Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(juvile @ 2016 02 27, 11:37)
4u.gif Galiu atiduoti -30% mytoys vilnietei /ukmergiskei/sirvintiskei, jei priimtumėt su 1-2 prekėm ir mane. Kodas iki 29d. Rasyti manomazylis13@gmail.com ax.gif

Ar kodukas viskam, ar tik rūbamas ir batams?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 02 27, 11:22)
Gaila nemaciau Jusu zinutes sad.gif

Na va, labai vėlai susigalvojau pirkt, siuntimas būtų pigiau išėjęs.
Atsakyti
Kam reikia toyso kodo -30%, galioja iki 29 dienos, rašykit laišką yolita_a@yahoo.de
Atsakyti
Aš irgi gavau kodą, bet nesuprantu kokią nuolaidą su juo galiu gaut, užrašyta naujai kolekcijai mode & schune + gratis versand g.gif , kokia čia procentinė nuolaida, nesuprantu ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 27 vasario 2016 - 11:05
QUOTE(panele Morta @ 2016 02 27, 10:41)
maiskei tik du metukai 4u.gif turi dvi leles, jau nupaisytos, ispesiotos blush2.gif tai babyborn sakiau veliau turbut blush2.gif

http://www.mytoys.de...-mt.to.br01.46/ jei ka , tai va , dar 20 procentu krepsiuke daro nuolaida , jau nezinau ar butu ta plius 30 jau reikia pas panas klausti kas turi , kad patikrintu
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2016 02 27, 11:04)
Aš irgi gavau kodą, bet nesuprantu kokią nuolaidą su juo galiu gaut, užrašyta naujai kolekcijai mode & schune + gratis versand g.gif , kokia čia procentinė nuolaida, nesuprantu ax.gif .

nemokamas siuntimas smile.gif labia gerai smile.gif
Papildyta:
as tai su google translate pagalba jau prisiregistravau I visus imanomus naujienlaiskius smile.gif))) lauku ir as dabar kodo is ju smile.gif))) labiausia tai patiko vertimas I rusukalba nezinau kokio tiksliai zodzio, bet buvo isversta haliava smile.gif)))))
Atsakyti
nemokamas siuntimas, manau, kad bus tik Vokietijos ribose, į LT kažin ar nemokamai siųs...
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 02 27, 11:08)
http://www.mytoys.de...-mt.to.br01.46/ jei ka , tai va , dar 20 procentu krepsiuke daro nuolaida , jau nezinau ar butu ta plius 30 jau reikia pas panas klausti kas turi , kad patikrintu

Jau išbandyta keletą kartų buvo, kad jei krepšiuke jau minusuoja sumą, tai prekei dar kartą nuolaida nebetaikoma 4u.gif
Atsakyti
turiu koduka my toys 35 proc nuolaidai-gal kam reikia 4u.gif i az naujai kolekcijau ir dar kazkam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 27 vasario 2016 - 11:23
QUOTE(amusante20 @ 2016 02 27, 12:16)
nemokamas siuntimas, manau, kad bus tik Vokietijos ribose, į LT kažin ar nemokamai siųs...

drinks_cheers.gif taip gerai nebuna biggrin.gif o gal būna biggrin.gif
Atsakyti
kam reikia Mytoys 30% koduko? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 02 27, 11:30)
kam reikia Mytoys 30% koduko? 4u.gif

atiduotas
Atsakyti
QUOTE(amusante20 @ 2016 02 27, 12:16)

taip, tik Vokietijos ribose, as tokius nuolatos gaunu biggrin.gif
Atsakyti
bet geras bugas pas juos biggrin.gif man dar veikia vakarykštis kodas biggrin.gif
Atsakyti