Įkraunama...
Įkraunama...

Apie nuotraukas Santuokų rūmuose

as rasiau apie Kauna
Atsakyti
As ir jau nieko nesusigaudau, susinervinau, kita savaite pasiskambinsiu tiesiai i rotuse ir paklausiu, kas ieina i ta kaina ir dar paklausiu, kur tai apibrezta, kokiam raste. Nes jau tikrai nervas ima kiek jie gali ten tuos jaunuosius ciulpti mad.gif
Atsakyti
Tiksliai paskambink ir paskui parasyk lauksim atsakymo
Atsakyti
O as noriu pasiguosti apie Vilniaus santuoku rumu fotoatelje.Mano vestuves buvo birzeli,nuotraukos is santuoku rumu baisios,o dar be to mus sustatinejo nuotraukai gal pusvalandi,bent jau vaidino kad sustatineja,nes fotografas buvo isbeges kitu vestuvininku fotografuot,nors mes ir pirmi uzejom.O mano draugus is vis krutai ten apgavo.Zenijosi jie 2000 metais,as buvau pamerge,po ceremonijos visi uzejom i ta pacia fotoatelje,nufotkino mus ir isvare uz duru,atseit dabar vienus jaunuosius fotografuos.Tai va prifotkino juos ivairiom pozom,paskaiciavo-uz nuotraukas 600Lt ir liepe is kart moket.Vot taip.
Atsakyti
QUOTE(kleo @ 2005 03 21, 21:07)
O mano draugus is vis krutai ten apgavo.Zenijosi jie 2000 metais,as buvau pamerge,po ceremonijos visi uzejom i ta pacia fotoatelje,nufotkino mus ir isvare uz duru,atseit dabar vienus jaunuosius fotografuos.Tai va prifotkino juos ivairiom pozom,paskaiciavo-uz nuotraukas 600Lt ir liepe is kart moket.Vot taip.

blink.gif blink.gif blink.gif Siaubas,kai znomes mulkina,tai as isivaizduoju jaunuju reakcija turbut nemazai nervu vestuviu diena tas CMB fotografas jiems pagadino g.gif
Atsakyti
Kai dabar pagalvoji,reikejo pasiust ta foto atelje ir i kita vaziuot.Uztai man toks patyrimas per mano vestuves pasitarnavo-siule ir mus visokiom pozom prifotkint,bet kaip patyrusius nepavyko jiems musu apsukt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kleo @ 2005 03 21, 21:49)
Kai dabar pagalvoji,reikejo pasiust ta foto atelje ir i kita vaziuot.Uztai man toks patyrimas per mano vestuves pasitarnavo-siule ir mus visokiom pozom prifotkint,bet kaip patyrusius nepavyko jiems musu apsukt tongue.gif

reikejo tau jiems ir pasakyt kokios yra ju paslaugos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2005 03 20, 16:01)
As ir jau nieko nesusigaudau, susinervinau, kita savaite pasiskambinsiu tiesiai i rotuse ir paklausiu, kas ieina i ta kaina ir dar paklausiu, kur tai apibrezta, kokiam raste. Nes jau tikrai nervas ima kiek jie gali ten tuos jaunuosius ciulpti  mad.gif

Laibai lauksim info iš Rotušės. 4u.gif
Aš nešdama pareiškimus irgi pabandysiu paklausinėti. Pažiūrėsim ar suteikta informacija atitiks.
Atsakyti
Palaukit tai kada tas nuotraukas siulo? g.gif Nes kai mes nunesem pareiskimus musu nieko neklause nei apie nuotrauks nei apie muzika. Ar dabar per kiekviena ceremonija tie muzukantai groja ar uz tai dar reikia papildomai primoket g.gif
Atsakyti
Kas per nesamonė Rotušei g.gif , pirmą kartą girdžiu, kad zagse reikia papildomai mokėti už muziką irr fotografavimą. Klaipėdoj tokių dalykų nėra. thumbup.gif Juk į 80Lt ir iena muzika. Čia pilna betvarkė, siūlyčiau skustis į savivaldybę. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2005 03 24, 09:55)
Kas per nesamonė Rotušei g.gif , pirmą kartą girdžiu, kad zagse reikia papildomai mokėti už muziką irr fotografavimą. Klaipėdoj tokių dalykų nėra. thumbup.gif Juk į 80Lt ir iena muzika. Čia pilna betvarkė, siūlyčiau skustis į savivaldybę. smile.gif

Manyčiau čia yra tam tikras reketas. Juk šventinę dieną niekas nenori ten ginčytis, visi būna pakilios nuotaikos, tai išsitraukia tą 50 Lt. ir duoda už tą muziką. sad.gif Nemanau, kad kas nors laikia ten kokio kvito ar kažko panašaus... be to, kai nuotakos vasarą kas 10min. eina, tai sako, ten eilė tik stovi, kaip prie konvejerio... vieni išeina- kiti įeina ir t.t. Jokio šventiškumo pajusti neįmanoma. nespėji susivokti, kai jau esi sutuokta. Sako, kad visai kitas reikalas kai tuokiamasi bažnyčioje...
Atsakyti
Paskambinau specialiai į CMB ir paklausiau dėl tos muzikos. Sumokėjus 80lt, turi būti muzika, nes tai įeina į kainą. Tad jei dar papildomai reketuos - turėkit tai omenyje umn.gif rolleyes.gif
Atsakyti