Įkraunama...
Įkraunama...

Apie nuotraukas Santuokų rūmuose

Mes ememe nuotraukas is CMB ir tikrai esu patenkinta,labai grazios thumbup.gif
Labai stipriai ju mums nepirso,bet to trupucio uzteko kad susigundytu maniskis ir liudininkai.Savo fotografe aisku irgi turejom,bet kazkaip gavos kad sutikom ilgai neikalbinejami 4u.gif
Uz 12 nuotrauku mokejom 200 lt ir tikrai pamate nesigailim. blush2.gif
Atsiunte pastu per 3 dienas smile.gif
Visa tai vyko pries 2 savaites kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
Na stai, pagaliau ir as galiu papasakot! 4u.gif pasikviete ir mus i ta kambariuka, siule fotografa ir muzika.. GRIEZTAI atsisakem, nes turejom savo nuostabia fotografe Dzineta ir operatore.. nuotraukos gavos puikiai ir is priekio ir t.t ir tikrai nesuprantu, kam imt is Rotuses fotografa, kai turi savo.. doh.gif 4u.gif Muzikos taip pat neprireike.. pagailo pinigu uz tiek laiko kad pabruzins per stygas..kai ieinant ir taip groja tas marsas! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2008 07 09, 14:00)
Fotografams Kauno CMB ( Rotušėje) fotografuoti leidžia, nenustatinėja ribų, iš kur galima, iš kur negalima fotografuoti, niekas netrukdo, mokėti už tai irgi nereikalauja. Anksčiau blykstės neleisdavo naudoti, taip versdami jaunuosius naudotis CMB fotografo paslaugomis, tačiau dabar tokių nurodymų nebeliko. Tiesiog fotografui tenka greitai dirbti, nes ceremonija iš tiesų trumpa doh.gif

nezinau, gal pas juos kazkokie asmeniskumai, bet viena savaitgali prie musu priejo pagyvenes vyrukas, prisistates Rotuses direktorium ar dar kazkuo ir apkaltino mus "bardako darymu" blink.gifblink.gif blink.gif Mes buvom tik tik ieje, tai taip supratau, kad kazkuo uzkliuvom is anksciau (nors buvom pries gera menesi) g.gif Kazka ten nerisliai aiskino, kad TIPO darom suirute, trukdom darbuotojoms dirbti, nors is vis neturiu supratimo kas ir kada jiems is tikro kliuvo.... Taip, mes dirbam dviese, ir ieidami vienas liekam vienoje pulko puseje, kitas - kitoje. Jauniesiems einant pasirasyti, prieinam arciau ju, atsistojus - niekur nelakstom, padarom dar keleta statisku kadru unsure.gif ... Ten ir laiko nera tiems "begiojimams", tai kaltinimai atrodo absurdiski.... doh.gif doh.gif doh.gif Aisku, mums visiskai dzin (nuotraukos gi skirtos jauniesiems) - galim ir viena kadra padaryti toje rotuseje, bet galetu tas taisykles viesai iskabinti, nes dabar kvepia tik ju vietinio fotografo nuoskauda, kad jaunieji neuzsako ju "pasakisku" nuotrauku... lotuliukas.gif man is vis galvoje netelpa, kaip gali komercine firma tureti tokia galia ir daryti spaudima VALSTYBINEJE istaigoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 07 rugpjūčio 2008 - 14:33
06 21 d. Kauno Rotuseje jokiu trukdymu, kaip norejo fotografai - taip fotkino... nemaciau jokio neigiamo zvilgsnio (na aisku ir neieskojau) biggrin.gif
Man irgi keista ta komercijos galia valstybineje (galu gale juridineje) istaigoje doh.gif
Atsakyti
teko pries 3 metus Vilniaus santuoku rumuose fotografuotis puskes vestuvems. nuotraukos baisios, net siaubingos. vienos kaina 14lt, kokybe baisi. gal dabar jau kitaip, bet tada buvo kazkas klaikaus
Atsakyti
Tuokemes kauno rotuseje liepos menesi, na tai galiu pasakyt kad labai jau naglai kiso jie savo paslaugas - ir nuotraukas, ir muzika.. Gerai kad apie tai buvau pasiskaicius SM, tai bandem atsisakyt, bet kazka pasakojo kad nebus apsvietimo gero jei neimsim ju nuotrauku. Tai paemem viena uz 45 lt (!), tam kad atsikabintu, o ir tam kad apsvietimo neisjungtu lotuliukas.gif pasirodo cia kaina buvo uz 3 vienodas foto, kurias gavom pastu. nuotraukos nepasakyciau kad baisios, bet nieko ne sustresnes uz musu fotografes darytas mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal kas zino tada gera fotografa , kuris 2 valandas sutiktu pafotografuoti santuoku rumuose ir gal taip kur ?Mes vestuviu nedarom , bet vistiek norisi graziai atrodyti ( balta suknele ir t.t.) ir nuotraukas turet atsiminimui .
Internete ziurejau radau pora fotografu , bet pas ju jau fiksuota kaina nustatyti ir be 4000 LT kainuojancio "paketo" neapsiims , aisku ten nuotraukos kaip zurnale nerealios , ir tokiu laaaaabai noreciau .. bet nesinori moketi uz visa diensa kainos , kai tik ceremonija bus ir viskas . verysad.gif

P.S. Vilniaus santuoku rumouse tuoksimes gruodi . Sumokejom ten avansa uz nuotraukas , bet pasiskaicius si foruma , baisu pasidare del rezultato .. tai gi visam gyvenimai .... sad.gif
Atsakyti
Negaliu susilaikyti nepapasakojusi kaip mus apgavo fotoatelje, įsikūrusi Vilniaus CMB. Kai nešėme prašymus prie mūsųs pristojo moteris, kuri labai išreklamavo savo foto paslaugas parodė visai neblogas nuotraukas sutvarkytas fotoshopu. Nuotraukų kaina 14lt, tad palikome užstatą 30lt. Reklama buvo tikrai nepriekaištinga, moteris viską papasakojo kaip jie dirba, kaip myli savo klientą ir kaip kantriai dirba su jaunavedžiais. O jau nuotraukų ir fono ir pozų kokių tik norite... kam jums fotografai. Ateikite pas mus ir užteks jums tų nuotraukų.

Vestuvių dieną po ceremonijos nusivedė mus į studiją, kurios ir mėgėjas studija nepavadins. Kažkoks skladukas. Ant greičio visus pravarė (nufotkino) aš net susivokti nespėjau, o jau kalusia, na po kiek imsite? šitą, šitą ir šitą. Ir skaičiuoja man po tris vienodas nuotraukas, kurių kaina išaugo jau iki 19lt. Supyko, kad pasakiau, kam man bruka vienodas nuotraukas ir kad palydai nuotraukšų mes nepirksime, mums patiems per brangu. Galiausiai apsisprendėme dėl poros nuotraukų. O už užstatą sako padarysime jums portretinę (už 30lt). Buvo labai nepatenkinti, kad imame tiek mažai nuotraukų. Pažadėjo mėnesio bėgyje paskambinti. Skambučio taip ir nesulaukėmė. Vyras praėjus pusantro mėn. pats šiandien pas juos nuvažiavo. Kai pamačiau nuotraukas, vos nenualpau. veidai išbalinti, mano veido bruožų nėra, nors makiažas buvo superinis ir kitų fotografų nuotraukose tokio broko nebuvo. Visi sustatyti bet kaip, šypsenų nėr, antrame plane matyti apdriskę dekoracijos. O portretinė nuotrauka dešiniame šone mano vyras nuo galvos iki juosmens o kairiame kampe - mano galva. Kaip jums tai patinka. Kur aš tokį portretą rėminsiu. O apie ''efektus"aš iš vis nekalbu. Pozų iš viso tik trys. o nuotraukos tos pačios tik iš arčiau ir iš toliau.
Šarlatanai. Gaila dabar jau vėlu pinigus atgauti. Bet čia tikra chaltūra. Žmonės neturi nei reikiamos įrangos nei talento nei supratimo, bet matyt per švogerius įsitaisė į šiltą vietelę ir kala sau pinigėlius ir kvailelių jaunavedžių. GĖDA. Mes gi ne manekenai, kad žinotumėm kaip atsistoti ir kaip pozuoti ir kada šypsotis. kai fotkino mano tėvus per vestuves jiems kiekvieną pirštelį ir sanarėlį sudėliojo, ir nuotraukos tikrai buvo profesionalios. O dar vadina save atelje. Man pikta iki ašarų.

Papildyta:
QUOTE(Tulla @ 2008 08 15, 19:11)
teko pries 3 metus Vilniaus santuoku rumuose fotografuotis puskes vestuvems. nuotraukos baisios, net siaubingos. vienos kaina 14lt, kokybe baisi. gal dabar jau kitaip, bet tada buvo kazkas klaikaus

Ir dabar klaiku, tik kaina jau 19lt.
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2008 09 03, 21:26)
Negaliu susilaikyti nepapasakojusi kaip mus apgavo fotoatelje, įsikūrusi Vilniaus CMB. Kai nešėme prašymus prie mūsųs pristojo moteris, kuri labai išreklamavo savo foto paslaugas parodė visai neblogas nuotraukas sutvarkytas fotoshopu. Nuotraukų kaina 14lt, tad palikome užstatą 30lt. Reklama buvo tikrai nepriekaištinga, moteris viską papasakojo kaip jie dirba, kaip myli savo klientą ir kaip kantriai dirba su jaunavedžiais. O jau nuotraukų ir fono ir pozų kokių tik norite... kam jums fotografai. Ateikite pas mus ir užteks jums tų nuotraukų.

Vestuvių dieną po ceremonijos nusivedė mus į studiją, kurios ir mėgėjas studija nepavadins. Kažkoks skladukas. Ant greičio visus pravarė (nufotkino) aš net susivokti nespėjau, o jau kalusia, na po kiek imsite? šitą, šitą ir šitą. Ir skaičiuoja man po tris vienodas nuotraukas, kurių kaina išaugo jau iki 19lt. Supyko, kad pasakiau, kam man bruka vienodas nuotraukas ir kad palydai nuotraukšų mes nepirksime, mums patiems per brangu. Galiausiai apsisprendėme dėl poros nuotraukų. O už užstatą sako padarysime jums portretinę (už 30lt). Buvo labai nepatenkinti, kad imame tiek mažai nuotraukų. Pažadėjo mėnesio bėgyje paskambinti. Skambučio taip ir nesulaukėmė. Vyras praėjus pusantro mėn. pats šiandien pas juos nuvažiavo. Kai pamačiau nuotraukas, vos nenualpau. veidai išbalinti, mano veido bruožų nėra, nors makiažas buvo superinis ir kitų fotografų nuotraukose tokio broko nebuvo. Visi sustatyti bet kaip, šypsenų nėr, antrame plane matyti apdriskę dekoracijos. O portretinė nuotrauka  dešiniame šone mano vyras nuo galvos iki juosmens o kairiame kampe - mano galva. Kaip jums tai patinka. Kur aš tokį portretą rėminsiu. O apie ''efektus"aš iš vis nekalbu. Pozų iš viso tik trys. o nuotraukos tos pačios tik iš arčiau ir iš toliau.
Šarlatanai. Gaila dabar jau vėlu pinigus atgauti. Bet čia tikra chaltūra. Žmonės neturi nei reikiamos įrangos nei talento nei supratimo, bet matyt per švogerius įsitaisė į šiltą vietelę ir kala sau pinigėlius ir kvailelių jaunavedžių. GĖDA. Mes gi ne manekenai, kad žinotumėm kaip atsistoti ir kaip pozuoti ir kada šypsotis. kai fotkino mano tėvus per vestuves jiems kiekvieną pirštelį ir sanarėlį sudėliojo, ir nuotraukos tikrai buvo profesionalios. O dar vadina save atelje. Man pikta iki ašarų.

Papildyta:
Ir dabar klaiku, tik kaina jau 19lt.

Mes su brangiuoju irgi rugsejo 13d buvom liudininkais. kadangi buvom tik dvi poros jaunieji sugalvojo nusifotorgafuoti CMB (nebuvo jokiu eiliu), isvada uz 6 skirtingas nuotraukas su kopijom, t.y. is viso 20 nuotrauku suma - 420lt o nuotrauku dar iki siol nera verysad.gif
musu vestuves kita vasara, tai kai nesem pareiskimus irgi buvo prisistacius ta moteriske ir tiesiog ikyriai siule palikti uzstata nes po to nebus vietu (nors pries pora savaiciu jokiu eiliu nematem), rode galybe nuotrauku, gyre kaip ten mums reiks visaip pozuoti kad viskas labai grazu saunu ir t.t. tiesiai sviesiai - aciu ne schmoll.gif
Atsakyti
O mes jau buvom ir avansa sumokeje santuoku rumuose ir uzrase kad ne tik kambariuke pas ju fotkins , bet ir ceremonija ...O paskui paskaiciau cia komentarus ir pradejau ieskoti fotografo ,normalaus ..radau blush2.gif vestuves grudzio men . Dabar labai bijau , kad ateis i ceremonija fotkinti , o kai atsisakysim supyks ir nuotaika sugadins ar dar fotografes musu neileis ... doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Nu va ,ir mes likom apgauti Vilniaus CMB fotografu,gaila kad anksciau i sia teme nebuvau uzsukus.Mum tai apskritai pripliaskino 40kadru po 19lt,ir sako imkit g.gif ,kai pasakem kad tiek nereik,uzteks keliu nuotrauku,o galiausiai kai terminas atejo atsiimt nuotraukas oareiske kad jas istryne,tipo netycia unsure.gif ir net nesivargina paskambint ir pranest,nu virsune,gal pamane kad palikta avansa jiems padovanosiu blink.gif vaziuosiu atsiimt pinigu,nes jie dar man siule atvest savo nuotraukas o jie man sumaketuos jas,jei dar tokia kokybe paskaicius,na jau ne,sito tai jau nebus cool.gif
Atsakyti
Niu ka as galiu pasakyti.. g.gif nors ir skaiciau si foruma ir tikrai zinojau, kad nieko gero is tu nuotrauku, bet kai vestuviu diena, pries santuoka rotuseje nusiveda i ta kambariuka ir viska ten siulo.. doh.gif doh.gif as saviskiui sakiau, nereikia mums tiek daug, reikia kuo maziau.. bet vis tiek uzsisakem kelias nuotraukas is ju, nes buvo baisoka, kad paskui neileis musu fotografo, plius ta muzika uzisakem, sumoj gavosi apie 300-400 Lt. niu nemazai, dabar, kai jau turiu nuotraukas ir palyginu su fotografo, nieko ten isskirtinio nera, jau geriau butumem nesisake ten nieko.. bet ot ju psichologija... doh.gif dar tik besiruosiantiems patariu gerai pagalvoti pries uzsisakant nuotraukas CMB. ax.gif
Atsakyti