QUOTE(burundukas @ 2005 03 30, 10:22)
Tai va merginos, kaip ir sakiau, neatlaikė mano nervai kaip kokios biurokratės ir išsiaiškinau viską smulkiai kas kaip ir kur dėl tų nuotraukų ir muzikos santuokos rūmuose.
Taigi kalba eina apie KAUNO ROTUŠĘ (kaip būna kituose CMB nežinau):
į tą 80 Lt įeina aptarnaujantis personalas ir VARGONŲ muzika SALĖJE. Atkreipkite dėmesį SALĖJE. Kas esate buvę per kitų vestuves rotušėj, žinote, kad dar koridoriuje prie laiptų sėdi kažkokie muzikantai. Ten yra VĖBERIO firmos pasamdytas kvartetas iš muzikinio teatro. Tad jei norite, kad jums grotų KVARTETAS lipant ir nulipant laiptais, turit papildomai susimokėti 40 Lt, o jei užtenka tik vargonų muzikos, MOKĖTI NEREIKIA.
Dėl tų fotografų tai iš vis kažkoks BLEFAS. Niekas NEDRAUDŽIA ir negali drausti savo samdytiems foto bei video įeiti į salę. Jūs NEPRIVALOTE užsisakinėti nuotraukų iš firmos VĖBERIS. BŪKIT ATIDŪS ir taupykite pinigėlius.
Jei kam kyla dar kokių klausimų pasiskambinkite į Kauno rotušę 422698. Sėkmės
Labas, ačiū tau labai už informaciją. Aš ir girdėjau ne vieną atsiliepimą apie tai, kad gudriai jie ten tą dieną apsisuka. Beje mane ir taip pat įkalbinėjo nuotraukas užsisakyti, tai aš dėl šventos ramybės vieną užsisakiau. Tą patį pasakojo,kad mano fotografas negalės tokių padaryti.Na bet aš pasakiau,kad man užteks vienos. Tai dar jaučiu vestuvių dieną kaulins daugiau užsisakinėt. O dėl muzikos tai manau jau čia jie plėšikai, moki už iškilmingą santuoką 80lt. ir ir negauni visko.