Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Plekšnytė @ 2016 02 26, 16:58)
mytoys,
turiu -30% (pasitikrinau, galioja viskam ir paspirtukams ir zaislam ir patalynei, panasu, kad viskam smile.gif )
tai galiu parinkti, jei bus norinciu

krepseliu lauksiu erikavalatkiene@gmail.com

QUOTE(taskiukas @ 2016 02 26, 17:22)
Prisijungciau Vilniuje su dviem paspirtukais. Gal kas priims mane?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 26 vasario 2016 - 17:35
o tai čia tie mytoys kodukai -30, kur iki 26 dienos galioja, ar čia dar kažkokiu kitus gavote, kad viskam taiko..?einu ir aš pasižvalgysiu, jei rasiu, perleisčiau kam iš Kauno, jei priimtų ir mane...
Atsakyti
QUOTE(amusante20 @ 2016 02 26, 18:38)
o tai čia tie mytoys kodukai -30, kur iki 26 dienos galioja, ar čia dar kažkokiu kitus gavote, kad viskam taiko..?einu ir aš pasižvalgysiu, jei rasiu, perleisčiau kam iš Kauno, jei priimtų ir mane...

Tie patys...
Atsakyti
pasieke mano siuntinukas nuomuojama adresa , per pirkanglijoje, pirkau 12 eye q po 180 , feroglobia , tai 600 gr na ir 2 kremai dar 400 gr, tai visa siunta 4 kg u virsum:((( ar ali 12 pakuociu sverti 3 kg ? ?? kas turi vietoje, preliminariai gali pasakyti ? nes galvoju , galsu kitu uzsakymu sujunge, nes ten tikrai buvo daug visko kas sveria

nors visai logiska, viena pakuote 250 gr , tai nieko nuostabaus .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virtualnaja: 26 vasario 2016 - 17:51
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 02 26, 18:42)
pasieke mano siuntinukas nuomuojama adresa , per pirkanglijoje, pirkau 12 eye q po 180 , feroglobia , tai 600 gr na ir 2 kremai dar 400 gr, tai visa siunta 4 kg u virsum:((( ar ali 12 pakuociu sverti 3 kg ? ?? kas turi vietoje, preliminariai gali pasakyti ? nes galvoju , galsu kitu uzsakymu sujunge, nes ten tikrai buvo daug visko  kas sveria

O deze smile.gif popierius dar viduj buna smile.gif
Viskas sveria smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 26 vasario 2016 - 17:52
Priimkite kas nors prie MYTOYS Klaipėdoje ax.gif
su -30 nuolaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 02 26, 17:44)
O deze smile.gif popierius dar viduj buna smile.gif
Viskas sveria smile.gif

jo, as pati dabar pagalvojau, visks ten gerai, siaip skaiciuojant gaunasi 1 pakuote tai 250 gr, tik pirma labia pasirode jau daug svorio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2016 02 26, 17:05)
Priglausciau mytoys.de koduka smile.gif taip, pat galeciau priimt viena is klaipedos su nedideliu krepseliu smile.gif

O siuntimą dalinsite iš 2 g.gif

Nu jūs čia nudžiuginote su tuo mytoys.de kodu doh.gif Reikia ir man lėkti ko nors ieškoti doh.gif
Kodą turiu, tik sąskaitoje 500€ ne - gal kas Klp nori parinkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, tai niekas negalit apie riedučius patarti? Kažin Hudora firmos geri?
http://www.mytoys.de...7.01.02/2125466
Atsakyti
Turiu laisva -30% mytoys kodą, kur galioja iki šios dienos. Kam reikia- db į manomazylis13@gmail.com mirksiukas.gif
Atsakyti
as mytoys norejau patikrinti kedue, kodo neturiu, tai el nuolaidos nezinau, bet vat uzsidega raudona eilute virsuje ir dadeda 30 euru , as taip suprantu del ismatavimu , tai va atkreipkite demesi, kas renkasi didesnius daiktus
Atsakyti
QUOTE(juvile @ 2016 02 26, 20:13)
Turiu laisva -30% mytoys kodą, kur galioja iki šios dienos. Kam reikia- db į manomazylis13@gmail.com  mirksiukas.gif

Kodas atiduotas pirmai parasiusiai - Aurelijai G.
Atsakyti