Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji sijonai

Naujas LOFT sijonas Pocket wrap pencil skirt. Dydis 0. Labai grazus ir kokybiskas (sau pasilikau 2 dydi). Ilgis 55cm. Liemuo 2x30cm, klubai ramybes busenoje 2x45cm. 64% polyester, 31& Rayon, 5% Spandex. 30Eur 24EUR Vilnius
vartotojo įkelta nuotrauka

Labai grazus naujas Ann Taylor sijonas. Visiskai naujas, tik be etiketes (nuemiau, nes buvau isitikinus, kad nesiosiu, bet kadangi turiu kita labai panasu AT sijona, nusprendziau, kad 2 panasiu nereikia). Dydis 0. Liemuo 2x35,5cm, klubai 2x46,5cm. Ilgis 45cm. 30EUR 20EUR
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Naujas LOFT sijonas. Dydis 0. Liemuo 2x35cm, klubai mazdaug 2x46cm, ilgis 45cm. Dirbtine minksta oda, sonuose kisenes. 40Eur 34EUR Vilnius

VILNIUS
Atsakyti
NY&C dailus,stilingas sijonukas,dirbtinės minkštutės odos,su pamušalu,liemuo aukštintas,dydis USA –L,man didelis,labai gaila...spalva nuostabi kaip foto-burgundy.Kaina-36eur
Atsakyti
Zara Basic firmos naujas sijonukas. Man deja didokas. Apačioje yra pamušalas - ant viršaus lengvas dailus audinukas papuoštas stilingais taškučiais wub.gif Sijonukas nuo juosmenuko papuoštas klostelėmis wub.gif Apačioje ir juosmenuko srituje - juoda juostele mirksiukas.gif wub.gif Dar viena daili detalė - sijonukas apačioje apkantuotas dryžuotu audinuku wub.gif Nugarytėje yra užtrauktuku. Per juosmenuką - 42 cm. Stilingas ilgis - 62 cm. Dydis - L. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
New look firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Stilingas elegantiškas modeliukas wub.gif Madinga tulpės forma wub.gif Pilkas audinukas su dailia faktūra wub.gif Modeliukas turi pamušaliuką - nugarytėje - užtrauktuka bei skeltuką mirksiukas.gif Per juosmenuką - 37 cm. Per klubiukus - 48 cm. Ilgis - 54 cm. Dydis - 10. Kaina tik 9 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Ted Baker firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Stilingas bei originalus modeliukas wub.gif Dviejų sluoksnių - madingai asimetriškas wub.gif Į juosmenuką įverta gumutė. Ilgis - 50 - 88 cm. Dydis - 1. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti

Parduodamas Love Moschino sijonukas. Siustas is yoox. Medžiagos sudėtis labai geraDydis 10(IT), 4 (US). Atitinka 38 dydi. Kaina 60Eur

Atsakyti
Windsmoor firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Madingas audinuko raštas wub.gif Stilinos peštuko formos modeliukas turi pamušaliuką. Nugarytėje užtrautuką bei skeltuką. Audinuko sudėtis: 100% - WOOL. Per juosmenuką - 33 cm. Per klubiukus - 48 cm. Stilingas ilgis - 74 cm. Dydis - 12. ATITINA 38. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti

9. Jcrew raudonas velvetinis sijonas TallPeplum velvet skirt
Color: POPPY
dydis: TallXS
Modeliukas toks:
25 Eur

10. JCREW Tallwool flannel ruffle skirt
Color: DEEP JADE
dydis: tall 2
sudėtis: Wool/poly/Lycra® spandex
sijonukas pilnai su pamušalu.
Modelis:
spalva:
Sijonukas yra Tall, ne trumpas, iki kelių su 175 ūgiu smile.gif
35 Eur
Atsakyti
H&M firmos naujas lininis sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Baltas stilingas modeliukas wub.gif Juosmenukas susiriša dirželiu wub.gif Modeliukas turi pamušaliuką. Audinuko sudėtis: 100% - LINNEN. Per juosmenuką - 38 cm. Per klubiukus apie 49 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - 38. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Zara Basic firmos naujas sijonukas atvežtas iš užsienio. Man deja mažokas. Stilinga kremo spalvytė wub.gif Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai paatogu mirksiukas.gif wub.gif Jie padailinti sagomis. Sijonukas susisega sagutėmis - madinga. Yra atsarginė saga. Juosmenukas turi diržiuką wub.gif Nugaroje į juosmenuką įvertos gumutės. Audinuko sudėtis: 100% - LINNEN. Per juosmenuką - 37 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 52 cm. Dydis - M. ATITINA 38 DYDĮ. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti

Keičiu mano turimą M naują, su etikete aksominį J. Crew sijonuką su pamušalu ir kišenėm į S dydį arba parduodu.

Dydis M, sakyčiau atitinka, gal kiek į didesnę pusę. Visas ilgis 45, liemuo 41, bet kadangi su guma, tai dar tempiasi. Spalva tamsiai mėlyna. Kaina 18€.

Atsakyti
KappAhl firmos naujas sijonas atveštas iš užsienio. Tamsiai mėlynos spalvos su baltais taškučiais plisuotuos modeliukas - stilinga bei labai madinga wub.gif Į juosmenuką įverta gumutė. Per juosmenuką - 32 cm. MATUOJANT RAMYBĖS BUSENOJE. TEMPIASI IKI 40 + CM IR DAILIAI ATRODO mirksiukas.gif wub.gif Stilingas ilgis - 86 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti