Įkraunama...
Įkraunama...

Apie nuotraukas Santuokų rūmuose

QUOTE(spikita @ 2008 11 06, 10:59)
Niu ka as galiu pasakyti..  g.gif  nors ir skaiciau si foruma ir tikrai zinojau, kad nieko gero is tu nuotrauku, bet kai vestuviu diena, pries santuoka rotuseje nusiveda i ta kambariuka ir viska ten siulo..  doh.gif  doh.gif  as saviskiui sakiau, nereikia mums tiek daug, reikia kuo maziau.. bet vis tiek uzsisakem kelias nuotraukas is ju, nes buvo baisoka, kad paskui neileis musu fotografo, plius ta muzika uzisakem, sumoj gavosi apie 300-400 Lt. niu nemazai, dabar, kai jau turiu nuotraukas ir palyginu su fotografo, nieko ten isskirtinio nera, jau geriau butumem nesisake ten nieko.. bet ot ju psichologija...  doh.gif dar tik besiruosiantiems patariu gerai pagalvoti pries uzsisakant nuotraukas CMB.  ax.gif

Mus taip pat prigavo su tom nuotraukomis, sumokėjome 400lt, o gavus nuotraukas vos nenuvirtau krūva šlamšto. Nors prieš vestuves žinojau, kad nereikia imti iš jų nuotraukų, bet kaip nusiveda į tą kambariuką tu paprasčiausiai nebeturi kur trauktis ir jos įbruka tas nuotraukas. ŽIAURU, TAD KAUNO NUOTAKOS PASISAUGOKIT IR BŪKIT ATIDŽIOS
Atsakyti
Pries menesi teko garbe buti liudininke pas draugus Vilniuje, o po savaites Kaune tai buvo puiki proga viska palyginti kaip kas, vienu zodziu uzjauciu as vilniecius Vilniaus CMB tiesiog tragedija fotografu paslaugas siulo taip naglai net norejos juos pasiusti kuo toliau, taciau jaunieji uzsisake kelias foto tai i nuotraukas ner ka ziureti mano pacios su muiline fotkintos nuotraukos beveik tokios pacios kokybes sad.gif Darbuotojai irgi kazkokie suruge ne tiesiog niuru eiti i toki pastata.
O kitoje vestuveje Kaune t.y Kauno CMB kiti draugai irgi uzsisake nuotraukas ir muzika, lyginant gautas nuotraukas is Vilniaus ir Kauno tai tiesiai galiu pasakyti, kad skirtumas tiesiog akivaizdus. Kaunieciu nuotraukos zymiai geresnes ir spalvingesnes dar jaunieji gavo dovanu CD su irasytom nuotraukom. Skundu del Kauno CMB tikrai neturiu. Ir siaip kaunieciai turi buti laimingi vien tam kad turi toki grazu pastata netaip kaip vilnieciai ir darbuotojai nera tokie suruge ten yra viena tokia darbuotoja tai pries einant i sale kelis bajerius suskele pasijuokem visi, paskui iseinant is pacios rotuses dar jos balsa skambanti girdejom smile.gif Teisa dar tie maniskiai kaunieciai buvo fotoatelje uzsake ten tai juos uz kelis momentus prie standartiniu tapetu gerai nugreze, trumpai kalabant jei neturi fotografo geriau jau nuotraukas CMB uzsisakyti prie tikru sienu nei eiti i fotoatelje
Atsakyti
ex....paveluotai pasiskaiciau apie vilniaus cvb fotografus,5dieny ir mums prota susuko moteriske is fotoatelje,rode tikrai grazias foto ir palikom uzstata (30lt) doh.gif ,taciau pasiskaicius pasidare baisu ir gal kas zinot ar galima jiems paskambinti ir atsisakyt? g.gif
Papildyta:
ex....paveluotai pasiskaiciau apie vilniaus cmb fotografus,5dieny ir mums prota susuko moteriske is fotoatelje,rode tikrai grazias foto ir palikom uzstata (30lt) doh.gif ,taciau pasiskaicius pasidare baisu ir gal kas zinot ar galima jiems paskambinti ir atsisakyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutelytia @ 2009 03 04, 18:40)
ex....paveluotai pasiskaiciau apie vilniaus cvb fotografus,5dieny ir mums prota susuko moteriske is fotoatelje,rode tikrai grazias foto ir palikom uzstata (30lt) doh.gif  ,taciau  pasiskaicius pasidare baisu ir gal kas zinot ar galima jiems paskambinti ir atsisakyt? g.gif
Papildyta:
ex....paveluotai pasiskaiciau apie vilniaus cmb fotografus,5dieny ir mums prota susuko moteriske is fotoatelje,rode tikrai grazias foto ir palikom uzstata (30lt) doh.gif  ,taciau  pasiskaicius pasidare baisu ir gal kas zinot ar galima jiems paskambinti ir atsisakyt? g.gif

Nieko sakyti nereikia, tiesiog vestuvių dieną atsisakykite ir tiek. Kai išeisite po ceremonijos jus sutiks iš "atelje", sakykite ačiū, mes nebuvome užsisakę jūsų paslaugų, arba nereikia. Niekas nesupyks, bet užstato jau neatgausite. Bet geriau neatgauti 30lt nei išmesti be reikalo šimtus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 06 kovo 2009 - 10:20
QUOTE(Samira @ 2008 09 03, 20:26)
Negaliu susilaikyti nepapasakojusi kaip mus apgavo fotoatelje, įsikūrusi Vilniaus CMB. Kai nešėme prašymus prie mūsųs pristojo moteris, kuri labai išreklamavo savo foto paslaugas parodė visai neblogas nuotraukas sutvarkytas fotoshopu. Nuotraukų kaina 14lt, tad palikome užstatą 30lt. Reklama buvo tikrai nepriekaištinga, moteris viską papasakojo kaip jie dirba, kaip myli savo klientą ir kaip kantriai dirba su jaunavedžiais. O jau nuotraukų ir fono ir pozų kokių tik norite... kam jums fotografai. Ateikite pas mus ir užteks jums tų nuotraukų.

Vestuvių dieną po ceremonijos nusivedė mus į studiją, kurios ir mėgėjas studija nepavadins. Kažkoks skladukas. Ant greičio visus pravarė (nufotkino) aš net susivokti nespėjau, o jau kalusia, na po kiek imsite? šitą, šitą ir šitą. Ir skaičiuoja man po tris vienodas nuotraukas, kurių kaina išaugo jau iki 19lt. Supyko, kad pasakiau, kam man bruka vienodas nuotraukas ir kad palydai nuotraukšų mes nepirksime, mums patiems per brangu. Galiausiai apsisprendėme dėl poros nuotraukų. O už užstatą sako padarysime jums portretinę (už 30lt). Buvo labai nepatenkinti, kad imame tiek mažai nuotraukų. Pažadėjo mėnesio bėgyje paskambinti. Skambučio taip ir nesulaukėmė. Vyras praėjus pusantro mėn. pats šiandien pas juos nuvažiavo. Kai pamačiau nuotraukas, vos nenualpau. veidai išbalinti, mano veido bruožų nėra, nors makiažas buvo superinis ir kitų fotografų nuotraukose tokio broko nebuvo. Visi sustatyti bet kaip, šypsenų nėr, antrame plane matyti apdriskę dekoracijos. O portretinė nuotrauka  dešiniame šone mano vyras nuo galvos iki juosmens o kairiame kampe - mano galva. Kaip jums tai patinka. Kur aš tokį portretą rėminsiu. O apie ''efektus"aš iš vis nekalbu. Pozų iš viso tik trys. o nuotraukos tos pačios tik iš arčiau ir iš toliau.
Šarlatanai. Gaila dabar jau vėlu pinigus atgauti. Bet čia tikra chaltūra. Žmonės neturi nei reikiamos įrangos nei talento nei supratimo, bet matyt per švogerius įsitaisė į šiltą vietelę ir kala sau pinigėlius ir kvailelių jaunavedžių. GĖDA. Mes gi ne manekenai, kad žinotumėm kaip atsistoti ir kaip pozuoti ir kada šypsotis. kai fotkino mano tėvus per vestuves jiems kiekvieną pirštelį ir sanarėlį sudėliojo, ir nuotraukos tikrai buvo profesionalios. O dar vadina save atelje. Man pikta iki ašarų.

Papildyta:
Ir dabar klaiku, tik kaina jau 19lt.

Labai pritariu šiai nuomonei, nes irgi likom nepatenkinti. doh.gif
Tikėjomės gražių foto, tad bandėm pasitikėt žmonėm, bet jau vieną kartą taip skaudžiai nusivylus kitiems nepatariu naudotis jų paslaugomis. schmoll.gif
Atsakyti
Mergytes, noriu jusu paklausti - o Kauno Rotuseje atsisakius ju fotografo paslaugu, leidzia vestuviu fotografui ten fotografuoti? Turbut tai kainuoja - tas leidimas fotografuoti? ax.gif Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LuckyOne @ 2009 07 01, 08:50)
Mergytes, noriu jusu paklausti - o Kauno Rotuseje atsisakius ju fotografo paslaugu, leidzia vestuviu fotografui ten fotografuoti? Turbut tai kainuoja - tas leidimas fotografuoti?  ax.gif Aciu!  4u.gif

man irgi labai butu idom kaip ten kas. nes kaip liepe eiti i ta kambariuka mes net nejom... ax.gif speju ten ir siule visas sitas paslaugas, nes kad siulytu tam kabinete as kaip ir neprisimenu... blush2.gif
Atsakyti
nejaugi nei viena nezinote, prasau pasidalinkite info... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglyteira: 07 liepos 2009 - 20:45
Tiek kauno rotuseje tiek bet kuriuose santuoku rumuose, jaunuju fotografams fotografuoti laisvai leidziama. Aisku visuomet yra siulomos 'papildomos' paslaugos kaip super fotosesija ar panasiai, bet jie tiesiog is to gyvena taip kad pykti nereiketu.

Tiesiog drasiai veskites savo fotografus ir operatorius ir nesijaudinkit. Dauguma fotografu yra buve praktiskai viuose santuoku rumuose ar panasiose vietose, todel jei kyla klausimu visuomet pasitarkite su Jumis dirbanciais zmonemis.

n-j.lt
iamzink.lt
Atsakyti
QUOTE(n-j @ 2009 07 09, 14:20)
Tiek kauno rotuseje tiek bet kuriuose santuoku rumuose, jaunuju fotografams fotografuoti laisvai leidziama. Aisku visuomet yra siulomos 'papildomos' paslaugos kaip super fotosesija ar panasiai, bet jie tiesiog is to gyvena taip kad pykti nereiketu.

Tiesiog drasiai veskites savo fotografus ir operatorius ir nesijaudinkit. Dauguma fotografu yra buve praktiskai viuose santuoku rumuose ar panasiose vietose, todel jei kyla klausimu visuomet pasitarkite su Jumis dirbanciais zmonemis.
n-j.lt
iamzink.lt

aciu kad nuraminai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglyteira @ 2009 07 07, 20:44)
nejaugi nei viena nezinote, prasau pasidalinkite info...  unsure.gif

Zinom, zinom...Vesis i kambariuka pries pat ceremonija, tik iejus i rotuse... ir ten atsargiai - moteriske iskilmingu tonu siulo parasu foto, tada pirmojo bucinio, ziedu movimo ir viso to, "ko daugiau gyvenime nebus"... tai iki galo visko neissiaiskinus (nes jau neturejom laiko) sitas malonumas mums atsiejo 300lt ir gavom kruva nuotrauku... kaip pasirasineju as, kaip pasirasineja mano vyras, kaip zieda maunu as, tada kaip zieda man mauna vyras, viso pulko nuotrauka nors apie tokia tam kambariuke net nekalbejom, o kokybe tikrai nefantastiska, musu fotografo tos pacios nuotraukos atrodo graziau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saldidruska @ 2009 07 10, 23:26)
Zinom, zinom...Vesis i kambariuka pries pat ceremonija, tik iejus i rotuse... ir ten atsargiai - moteriske iskilmingu tonu siulo parasu foto, tada pirmojo bucinio, ziedu movimo ir viso to, "ko daugiau gyvenime nebus"... tai iki galo visko neissiaiskinus (nes jau neturejom laiko) sitas malonumas mums atsiejo 300lt ir gavom kruva nuotrauku... kaip pasirasineju as, kaip pasirasineja mano vyras, kaip zieda maunu as, tada kaip zieda man mauna vyras, viso pulko nuotrauka nors apie tokia tam kambariuke net nekalbejom, o kokybe tikrai nefantastiska, musu fotografo tos pacios nuotraukos atrodo graziau  rolleyes.gif

bet ten nereik butinai imti tu foto? bent jau taip supratau is priestai rasiusios.
Atsakyti