Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl

QUOTE(Tisan @ 2007 10 10, 15:25)
Sveikos mamytes! Tikriausiai LAVAZA pamirso kad pirmaji men reikia gerti net 3 sav is eiles ir paskaiciavo tik 1 sav per men., todel jai ir gaunasi kad maxi pako uztenka 6 men  4u.gif bet uztenka tik 4 men  ax.gif nors vaistininke man buvo sakiusi kad tas maxi pakas yra toks kursas ir ji sugerus reikia daryti pertrauka,bet as vistiek visada dasiperku,nes kitaip juk baigiam gert per pati ligu ikarsti  doh.gif

Sveikutė, tai taip ir išeina, kad lavaza suklydo, ir aš taip skaičiavau doh.gif lotuliukas.gif O parsinešus namo skaičiuoju skaičiuoju, vyras klausia tai ilgam užteks, nes pirmą kartą tokius brangius perkam ir tik keturiems mėnesiams blush2.gif lotuliukas.gif Tai va kad ir mums per pačius šalčius baigsim tikrai dasipirksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2007 10 10, 15:25)
Sveikos mamytes! Tikriausiai LAVAZA pamirso kad pirmaji men reikia gerti net 3 sav is eiles ir paskaiciavo tik 1 sav per men., todel jai ir gaunasi kad maxi pako uztenka 6 men  4u.gif bet uztenka tik 4 men  ax.gif nors vaistininke man buvo sakiusi kad tas maxi pakas yra toks kursas ir ji sugerus reikia daryti pertrauka,bet as vistiek visada dasiperku,nes kitaip juk baigiam gert per pati ligu ikarsti  doh.gif

lotuliukas.gif
Tisian, is kur zinai, kaip as skaiciavau biggrin.gif ? Pati tik dabar supratau, kad kiekvienam menesiui skaiciavau po 1 pokeli, tai man ir uzteko lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 10 10, 15:35)
Sveikutė, tai taip ir išeina, kad lavaza suklydo, ir aš taip skaičiavau  doh.gif  lotuliukas.gif O parsinešus namo skaičiuoju skaičiuoju, vyras klausia tai ilgam užteks, nes pirmą kartą tokius brangius perkam ir tik keturiems mėnesiams  blush2.gif  lotuliukas.gif Tai va kad ir mums per pačius šalčius baigsim tikrai dasipirksiu  mirksiukas.gif

siaip bandziau truputi skaiciuoti,tai jei nepirkt RB del to kad brangus,tai vaistai vaikucio gydymui per ziema atsieina daug brangiau,o nekalbant apie pinigus,tai pirmiausia paciam maziukui labai blogai,o kur dar nemiegotos naktys ir t.t doh.gif
Papildyta:
QUOTE(lavaza @ 2007 10 10, 15:39)
lotuliukas.gif
Tisian, is kur zinai, kaip as skaiciavau  biggrin.gif ? Pati tik dabar supratau, kad kiekvienam menesiui skaiciavau po 1 pokeli, tai man ir uzteko  lotuliukas.gif  doh.gif

na taip ir pamaniau- 6 pakeliai po 1 per men lygu 6 men smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2007 10 10, 15:40)
siaip bandziau truputi skaiciuoti,tai jei nepirkt RB del to kad brangus,tai vaistai vaikucio gydymui per ziema atsieina daug brangiau,o nekalbant apie pinigus,tai pirmiausia paciam maziukui labai blogai,o kur dar nemiegotos naktys ir t.t  doh.gif

Aš jį vistiek būčiau pirkus, nors būtų brangesnis ir nežinodama jo efektyvumo. Kadangi per keturis praitų metų mėnesius tokių ligelių apturėjom blink.gif doh.gif Kad griebiausi šiaudo, ir nenuskendom esu patenkinta mirksiukas.gif lotuliukas.gif O dėl vaistų tai jau jo. Kai reiks papildyt vaistinėlę, kad ir tais pačiais heomopatiniais vaistukais ir nuo slogos, nes ji tikrai neišvengiama, tai paplonės piniginė unsure.gif Bet negaila, blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 10 10, 15:46)
Aš jį vistiek būčiau pirkus, nors būtų brangesnis ir nežinodama jo efektyvumo. Kadangi per keturis praitų metų mėnesius tokių ligelių apturėjom  blink.gif doh.gif Kad griebiausi šiaudo, ir nenuskendom esu patenkinta  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif O dėl vaistų tai jau jo. Kai reiks papildyt vaistinėlę, kad ir tais pačiais heomopatiniais vaistukais ir nuo slogos, nes ji tikrai neišvengiama, tai paplonės piniginė  unsure.gif  Bet negaila,  blush2.gif

aha tikrai jau ,vaistineles papildymas atsargomis nepigiai apsieina doh.gif bet tikrai negaila 4u.gif ko tik nepadarysi del savo maziaus kad tik sveikas ir stiprus augtu mirksiukas.gif
Atsakyti
O mes sergam sad.gif ir baisiai.. verysad.gif ir tikrai kasdien po kelis vaistus dabar pirkau...100Lt nėr...ir čia Ribomunyl mum nepadeda, nes...baisus stomatitas ir kas blogiausis gydytoja to nepasakė...ji matė pūsleles ir..nieko..vaistu neišrašė normalių, tai gerai kad čia nors mamos akis man atvėrė....
Atsakyti
QUOTE(linxma25 @ 2007 10 10, 16:09)
O mes sergam sad.gif ir baisiai.. verysad.gif ir tikrai kasdien po kelis vaistus dabar pirkau...100Lt nėr...ir čia Ribomunyl mum nepadeda, nes...baisus stomatitas ir kas blogiausis gydytoja to nepasakė...ji matė pūsleles ir..nieko..vaistu neišrašė normalių, tai gerai kad čia nors mamos akis man atvėrė....

na liūdna , kad apsirgot verysad.gif aš dabar jau vis rečiau einu pas gydytoją, ir vis dažniau info gaudau SM thumbup.gifo o kaip gydo stomatitą, užtenka daktarino ar ką rimčiau skiria? g.gif

o su ribomunyl'u išėjo kaip aukštoji matematika lotuliukas.gif na, svarbiausia, kad viską išsiaiškinom, ania lotuliukas.gif
Atsakyti

console.gif Tai užtat, kad ribomunilis tik nuo viršutinių kvėpavimo ligų apsaugo, o čia jau kas kita. Tai nuo ko tas stomatitas kaip manai unsure.gif Tikiu, kad sunku. Kad ir kaip bebūtų keista mano berniukui, kai jam buvo metukui, atsirado pienligė burnytei blink.gif pradžioj neįtariau liežuviukas tik baltas, o po to kad išplito. Tai atsisakė valgyt visiškai, oi kaip sunku ją išgydyt buvo. Daktariną naudojom Sveikit 4u.gif
Atsakyti
Oj baisu, baisu. verysad.gif Jau išsiliejau temoj stomatitas. Gydytoja jo nepamatė..nors pūslelių buvo didelių...mad.gif o aš tik po dienos supratau (nes nėra buvę) tai puoliau SM skaityti. Gydomės viskuom kuo galim, bet dar Daktarin neturim (tegul išrašo kompensuojamų)...išsikviečiau vėl gydytoja, nes pereinam lyg jau į antrą stadiją...Baisu...
Ačiū už palaikymą.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linxma25: 11 spalio 2007 - 09:42
QUOTE(linxma25 @ 2007 10 11, 10:40)
Oj baisu, baisu. verysad.gif  Jau išsiliejau temoj stomatitas. Gydytoja jo nepamatė..nors pūslelių buvo didelių...mad.gif o aš tik po dienos supratau (nes nėra buvę) tai puoliau SM skaityti. Gydomės viskuom kuo galim, bet dar Daktarin neturim (tegul išrašo kompensuojamų)...išsikviečiau vėl gydytoja, nes pereinam lyg jau į antrą stadiją...Baisu...

Tai ne kas unsure.gif Laikykitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linxma25 @ 2007 10 11, 10:40)
Oj baisu, baisu. verysad.gif  Jau išsiliejau temoj stomatitas. Gydytoja jo nepamatė..nors pūslelių buvo didelių...mad.gif o aš tik po dienos supratau (nes nėra buvę) tai puoliau SM skaityti. Gydomės viskuom kuo galim, bet dar Daktarin neturim (tegul išrašo kompensuojamų)...išsikviečiau vėl gydytoja, nes pereinam lyg jau į antrą stadiją...Baisu...

console.gif
Atsakyti

jetau kaip man jusu gaila verysad.gif nors mano maziukas nera sirges stomatitu pfu pfu pfu bet man paciai karts nuo karto pasitaiko blink.gif o jau skausmas burnoj,patikekit doh.gif doh.gif cry.gif o vaikuciui is vis kaip reik iskest verysad.gif
laikykites 4u.gif
Atsakyti