Sveikos, noriu paklausti apie shoes-world.de, gal kas pasakysit ar tą siuntą, jei jinai 30 kg kurjeris pristato, ar pašte atsiimti? Ar dar kažkaip?
Ir dar , o krepšely rodys kada jau tų 30 kg, ar spėti reikia wub.gif
Dėkui 4u.gif
Atiduodu mytoys 30% kodą, galioja šiandien. Norėčiau, kad atitektų kaunietei, kuri rinktų ir priimtų mane su pora rūbelių, nes pati rinkti per telefoną negaliu, kompas servise
į až.

vakar neatsimenu kas klause apie orly lakus
va kokia gera kaina
)) http://www.fragrance...p;searchsubmit= zodziu ir as jau noriu
))

QUOTE(FruitCocktail @ 2016 02 26, 11:36)
Atiduodu mytoys 30% kodą, galioja šiandien. Norėčiau, kad atitektų kaunietei, kuri rinktų ir priimtų mane su pora rūbelių, nes pati rinkti per telefoną negaliu, kompas servise
į až.

Buciau dekinga, jei kas prijungtu Mytoys su 30proc su 2 prekemis.
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 02 26, 11:39)
vakar neatsimenu kas klause apie orly lakus
va kokia gera kaina
)) http://www.fragrance...p;searchsubmit= zodziu ir as jau noriu
))

o kas gali parekomenduot stiprikli nagam? Nail Tekas nebeveikia. Negaliu sau atleist, kad per ta dideli nora but tvarkingais nagais per sventes ryzaus nesamonei ir pusantro menesio lakavau geliniu laku. dabar nagai popieriniai. Neuzauge dar bet jau skyla.... rankos ziauriai atrodo ir vaikstau visad i kumscius suspaudus, kad niekas tos lazos nematytu

QUOTE(JMD @ 2016 02 26, 12:46)
o kas gali parekomenduot stiprikli nagam? Nail Tekas nebeveikia. Negaliu sau atleist, kad per ta dideli nora but tvarkingais nagais per sventes ryzaus nesamonei ir pusantro menesio lakavau geliniu laku. dabar nagai popieriniai. Neuzauge dar bet jau skyla.... rankos ziauriai atrodo ir vaikstau visad i kumscius suspaudus, kad niekas tos lazos nematytu
HELP 

Bent jau man visada po gelinio padedavo tepti citrina, o paskui kokiu aliejumi

Apie citrina esu girdejus visko-bet man asmeniskai labai gerai ir jokio blogumo.
Gal kas galėtų perleisti mytoys 30 proc. koduką?
QUOTE(JMD @ 2016 02 26, 10:46)
HELP 

man tai tas pats orly neblogai , nemanau , kad ivyks stebuklas , ir kazkas gali staigiai jums paeti, parasciausia reikia palaukti, kol atsigaus.
QUOTE(JMD @ 2016 02 26, 11:46)
HELP 

man ta pati bėda

tepu su Eveline cosmetics stiprikliu (būna pirkti Rimi, Iki

biški lyg padeda, dar geriu Biotin'ą , A+E vitaminus
Sveiki,
Gal kas turite membershop parduotuveje nuolaidos koduka
Jei dar kam reikia galiu atiduoti mytoys 30 proc. rubams ir batams, siandien paskutine galiojimo diena, rasykite i AZ
Gal kas turite membershop parduotuveje nuolaidos koduka

Jei dar kam reikia galiu atiduoti mytoys 30 proc. rubams ir batams, siandien paskutine galiojimo diena, rasykite i AZ

Užsakinėsiu iš www.sportsdirect.com
Jeigu yra norinčių prisijungti
krepšelių lauksiu erikavalatkiene@gmail.com
Vilnius
Jeigu yra norinčių prisijungti
krepšelių lauksiu erikavalatkiene@gmail.com
Vilnius