Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl

O nuo kiek metų galimą pradėti šį preparatą naudoti? Manoji 1.8m, baisi sirgaliukė, o dabar jau tuoj ir į lopšį pradės keliauti, tai iš viso bijau. Gal reikėtų pabandyti g.gif . Beje, kai gydytojai užsiminiau ką daryti, kad baigtųsi mūsų peršalimo ligos, tai ji šio preparato kažkodėl neminėjo, o rekomendavo lašiukus Imunital unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DAISY @ 2006 08 31, 14:46)
jei pradedat pagal instrukciją rugsėjį, tai pagal viską sausio gale-vasario pradžioje sugeriamas paskutinis kursas
o ką kovą neduodat?
aš galvojau dar ir kovą, ir priklausiomai nuo orų balandį suduot, na kol ligos siaučia

ten raso, kad galima gerti visa saltaji sezona, kada didziausia tikimybe sirgimo. bet manau geriausia pasitarti su gydytoju ar vaistininku irnesakyk.gif

QUOTE(fleita @ 2006 09 02, 10:08)
O nuo kiek metų galimą pradėti šį preparatą naudoti? Manoji 1.8m, baisi sirgaliukė, o dabar jau tuoj ir į lopšį pradės keliauti, tai iš viso bijau. Gal reikėtų pabandyti  g.gif . Beje, kai gydytojai užsiminiau ką daryti, kad baigtųsi mūsų peršalimo ligos, tai ji šio preparato kažkodėl neminėjo, o rekomendavo lašiukus Imunital  unsure.gif

cia irgi manau geriausia gydytoja ar vaistininke patartu mirksiukas.gif

aciu, mamytes, uz pasisakymus 4u.gif apsisprendziau drinks_cheers.gif nuo pirmadienio pradesim vartoti. as irgi ryt planuoju (tikiuosi nepamirsiu) i eurovaistine uzlekti. juk raso, kad visiems be isimties vaistams 15 proc. nuolaidele. tikiuosi nemeluoja 4u.gif
Atsakyti
mes irgi šiandien pradėjom kursą, nors penk, šešt. mažė karsčiavo, bet vis tiek šiandien pradėjom, nes jei sirgs kaip pernai, tai nepradėsim iš vis gert doh.gif
Atsakyti
na kaip sekasi?
maniškei pirmą gėrimo savaitę, antrą dieną, išsivertė baisinė pūslelinė g.gif
o šią kol kas viskas gerai g.gif na bet irzlesnė tai tikrai tom dienom tampa

ar čia sutapimai ar taip būna

dar gal kas žino/susidūrė
ar galima skiepytis nuo erkinio encefalito? ir kuriuo momentu? na gal kam teko susidurt
Atsakyti
Mes kol kas sveikos, net sakyčiau kvėpavimas palengvėjęs (turim adenoidus). O dėl irzlumo, tai tik šian naktį blūdino ir ryte su ašarom kėlėsi, bet čia kad vakar su drauge siuto..
o kaži nieko, jei po Ribomunilio dar duodu vitaminą??? Gal jį vakarui palikti?
O nuo erkių gal jau per vėlu g.gif:
Atsakyti
daisy, jovita02, mes irgi 4 diena pradejom gert, taigi busim koleges mirksiukas.gif

na as irgi pastebejau, kad mergicka pasidare zyyyyymiai irzlesne. gal cia is tiesu toks rm poveikis g.gif
ir dar sloguojam smarkokai. bet tai cia oreliai tokie buvo, kad pabandyk nesirgti cool.gif

o ka nuo slogos vartojat? mes geriam sinupreta (turetu skystint), dar coryzalia paciulpti patare, kai suskysteja. bet nepasakyciau kad labai poveiki pastebejau g.gif

daisy, del erkines revakcinacijos tai gal su daktare pasitark g.gif pas mane i visus su vaistas susijusius klausimas atsakymas tas pats biggrin.gif
Atsakyti
nu kosmaras!!! verysad.gif kaip jusu mazes, ar dar vis irzlios? as tai jau baigiu isproteti frusty.gif
ar cia sutapimas, ar tikrai salutinis poveikis? ji net darze nebenori pasilikti. o gal darze kas negerai, del to ir pikciurna? g.gif nebezinau jau ka ir daryti verysad.gif
Atsakyti
mano laabi jautri, verkimai, verkimai doh.gif
jau galvoju kokių homeopatinių raminamųjų, bent prieš naktį suduot doh.gif
Atsakyti
Man tai iškilo toks klausimas - ar galima duoti Ribumonyl, kai vaikas serga? Ar reikia palaukt ir duot kitom dienom? Gal kas buvot susidūrę?
Atsakyti
QUOTE(day @ 2006 09 14, 09:04)
Man tai iškilo toks klausimas - ar galima duoti Ribumonyl, kai vaikas serga? Ar reikia palaukt ir duot kitom dienom? Gal kas buvot susidūrę?

kadangi buvau su tuom susidūrusi ir klausiau gyd. galiu atsakyt, galima wink.gif
nereik laukt, galima, net ir antibus geriant pradėt wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAISY: 14 rugsėjo 2006 - 08:07
Mano tai pastoviai širšė, tai kad nekreipiu dėmesio, tik vat jau miegas buvo susitvarkęs, o dabar vėl naktim blūdija...
Atsakyti
SVEIKUTĖS, 4u.gif
MANIŠKĖ IRGI BAISI LIGONIUKĖ.. ŠIEMET JAU SPĖJOM GERKLĘ RAUDONĄ TURĖTI, SLOGĄ.. PERNAI NĖ NESUSKAIČIUOJU KIEK KARTŲ SIRGOM.. GALVOJU IR AŠ DUOTI MAŽĄJAI RM. TIK GALVOJU AR NE PER VĖLU? g.gif O JEIGU PRASIDĖS ZYZIMAI?.. NET BIJAU ... NEAPSISPRENDŽIU..
Atsakyti