Įkraunama...
Įkraunama...

Apie nuotraukas Santuokų rūmuose

QUOTE(Bagyriuke @ 2005 03 04, 11:16)
Na o mes uzsisakem Kauno rotusej, beje tai darem del wieno tokio dalyko:jei neuzsisakai ten foto gali neileist sawo fotografo(na mums taip sake ne wiena wedusi pora tad nusprendem nerizikuot, kad po to nereiketu gadintis nerwu ir rekauti kodel neileidzia musu fotografo. Tikiuosi jie ten brangiai neims g.gif , kol kas mes 24 lt sumokejom

Kauno rotušėje, jeigu neužsisakai jų idijotiškų fotografų, tai ir savo užsakytų paskui gali neįleisti unsure.gif ... O tipo jeigu užsisakai jų fotografus, tai ir jaunųjų samdyti fotografai ir filmutojai taip pat gali darbuotis kiek tik nori. Neabėjoju net, kad savo fotografų nuotraukos paskui geresnės gaunasi. Bet taip ir reketuoja tuos jaunuosius kas kaip tik gali verysad.gif . Jie iš to ir gyvena verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2005 03 30, 01:32)
Kauno rotušėje, jeigu neužsisakai jų idijotiškų fotografų, tai ir savo užsakytų paskui gali neįleisti  unsure.gif ... O tipo jeigu užsisakai jų fotografus, tai ir jaunųjų samdyti fotografai ir filmutojai taip pat gali darbuotis kiek tik nori. Neabėjoju net, kad savo fotografų nuotraukos paskui geresnės gaunasi. Bet taip ir reketuoja tuos jaunuosius kas kaip tik gali  verysad.gif . Jie iš to ir gyvena  verysad.gif

Aš tik niekaip nesuprantu, kokiu pagrindu jie gali neleisti mano fotografų...???
Suprantu, kad savivaldybė gali neleisti, arba už tai imti mokestį (kaip yra pvz. kokiam muziejuje), bet, kad privati firma tokią monopoliją turėtų... nu niekaip nesuprantu...
Atsakyti
Tai va merginos, kaip ir sakiau, neatlaikė mano nervai kaip kokios biurokratės ir išsiaiškinau viską smulkiai kas kaip ir kur dėl tų nuotraukų ir muzikos santuokos rūmuose.
Taigi kalba eina apie KAUNO ROTUŠĘ (kaip būna kituose CMB nežinau):
į tą 80 Lt įeina aptarnaujantis personalas ir VARGONŲ muzika SALĖJE. Atkreipkite dėmesį SALĖJE. Kas esate buvę per kitų vestuves rotušėj, žinote, kad dar koridoriuje prie laiptų sėdi kažkokie muzikantai. Ten yra VĖBERIO firmos pasamdytas kvartetas iš muzikinio teatro. Tad jei norite, kad jums grotų KVARTETAS lipant ir nulipant laiptais, turit papildomai susimokėti 40 Lt, o jei užtenka tik vargonų muzikos, MOKĖTI NEREIKIA.

Dėl tų fotografų tai iš vis kažkoks BLEFAS. Niekas NEDRAUDŽIA ir negali drausti savo samdytiems foto bei video įeiti į salę. Jūs NEPRIVALOTE užsisakinėti nuotraukų iš firmos VĖBERIS. BŪKIT ATIDŪS ir taupykite pinigėlius.
Jei kam kyla dar kokių klausimų pasiskambinkite į Kauno rotušę 422698. Sėkmės
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2005 03 30, 10:22)
Tai va merginos, kaip ir sakiau, neatlaikė mano nervai kaip kokios biurokratės ir išsiaiškinau viską smulkiai kas kaip ir kur dėl tų nuotraukų ir muzikos santuokos rūmuose.
į tą 80 Lt įeina aptarnaujantis personalas ir VARGONŲ muzika SALĖJE. Atkreipkite dėmesį SALĖJE. Kas esate buvę per kitų vestuves rotušėj, žinote, kad dar koridoriuje prie laiptų sėdi kažkokie muzikantai. Ten yra VĖBERIO firmos pasamdytas kvartetas iš muzikinio teatro. Tad jei norite, kad jums grotų KVARTETAS lipant ir nulipant laiptais, turit papildomai susimokėti 40 Lt, o jei užtenka tik vargonų muzikos, MOKĖTI NEREIKIA.

Dėl tų fotografų tai iš vis kažkoks BLEFAS. Niekas NEDRAUDŽIA ir negali drausti savo samdytiems foto bei video įeiti į salę. Jūs NEPRIVALOTE užsisakinėti nuotraukų iš firmos VĖBERIS. BŪKIT ATIDŪS ir taupykite pinigėlius.

Labai dėkui tau už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2005 03 30, 10:22)

Labas, ačiū tau labai už informaciją. Aš ir girdėjau ne vieną atsiliepimą apie tai, kad gudriai jie ten tą dieną apsisuka. Beje mane ir taip pat įkalbinėjo nuotraukas užsisakyti, tai aš dėl šventos ramybės vieną užsisakiau. Tą patį pasakojo,kad mano fotografas negalės tokių padaryti.Na bet aš pasakiau,kad man užteks vienos. Tai dar jaučiu vestuvių dieną kaulins daugiau užsisakinėt. O dėl muzikos tai manau jau čia jie plėšikai, moki už iškilmingą santuoką 80lt. ir ir negauni visko. g.gif
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2005 04 02, 17:47)
Labas, ačiū tau labai už informaciją. Aš ir girdėjau ne vieną atsiliepimą apie tai, kad gudriai jie ten tą dieną apsisuka. Beje mane ir taip pat įkalbinėjo nuotraukas užsisakyti, tai aš dėl šventos ramybės vieną užsisakiau. Tą patį pasakojo,kad mano fotografas negalės tokių padaryti.Na bet aš pasakiau,kad man užteks vienos. Tai dar jaučiu vestuvių dieną kaulins daugiau užsisakinėt. O dėl muzikos tai manau jau čia jie plėšikai, moki už iškilmingą santuoką 80lt. ir ir negauni visko. g.gif

Nu kaip cia pasakius del to visko, siaip kaip as supratau tai tas kvartetas ant laiptų gali būti gali jo ir nebūti. Jį samdo Vėberio firma, o ne rotušė. Tik kitas klausimas- kodėl vėberio firma turi tokias išskirtines teises Rotušėj.
O vestuvių dieną būk atidi, tikrai įkalbinės, bent taip buvo visus kartus kai ėjom ten kaip pabroliai arba liudininkai.
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2005 04 02, 17:47)

Aš irgi, kaip jau ir sakiau, girdėjau ne vieną skundą iš jaunųjų, kad lupo pinigus ir už "įleidimą" savo fotografo ir už muziką... O kaip ir sakiau, tą šventinę dieną, (jeigu žmonės nėra iki galo išsiaiškinę), sumoka, nes nenori sau nuotaikos gadinti...
Atsakyti
Buvau šeštadienį vestuvėse, tai muzika grojo salėje kur tuokė, o ant laiptų ne nes papildomai nemokėjo - ir patikėkit jei jau ir grotų - tai nieko baltno nebūtų schmoll.gif nes ten kaip konvejeris eina poros - pora fotkių ant laiptų ir vsio schmoll.gif Jei jau balandį nebuvo kada, isivaizduoju aš kas bus vasarą doh.gif
Atsakyti
Na va, tik dabar pasiskaiciau apie tuos sukcius cia. Kai nesiau pareiskimus spalio menesio pradzioje (vestuves liepa) dar nebuvau atradus sio puslapio. Tad uzsisakiau berods tris nuotraukas. Bet jau dabar zinau, kad jei mane vesis i ta savo kambariuka itikineti, kad daryciaus ju slykscias nuotraukas, tad as jiems pasakysiu ka apie tai manau. Ir dar priminsiu apie ta nuvalkiota dirbtine puokste! gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugneo @ 2005 06 01, 11:31)
Na va, tik dabar pasiskaiciau apie tuos sukcius cia. Kai nesiau pareiskimus spalio menesio pradzioje (vestuves liepa) dar nebuvau atradus sio puslapio. Tad uzsisakiau berods tris nuotraukas. Bet jau dabar zinau, kad jei mane vesis i ta savo kambariuka itikineti, kad daryciaus ju slykscias nuotraukas, tad as jiems pasakysiu ka apie tai manau. Ir dar priminsiu apie ta nuvalkiota dirbtine puokste!    gun_bandana.gif

Man nuotraukos darytos Rotušės fotografų tai gana gerai atrodo, be to įrašo į CD. Tik kad gana brangios gaunasi sad.gif Su savo fotografu pigiau, tik reikia, kad fotografas turėtų technines galimybes gražias nuotraukas padaryti Rotušėje.

Ugne0, mes irgi užsisakėme tas tris standartines nuotraukas, bet aš nesigailiu, nes draugų normalios gavosi - geresnės nei fotoatelje. Tikiuosi, kad ir mūsų vestuvių nuotraukos Rotušėje bus geros smile.gif
Atsakyti
Nusiraminkit,mielosios! Pats ne karta susidures su santuoku darbuotoju reketu ne viename mieste, radau labai gera buda juos nusodinti- jei sako, kad neleis jusu pasirinktam fotografui fotografuoti ceremonijos-graziai priminkit toms ponioms Lietuvos Respublikos Konkurencijos istatyma( respublikines konkurencijos tarnybos Vilniuje telef 2626722, 2610060) tikiusi sis patarimas ne vienai pades
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2005 04 04, 13:08)
Tik kitas klausimas- kodėl vėberio firma turi tokias išskirtines teises Rotušėj.
O vestuvių dieną būk atidi, tikrai įkalbinės, bent taip buvo visus kartus kai ėjom ten kaip pabroliai arba liudininkai.

Manau, kad ne šiaip sau jie tik vieni turi ten tokias išskirtines teises. Gerai kažkur "patepa", kaip būna šiais laikais, ir gauna tas teises... Nes net neabėjoju, kad dar dešimtys norinčių atsirastų, kurie dar ir kainas galėtų paderinti geresnėm sąlygom. Bet per tą Veberį jie gal negali prasimušti. Visur yra savo "mafija" smile.gif. Nesakau, kad Veberis bloga firma, tik šiaip kai jie ten vieni, tai ir diktuoja paskui sąlygas smile.gif. O kad visus mus įkalbinės, tai čia ir taip aišku. Juk jie iš to gyvena. Čia jų toks verslas smile.gif.
Atsakyti