Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Vėjūna @ 2016 02 25, 21:01)
Jeigu jūs pati renkatės mokėjimą pavedimu ir  tikrai matote, kad bankas lenkiškas tada patikimiau būtų daryti pavedimą per paysera  sistemą.

Jo jo darykit pavedimus per Paysera lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tik jei kartais apvogs tą jūsų payseros sąskaitą, kaltų nebus http://www.lb.lt/evp_international_uab ...
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 02 26, 08:31)
Jo jo darykit pavedimus per Paysera  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tik jei kartais apvogs tą jūsų payseros sąskaitą, kaltų nebus http://www.lb.lt/evp_international_uab ...

Nu nereikia taip varyt ištisai. Aš tarkim pinigų ten niekad nelaikau. Konkrečiu atveju persivedi reikiamą sumą ir padarai pavedimą. Ir jokių bėdų ir patogu.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 02 26, 08:48)
Nu nereikia taip varyt ištisai. Aš tarkim pinigų ten niekad nelaikau. Konkrečiu atveju persivedi reikiamą sumą ir padarai pavedimą. Ir jokių bėdų ir patogu.

Kai žinau labai daug saugumo pažeidimų ir šiuo metu vykstančias bylas administraciniame teisme, kur Paysera bando ginčyti paskirtas Lietuvos banko baudas, kitaip kalbėti negaliu ir negalėsiu. Jūsų teisė laikyti ar nelaikyti tuos pinigus. Mano teisė įspėti apie galimybę netekti pinigų.
Tačiau net dabar, kaiLietuvos bankas įpareigojo ištaisyti saugumo trūkumus, sėkmingai pavedimai keliauja be tapatybės identifikacijos, ko neturėtų būti.
Beje aš savo netektus pinigus laikiau vos kelias dienas, kitos narės buvo ką tik gavusios lėšas už mamų mugėje parduotus daiktus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 26 vasario 2016 - 07:56
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 02 26, 08:55)
Kai žinau labai daug saugumo pažeidimų ir šiuo metu vykstančias bylas administraciniame teisme, kur Paysera bando ginčyti paskirtas Lietuvos banko baudas, kitaip kalbėti negaliu ir negalėsiu. Jūsų teisė laikyti ar nelaikyti tuos pinigus. Mano teisė įspėti apie galimybę netekti pinigų.
Tačiau net dabar, kaiLietuvos bankas įpareigojo ištaisyti saugumo trūkumus, sėkmingai pavedimai keliauja be tapatybės identifikacijos, ko neturėtų būti.
Beje aš savo netektus pinigus laikiau vos kelias dienas, kitos narės buvo ką tik gavusios lėšas už mamų mugėje parduotus daiktus.

O kodėl nevarote ant gmailo? Juk dėl to kad įsilaužė į Jūsų pašto dėžę ir buvo tie pinigai kaip sakote pavogti? Juk nuo gmailo dėžės viskas ir prasidėjo. Ar aš klystu. Jei nebūtų įsilaužę į Jūsų dėžutę slaptažodžių jūsų vardu atsisiuntę nebūtų?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 02 26, 08:59)
O kodėl nevarote ant gmailo? Juk dėl to kad įsilaužė į Jūsų pašto dėžę ir buvo tie pinigai kaip sakote pavogti? Juk nuo gmailo dėžės viskas ir prasidėjo. Ar aš klystu. Jei nebūtų įsilaužę į Jūsų dėžutę slaptažodžių jūsų vardu atsisiuntę nebūtų?

Čia atskira tema. Lietuvos bankas pripažino, kad jie turi atlyginti žalą, bet neatlygina. Plius paskyrė baudas.
Esminiai momentas: jei būtų identifikuojama tapatybė, kaip Paypal, jei Payseros sistema neleistų atlikti įtartinų pavedimų, kaip Paypal, nebūtų padėjęs įsilaužimas į paštą. Kažkodėl Paypal svetimiems asmenims neleido atlikti pavedimų, o Paysera leido.
Kitas momentas: kitų asmenų sąskaitos buvo apvogtos po kelių savaičių ir dar vėliau po mano pranešimo ir tyrimo pradėjimo tuo pačiu būdu.
Nesiveliu į smulkmenas, šia tema baigiu.
Atsakyti
Pasikartosiu dar sykį smile.gif
Pirksiu iš www.sportsdirect.com šiandiena visai vakare. Kviečiu prisijungti. Klaipėda, bet galiu persiųsti Lpexpress terminalu. Rašykite: spalvotax@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2016 02 26, 00:49)
rada savo vienam is keliu pastu mytoys koda 30 prc rubam/batam, galioja dar ryt. Niekam nereikia? As jau apsiprekinau anksciau, kol kas gana, reikia atlyginimo sulaukti smile.gif
rasykit i az, pirmai uzklausiusiai, nusiusiu

ATIDUOTAS
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 02 26, 09:55)

Kiek pamenu, kai jus apvogė dar buvo metas, kai patvirtinimai buvo siunčiami emailu (porieš darant pavedimus), tad tereikėjo nul;aužti emailą, o dabar patvirtinimai siunčiami sms, telefonu, bent jau aš pasidarius. Tai galimybė, kad apvogs, ryškiai mažesnė, na, tik tokiu atveju, jei pavogtų mano telefoną.

Kad paysera netinkamai elgėsi padavus skundus, tai jau čia kita tema..
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MYG: 26 vasario 2016 - 10:03
gal kuri perkate is smaguris.lt ir zinot ar pas juos kokiu nuolaidu kodu buna? sugalvojau ten pirkt, dabar perkant uz 15 eur ir daugiau nebloga knyga duoda dovanu smile.gif Bet kaip pirkt be nuolaidos kodo, religija gi neleidzia.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2016 02 26, 10:40)
Sveikos,

Labai reikia pagalbos.
Bandau pirma kaarta pirti is MyToys.
Ir nematau kur ten kodus suvesti reikia. 4u.gif
Plius klausimas gal kas bandet ar autokedutems taiko papildoma -30 ar -15 nuolaida? 4u.gif
Dekui kas atsakys.

15 taiko
30 tik rubam ir batam
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2016 02 26, 10:50)
gal kuri perkate is smaguris.lt ir zinot ar pas juos kokiu nuolaidu kodu buna? sugalvojau ten pirkt, dabar perkant uz 15 eur ir daugiau nebloga knyga duoda dovanu smile.gif Bet kaip pirkt be nuolaidos kodo, religija gi neleidzia....  biggrin.gif

keiskit religija cool.gif biggrin.gif
Atsakyti