Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl

QUOTE(Tisan @ 2007 10 12, 15:16)
na ikisiu ir as savo trigrasi apie eziuole  4u.gif  vienais metais gerem kazkoki ten su eziuole preparata  g.gif  berods IMMUNAL  g.gif  vadinasi,tai nieko nepadejo,sirgo ziauriai  doh.gif  doh.gif  RB manau geriau apsaugo  smile.gif

Aha, mums irgi imunal nieko gero pasirodė. O ežiuolę mes geriam žirniukais ir tiko kažkaip (mat preparatas ne SU ežiuole, o pati ežiuolė+ dar kažkokie priedai (lotyniškai nemoku negaliu pasakyt blush2.gif )). Sudėtį parašiau aukščiau. O gal mums geriau veikė, kad vienus metus RB naudojom, o ežiuolė tik toliau pastiprino (ar pratęsė) jo poveikį? Gal nuo vienos ežiuolės tokio poveikio nebūtų? g.gif
Papildyta:
QUOTE(linxma25 @ 2007 10 12, 15:37)
Vakar gydytoja buvo ir išrašė gaminamų vaistų (sakė siūlyčiau geriau šiuos nei Daktarin). Tai 1 tepaliukas prieš valgį, bet baisus  wacko.gif ..skonis..manoji iškart žiaukčiot pradėjo. Gerai, kad nevalgius tepama.

O tas gaminamas tepaliukas ne Nystatinas+ Anaesthesinas+ vit. A? Na toks aliejukas mažam buteliuke?
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2007 10 12, 10:35)
su Hexalyse tabletukėm. Metinukui ketvirtadalį duodu.  mirksiukas.gif
user posted image
Kompleksinis gerklės ir burnos ertmės infekcijų bei uždegimo gydymas.
Čiulpiamosios tabletės nuo gerklės skausmo, burnos ertmės ir gerklės infekcijų bei uždegimo (tonzilitas, angina, laringitas, dantenų uždegimas, STOMATITAS, pienligė).
Hexalyse sudėtyje yra trys veikliosios medžiagos, kurios veikia tris ligos etapus:
Malšina skausmą,
Naikina infekcijos sukėlėjus,
Slopina uždegimą.
Biklotimolis patikimai mažina skausmą, naikina bakterijas.
Unikali medžiaga – lizocimas – naikina ne tik bakterijas, bet ir virusus. Sudėtyje esantis enoksolonas slopina uždegimą ir skatina burnos ertmėje atsiradusių žaizdų ir miktrotraumų gijimą.

Man tie vaistai buvo atradimas, esu dėkinga vaistininkei juos nurodžius. Gal ir jums kuriai pravers tokia info  mirksiukas.gif

o kiek jis kainuoja tas hexalyse blush2.gif
mes tai naudojom hexaspray,pakuote irgi tokia pat geltona tik kad purskalas ten ax.gif bet jau brangus gyvate doh.gif blush2.gif apie 20 lt kainuoja,o buteliukas mazas,neilgam uztenka unsure.gif o to tu tabletikiu hexalyse kiek pakuoteje yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2007 10 12, 15:53)

O tas gaminamas tepaliukas ne Nystatinas+ Anaesthesinas+ vit. A? Na toks aliejukas mažam buteliuke?

Nea, ne tas. Tas tepaliukas..kaip grietinės tirštumo..o sudetyje irgi yra vit A o kitos 4 dalys sunkiai suskaitomos-Acidanini, anaestesini, lanolini, Helianti nu kazkas panašaus..jaučiu kai koks medikas skaitys nusijuoks ką parašiau.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2007 10 12, 19:31)
o kiek jis kainuoja tas hexalyse  blush2.gif 
mes tai naudojom hexaspray,pakuote irgi tokia pat geltona tik kad purskalas ten  ax.gif  bet jau brangus gyvate doh.gif  blush2.gif  apie 20 lt kainuoja,o buteliukas mazas,neilgam uztenka  unsure.gif  o to tu tabletikiu hexalyse kiek pakuoteje yra? g.gif

Mes irgi Hexaspray turim (prieš miegą papurškiu, nes tabletę bijau, kad nespės sučiulpt ir užmigęs pasprings). O tų tablečių 30 pakuotėj (bet 8-mečiui po pusę duodu) ir kaina apie 17 Lt (šiandien dar ir 20 proc. nuolaidą taikė Eurovaistinėj). Nepigu, bet dar ne pats brangiausias variantas, ypač jei tinka.
QUOTE(linxma25 @ 2007 10 12, 20:09)
Nea, ne tas. Tas tepaliukas..kaip grietinės tirštumo..o sudetyje irgi yra vit A o kitos 4 dalys sunkiai suskaitomos-Acidanini, anaestesini, lanolini, Helianti nu kazkas panašaus..jaučiu kai koks medikas skaitys nusijuoks ką parašiau.. biggrin.gif

Fui, pagal sudėtį tai šlykštus turėtų būt (nors maniškis irgi ganėtinai bjaurus, vien tai, kad aliejus), bet vien jūsų tepaliuko lanolino skonį įsivaizduoju... doh.gif
Atsakyti
Ir man reikis dar 2 pakelius pirkt. Reikia nusipirkt pakuote pigiausiu metu ir pasidalint 3 mamo Tada sutaupysim su malonumu drinks_cheers.gif tik gaila kad jūs klaipėdiškiai verysad.gif lotuliukas.gif
linxma25 gaila tavo mažulytės unsure.gif Net nežinau tiesiog turit visą, tai ištverti 4u.gif
lialka, o mes nuo mažiuko geriam po cielą blink.gif hexalyse mum taip mūsų gydytoja liepus, tad sučiulpdavo jis man ją visą ir jei neklystu g.gif tai reikdavo 8 kart dienoj, bet kol buvo mažiukas tai duodavau tris. Labai gero skonio. O mes jau antrą etapą pradėję Ribomunilio thumbup.gif
Papildyta:
Kazkaip galvoju, kad RB verta pirkti Camelijos vaistinej, kur kaina ta pati kaip Eurovaistinei, bet turint 10proc.nuolaidu kortele iseina ~12Lt pigiau Pritariu tau lavaza 100% mirksiukas.gif lotuliukas.gif Kaip vaikučiai, mažė gal jau pasveikus 4u.gif Mes ir dažnai sirgdavom virusiniais, bet po kelių baisių bronchitų RIBOMUNILIS į pagalba thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikonda: 12 spalio 2007 - 20:07
[quote=lialka,2007 10 12, 20:36]
Mes irgi Hexaspray turim (prieš miegą papurškiu, nes tabletę bijau, kad nespės sučiulpt ir užmigęs pasprings). O tų tablečių 30 pakuotėj (bet 8-mečiui po pusę duodu) ir kaina apie 17 Lt (šiandien dar ir 20 proc. nuolaidą taikė Eurovaistinėj). Nepigu, bet dar ne pats brangiausias variantas, ypač jei tinka.

tie visi ciulpiami nuo gerkles yra gerai thumbup.gif bet pas mus beda tokia,kad mano mazius neciulpia jis viska sukramto ir tiek naudos verysad.gif o juk ju esme jauciu ir yra tai kad reikia letai suciulpti kad kuo ilgiau burnoj butu, tai va dazniau renkames purskalus ax.gif
Atsakyti
[quote=Tisan,2007 10 13, 12:31]
[quote=lialka,2007 10 12, 20:36]

tie visi ciulpiami nuo gerkles yra gerai thumbup.gif bet pas mus beda tokia,kad mano mazius neciulpia jis viska sukramto ir tiek naudos verysad.gif o juk ju esme jauciu ir yra tai kad reikia letai suciulpti kad kuo ilgiau burnoj butu, tai va dazniau renkames purskalus ax.gif
[/quote]
mes lygiai dėl tos pačios priežasties tik šiemet normaliai pradėjom čiulpius čiulpt doh.gif
anksčiau irgi tik hexaspray thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 10 12, 21:07)

linxma25 gaila tavo mažulytės  unsure.gif Net nežinau tiesiog turit visą, tai ištverti  4u.gif

Tai taip ...aš žinojau pasisikaičius kad reikia tik kantrybės su šia liga. Man sekėsi neblogai ištverti..nors ir ašarų cray.gif buvo pasirodę. Sunkiau sekėsi vyrui nei man..sako "negaliu žiūrėti kaip vaikas kenčia ir nėra vaistų jokių šiais laikais".
Bet va jau nuo vakar pietų žaidžiam intensyviai..dar tik lūpa kaskart įtrūksta..aišku ir burnytėje yra dar randeliai.
Dabar jau žinosiu šia baisią ligą aggressive.gif ir nuolat stebėsiu burnyte....ir kitas drauges perspėsiu..
Beje vienas pliusas kol kas smile.gif ... nebėra tūtės pas mus 2.gif
Taigi antradieni pradedam gerti Ribomunyl.
O jei bus klaipediečių mamyčių norinčių pasidalinti pakuote. Prašom..dar mėnesį lauksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linxma25 @ 2007 10 14, 20:27)
Tai taip ...aš žinojau pasisikaičius kad reikia tik kantrybės su šia liga. Man sekėsi neblogai ištverti..nors ir ašarų cray.gif  buvo pasirodę. Sunkiau sekėsi vyrui nei man..sako "negaliu žiūrėti kaip vaikas kenčia ir nėra vaistų jokių šiais laikais".
Bet va jau nuo vakar pietų žaidžiam intensyviai..dar tik lūpa kaskart įtrūksta..aišku ir burnytėje yra dar randeliai.
Dabar jau žinosiu šia baisią ligą aggressive.gif ir nuolat stebėsiu burnyte....ir kitas drauges perspėsiu..
Beje vienas pliusas kol kas  smile.gif ... nebėra tūtės pas mus 2.gif 
O jei bus klaipediečių mamyčių norinčių pasidalinti pakuote. Prašom..dar mėnesį lauksim smile.gif

smagu kad jau po truputi sveikstat clap.gif
o mes kita savaite gersim jau antra palaikomaji karta RB mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linxma25 @ 2007 10 14, 20:27)
Tai taip ...aš žinojau pasisikaičius kad reikia tik kantrybės su šia liga. Man sekėsi neblogai ištverti..nors ir ašarų cray.gif  buvo pasirodę. Sunkiau sekėsi vyrui nei man..sako "negaliu žiūrėti kaip vaikas kenčia ir nėra vaistų jokių šiais laikais".
Beje vienas pliusas kol kas  smile.gif ... nebėra tūtės pas mus 2.gif 

ir mes džiaugiamės, kad viskas eina geryn thumbup.gif niu va, esam iš tos pačios pusės, tik kad jau viską susipirkom ax.gif
Atsakyti
Ligoniukai, greiciau sveikit 4u.gif

Dar norejau pasisakyti del RB, tai kai 3 dienas sirgom (laikesi temp ~38, slogyte ir kosuliukas buvo), vis vien daviau RB reikiama doze, nes pagalvojau, kad tik pradejus gert, labai negerai bus ta pertrauka ne vietoj ax.gif ... jokio salutinio poveikio nepastebejau.... Nors gydytoja pasake, gal palaukyt, kol pasveiks, bat taip kazkaip neuztikrintai, tai apsisprendziau pati (pagal mamos vidini balsa) blush2.gif

Dar norejau klausti, kodel mamos pasirenka tas papildoma RB dezutes. Kazkaip galvoju, jei yra paskirtas 6-iu menesiu kursas, tai toks ir turetu buti ax.gif .... Tai gi kai skiepijam, papildomu skiepu nedarom g.gif ?
Atsakyti
aš tai duosiu pilnai 21sav Rybomonil kursą mirksiukas.gif
Atsakyti