Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl

na bent maniškei neatrodo, kad miegas keistųsi nuo vaistų vartojimo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2006 10 04, 09:43)
hi.gif kaip jūsų vaikai miega iki RB ir pradėjus vartoti?
Maniškė jau kokia 4 naktis prastai miega, o šią tai beveik nemiegojau, kaip ir dukra: malasi, šaukia, spardosi, verkia....

O MUMS KAI KURI NAKTIS.. NIEKADA SUPER GERAI NEMIEGOJOM.. RYT BAIGSIM ANTROS SAVAITĖS GĖRIMĄ
Atsakyti
Nu ***** ir supaistyk tuos gydytojus kad nori. Šneka kiekvienas vis kitaip. Mūsų gydytoja sako, kad galima kartoti kursą, tik reikia padaryti pertrauką. Dar dėl visa ko paklausiau gydytojos milupa.lt portale, ta irgi sakė, kad galima, tik reikia padaryti 2 mėn pertrauką. Nu ką žinau padarėm mes tą pertrauką. Bet bijau kad kad išvis neišderinčiau visos imuninės sistemos su visom šitom vakcinom.

Praeitą savaitę buvo pasigavus bacilą, bet kaip tik buvo RM dienos, tai kosulys dingo per 2 dienas.
Atsakyti
QUOTE(Mamane @ 2006 07 21, 13:31)
labutis,

mano mažoji dažnai serga. gydytoja patarė vartoti geriamąją vakciną ribomunyl, taigi dabar ieškau informacijos.

gal bandėte, ar padėjo?

4u.gif

Bandėm. Man atrodo, kad padėjo 4u.gif
Atsakyti
ar niekam po vakcinos išgėrimo nebūna pablogėjusi sveikata?
mano dukrai du kartus baigus gert kitą vakarą šokdavo temp iki 38,5, ir laikydavosi 1,5 paros, vėliau dingdavao kaip niekur nieko ir bent kol kas tai nežinau ar padeda, es kosti ir kosti doh.gif
tiek, kad seniau visi kosulai baigdavosi tik su antibiotikų pagalba, dabar užtenka sirupelių ir čiulpiamų tablečių
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Mano vaikučiai taip pat sirguliukai, nors dukrą paskiepijom Pneumo vakcina, tačiau jau du kartus spėjom gerklę raudoną užsitarnaut doh.gif ir brolį užkrėst, tiesa liga žymiai lengviau praeina, seniau visada būdavo pūlinė angina, dabar jau geriau, tfu, tfu,tfu unsure.gif Gydytoja mums pasiūlė pabandyt robomunyl, nes dukra tik savaitę nuėjo į daržiuką ir vėl sergam blink.gif , tad nupirkau abiem, pradėsim pirmadienį, tikiuosi, kad nebus per vėlu, nors mūsų gydytoja užtikrino, kad spėsim apsisaugoti, o ir gerti sakė iki pat vasaros mėnesių, per vasarą negert, leist organizmui atsipūst ax.gif bandysim, tikiuosi, kad nėra blogų atsiliepimų g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DAISY @ 2006 10 11, 14:49)
ar niekam po vakcinos išgėrimo nebūna pablogėjusi sveikata?
mano dukrai  du kartus baigus gert kitą vakarą šokdavo temp iki 38,5, ir laikydavosi 1,5 paros, vėliau dingdavao kaip niekur nieko ir bent kol kas tai nežinau ar padeda, es kosti ir kosti doh.gif
tiek, kad seniau visi kosulai baigdavosi tik su antibiotikų pagalba, dabar užtenka sirupelių ir čiulpiamų tablečių

Na mes gėrėm dar tik tas tris pirmas savaites....Šį savaitgalį pirmas kartojimas prasidės. Tai gal dar labai negalima spręst...Bet aš ir pastebėjau, kad visas tas savaites baigus gert sveikata kaip ir pablogėdavo (tik ne tokia aukšta temp. - 37,5). Bet gal čia sutapimas. Paskutinę savaitę tai pakilo temperatūra iki 39, laikėsi gal parą (vaikas buvo labai neramus), po to nukrito ir po kelių dienų vėl pakilo. Tai tada jau kvietėm privačia gydytoją ir rado įsisenėjusi ausu uždegimą, kurio pirmąkart polikl gyd. nenustatė,mums jis ausies skausmais taip pat nesiskundė. Vat ir galvoju gal čia tas Ribomunyl taip suveikė, kad be didelių skausmų.
Na bet gersim toliau ir žiūrėsim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tfu tfu (tikiuos, nieko neapspjoviau) mums tempa nekildavo...
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2006 10 12, 16:07)
Tfu tfu (tikiuos, nieko neapspjoviau) mums tempa nekildavo...

Tikiuosi, kad ir mums taip bus wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mes Rybomunyli pradejome gert rugpjucio 21d. ,pirmadieni buvo devinta savaite.Visa ta laika nesirgo,o vakar grizo is darzelio su sloga unsure.gif .Tai dabar ir nezinau ar mums padeda,ar ne g.gif .Praeitais metais gerem Luivac,tai vistiek sirgo,tik lengviau(nereikejo gert antibiotiku) ax.gif .
Atsakyti
Mano mažoji penktadienį grįžo su sloga, bet tik retkarčiais "vandenukas" bėgo, o anksčiau tai net knarkdavo naktimis kai užguldavo... tai darau išvadą - PADEDA biggrin.gif
Atsakyti
Jus man mielosios atsakykit, kokiu budu sugirduote tuos vaistukus. Jeigu jie miltuku pavidalu tai man jaucu nera sansu vaika priversti isgerti, ji klause ar labai neskanu g.gif
Atsakyti