Gal kas renkat mytoys Vilniuje? Prisijungčiau su riedučiais

atejau pasiguosti
(((( virsune
((( is healthypeach atsakymo taip ir nesulaukiau
(((( bet sulaukiau pinigu atgal
(((( 431,79 buvo nuskaiciuota o atgal jie man atsiunte 410 euru
(((((((((((( kas cia per nesamone ??? cia speju del kurso ? ir viskas as nieko negaliu dabar padayti ? kas galite patarkite, jau nuotaikos tai visai near , padovanojau jiems 22 eurus,
((

QUOTE(Virtualnaja @ 2016 02 26, 19:39)
atejau pasiguosti
(((( virsune
((( is healthypeach atsakymo taip ir nesulaukiau
(((( bet sulaukiau pinigu atgal
(((( 431,79 buvo nuskaiciuota o atgal jie man atsiunte 410 euru
(((((((((((( kas cia per nesamone ??? cia speju del kurso ? ir viskas as nieko negaliu dabar padayti ? kas galite patarkite, jau nuotaikos tai visai near , padovanojau jiems 22 eurus,
((

Man panasiai buvo tik su kita anglu parduotuve. Deja nieko nepasiekiau

QUOTE(Bluntė @ 2016 02 26, 18:41)
bet tai geras ka

QUOTE(Virtualnaja @ 2016 02 26, 18:53)
ir ka ji jums atrase , kad del kurso ? kaip viskas vyko ?
kursas, deja, nuo parduotuvės nepriklauso... parduotuvė, įtariu, grąžino visą sumą, o bankas konvertavo pagal save... aš taip nudegiau su GAP, tik nuostolis mažesnis, bet vistiek gaila... labai...
Gal kuri galetu pasidalinti mytoys koduku?

QUOTE(Virtualnaja @ 2016 02 26, 19:53)
bet tai geras ka
(( pries tai pirkau is kitos nares, ji taip pat uzsakynejo is cia
(( kas blogai
(( jauciusi visiska debile , su boots vargau vargau , sitie tokia nesamone padare , bet tai 22 eurai biski nemaza suma , nezinau , sugadino nuotaika, nereikia man jau ne mytoys nieko
sedesiu lauksiu kas turi atvaziuoti
o jus bandete rasyti ? ir ka ji jums atrase , kad del kurso ? kaip viskas vyko ? man tai kas siutina, tai kad jie net nieko neraso
(( pirma karta persiunte man laiska su nuoroda I mano accounta , tai jis pasidare is pending closed, o I antra laiska matyt pinigus pervade , bet tai parasyk bent jau perspek, as cia einu kas 30 min pasta tikrinu , lapelio laukiu
(( ai gerai
bet kam buvo panasiai su jais , ir pavyko grazinti pinigelius parasykite I az
busiu dekinga 

Na bet jie jum juk grazino tiek kiek gavo
Tikrai negausit skirtumo del kritusio kurso.
O man buvo is vis, kad nuskaite pinigus ir nusprende kad lt korta jiem netinka. Grazino po 4d pinigus bet tada labai sokinejo kursas ir praradau apie 40-50lt..tai sakau kodel nusiskaiciyojat o nesiunciat? Tipo tokia sistema ir tiek
QUOTE(JMD @ 2016 02 26, 10:46)
o kas gali parekomenduot stiprikli nagam? Nail Tekas nebeveikia. Negaliu sau atleist, kad per ta dideli nora but tvarkingais nagais per sventes ryzaus nesamonei ir pusantro menesio lakavau geliniu laku. dabar nagai popieriniai. Neuzauge dar bet jau skyla.... rankos ziauriai atrodo ir vaikstau visad i kumscius suspaudus, kad niekas tos lazos nematytu
HELP 

Laukti...

Na o dabar pabandykit Orly nail defence stipriklį. Man patiko. Negaliu lyginti su Nail Teku, nes pastarojo nebandžiau. Visada Orly naudodavau, kai nelakuodavau geliniu.

QUOTE(Bluntė @ 2016 02 26, 19:00)
Na bet jie jum juk grazino tiek kiek gavo
O man buvo is vis, kad nuskaite pinigus ir nusprende kad lt korta jiem netinka. Grazino po 4d pinigus bet tada labai sokinejo kursas ir praradau apie 40-50lt..tai sakau kodel nusiskaiciyojat o nesiunciat? Tipo tokia sistema ir tiek
jo sitie ir pagerinti , nieko tokio neuzsakynejua, tik tuos zuvu taukus, pinigai nuskaiciuoti vasario 4 , o dabar grazino

QUOTE(Virtualnaja @ 2016 02 26, 20:10)
jo sitie ir pagerinti , nieko tokio neuzsakynejua, tik tuos zuvu taukus, pinigai nuskaiciuoti vasario 4 , o dabar grazino
(( tai nesuprantu, ar pamirso issiusti, ar kas ten
(( ir del kiekio viskas ok, nes emiau iki maksimalios nuolaidos
((( vyrui jauciu nesakysiu
)))) zvengs is manes
)))) sakysiu visa suma pervade
)))

As ilgam nuo vyro gavau morala kad kitiem nepirkt.tik sau

Bet
Kas nebando tas nenudega