O nuo kiek metų galimą pradėti šį preparatą naudoti? Manoji 1.8m, baisi sirgaliukė, o dabar jau tuoj ir į lopšį pradės keliauti, tai iš viso bijau. Gal reikėtų pabandyti
. Beje, kai gydytojai užsiminiau ką daryti, kad baigtųsi mūsų peršalimo ligos, tai ji šio preparato kažkodėl neminėjo, o rekomendavo lašiukus Imunital
QUOTE(DAISY @ 2006 08 31, 14:46)
jei pradedat pagal instrukciją rugsėjį, tai pagal viską sausio gale-vasario pradžioje sugeriamas paskutinis kursas
o ką kovą neduodat?
aš galvojau dar ir kovą, ir priklausiomai nuo orų balandį suduot, na kol ligos siaučia
o ką kovą neduodat?
aš galvojau dar ir kovą, ir priklausiomai nuo orų balandį suduot, na kol ligos siaučia
ten raso, kad galima gerti visa saltaji sezona, kada didziausia tikimybe sirgimo. bet manau geriausia pasitarti su gydytoju ar vaistininku
QUOTE(fleita @ 2006 09 02, 10:08)
O nuo kiek metų galimą pradėti šį preparatą naudoti? Manoji 1.8m, baisi sirgaliukė, o dabar jau tuoj ir į lopšį pradės keliauti, tai iš viso bijau. Gal reikėtų pabandyti
. Beje, kai gydytojai užsiminiau ką daryti, kad baigtųsi mūsų peršalimo ligos, tai ji šio preparato kažkodėl neminėjo, o rekomendavo lašiukus Imunital 
cia irgi manau geriausia gydytoja ar vaistininke patartu
aciu, mamytes, uz pasisakymus
na kaip sekasi?
maniškei pirmą gėrimo savaitę, antrą dieną, išsivertė baisinė pūslelinė
o šią kol kas viskas gerai
na bet irzlesnė tai tikrai tom dienom tampa
ar čia sutapimai ar taip būna
dar gal kas žino/susidūrė
ar galima skiepytis nuo erkinio encefalito? ir kuriuo momentu? na gal kam teko susidurt
maniškei pirmą gėrimo savaitę, antrą dieną, išsivertė baisinė pūslelinė
o šią kol kas viskas gerai
ar čia sutapimai ar taip būna
dar gal kas žino/susidūrė
ar galima skiepytis nuo erkinio encefalito? ir kuriuo momentu? na gal kam teko susidurt
Mes kol kas sveikos, net sakyčiau kvėpavimas palengvėjęs (turim adenoidus). O dėl irzlumo, tai tik šian naktį blūdino ir ryte su ašarom kėlėsi, bet čia kad vakar su drauge siuto..
o kaži nieko, jei po Ribomunilio dar duodu vitaminą??? Gal jį vakarui palikti?
O nuo erkių gal jau per vėlu
:
o kaži nieko, jei po Ribomunilio dar duodu vitaminą??? Gal jį vakarui palikti?
O nuo erkių gal jau per vėlu
daisy, jovita02, mes irgi 4 diena pradejom gert, taigi busim koleges
na as irgi pastebejau, kad mergicka pasidare zyyyyymiai irzlesne. gal cia is tiesu toks rm poveikis
ir dar sloguojam smarkokai. bet tai cia oreliai tokie buvo, kad pabandyk nesirgti
o ka nuo slogos vartojat? mes geriam sinupreta (turetu skystint), dar coryzalia paciulpti patare, kai suskysteja. bet nepasakyciau kad labai poveiki pastebejau
daisy, del erkines revakcinacijos tai gal su daktare pasitark
pas mane i visus su vaistas susijusius klausimas atsakymas tas pats
na as irgi pastebejau, kad mergicka pasidare zyyyyymiai irzlesne. gal cia is tiesu toks rm poveikis
ir dar sloguojam smarkokai. bet tai cia oreliai tokie buvo, kad pabandyk nesirgti
o ka nuo slogos vartojat? mes geriam sinupreta (turetu skystint), dar coryzalia paciulpti patare, kai suskysteja. bet nepasakyciau kad labai poveiki pastebejau
daisy, del erkines revakcinacijos tai gal su daktare pasitark
nu kosmaras!!!
kaip jusu mazes, ar dar vis irzlios? as tai jau baigiu isproteti
ar cia sutapimas, ar tikrai salutinis poveikis? ji net darze nebenori pasilikti. o gal darze kas negerai, del to ir pikciurna?
nebezinau jau ka ir daryti
ar cia sutapimas, ar tikrai salutinis poveikis? ji net darze nebenori pasilikti. o gal darze kas negerai, del to ir pikciurna?
Man tai iškilo toks klausimas - ar galima duoti Ribumonyl, kai vaikas serga? Ar reikia palaukt ir duot kitom dienom? Gal kas buvot susidūrę?
QUOTE(day @ 2006 09 14, 09:04)
Man tai iškilo toks klausimas - ar galima duoti Ribumonyl, kai vaikas serga? Ar reikia palaukt ir duot kitom dienom? Gal kas buvot susidūrę?
kadangi buvau su tuom susidūrusi ir klausiau gyd. galiu atsakyt, galima
nereik laukt, galima, net ir antibus geriant pradėt
Mano tai pastoviai širšė, tai kad nekreipiu dėmesio, tik vat jau miegas buvo susitvarkęs, o dabar vėl naktim blūdija...
SVEIKUTĖS,
MANIŠKĖ IRGI BAISI LIGONIUKĖ.. ŠIEMET JAU SPĖJOM GERKLĘ RAUDONĄ TURĖTI, SLOGĄ.. PERNAI NĖ NESUSKAIČIUOJU KIEK KARTŲ SIRGOM.. GALVOJU IR AŠ DUOTI MAŽĄJAI RM. TIK GALVOJU AR NE PER VĖLU?
O JEIGU PRASIDĖS ZYZIMAI?.. NET BIJAU ... NEAPSISPRENDŽIU..
MANIŠKĖ IRGI BAISI LIGONIUKĖ.. ŠIEMET JAU SPĖJOM GERKLĘ RAUDONĄ TURĖTI, SLOGĄ.. PERNAI NĖ NESUSKAIČIUOJU KIEK KARTŲ SIRGOM.. GALVOJU IR AŠ DUOTI MAŽĄJAI RM. TIK GALVOJU AR NE PER VĖLU?