Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Loram @ 2016 02 27, 11:38)
bet geras bugas pas juos biggrin.gif man dar veikia vakarykštis kodas biggrin.gif

Norint apmoket turbut nebeveiktu, jei iki vakar galiojo.

Gavau ir as 35% taiko vel ir kitom prekem.
Reik paieskot gal vel kazko. Jei nerasiu galesiu perleist.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 02 27, 11:38)
bet geras bugas pas juos biggrin.gif man dar veikia vakarykštis kodas biggrin.gif

idomu ar atsius prekes smile.gif jei ne tai puse bedos, bet jei paims ir atsius po ta viena drabuzeli ir 15 euru siuntimas sad.gif(( zodziu kazkaip ir noriu ir bijau sad.gif((
Atsakyti
QUOTE(kristrar @ 2016 02 27, 12:41)
Norint apmoket turbut nebeveiktu, jei iki vakar galiojo.

Gavau ir as 35% taiko vel ir kitom prekem.
Reik paieskot gal vel kazko. Jei nerasiu galesiu perleist.

as irgi gavau 35% bet kitom netaiko prekem.
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2016 02 27, 12:18)
turiu koduka my toys 35 proc nuolaidai-gal kam reikia 4u.gif i az naujai kolekcijau ir dar kazkam...

atiduotas 4u.gif
Atsakyti
Aš prisiregistrvas mytoyse, bet nei karto gyvenime jokio laiško iš jų nesu gavus g.gif . Na nesu ir pirkus, bet šiaip įdomu, gal kažkur kažko nepažymėjau. Visiškas ignoras biggrin.gif .
Atsakyti
kaip idomiai, vieniems taiko viskam, kitoms ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2016 02 27, 11:45)
Aš prisiregistrvas mytoyse, bet nei karto gyvenime jokio laiško iš jų nesu gavus  g.gif . Na nesu ir pirkus, bet šiaip įdomu, gal kažkur kažko nepažymėjau. Visiškas ignoras  biggrin.gif .

manau , kad jus nepazymejote, as siandien ta atlikau , es kai jus prisiregistravote, jums atejo I pasta laiskas , kad gauti ta koda 5 euru, reikejo sutikti , ir pasirasyti naujienlaiski , as kadangi issaugojus tuoj jums bandysiu atsiusti

Liebe Frau

herzlichen Dank für Ihr Interesse an unserem Newsletter. Jetzt sind Sie nur noch einen Schritt entfernt!

Bitte klicken Sie auf folgenden Link, um Ihre Newsletter-Anmeldung zu bestätigen und Ihren 5 € Gutschein* zu sichern:

Ihre Vorteile als Newsletter-Abonnent:•Exklusive Aktionen, Neuheiten & Top-Schnäppchen
•Aktuelle Angebote & Ratgeber
•Gutscheine, Rabatte, Gratisartikel & vieles mehr

Eine Abmeldung ist jederzeit über einen Link im Newsletter möglich.
aktyvia nuoroda as istriniau, manau cia I mano accounta nusiuncia smile.gif bet gal kazkiek padejau smile.gif o siaip ju puslapyje ieskokite kur parasta 5 eurai , ten ir spauskite
Atsakyti
O kaip jūs įvedate patikrinti kodą ir jo nesugadinate, ar susigadina ir nebegalios vėliau jei nebepirksi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2016 02 27, 12:42)
as irgi gavau 35% bet kitom netaiko prekem.

dviraciam taiko smile.gif drabuziam taiko. lelem ne
Atsakyti
Gal kas 30% koduką turi laisvą? Man kažkodėl niekad nepasiseka doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 02 27, 11:50)
manau , kad jus nepazymejote, as siandien ta atlikau , es kai jus prisiregistravote, jums atejo I pasta laiskas , kad gauti ta koda 5 euru, reikejo sutikti , ir pasirasyti naujienlaiski , as kadangi issaugojus tuoj jums bandysiu atsiusti

Ačiū, susispaudžiau biggrin.gif .
Atsakyti
Sveiki. gal kas is Vilniaus priimtu i kompanija mytoys? pati irgi turiu koduka 30%, galiu atiduoti jei kas priims 4u.gif
Atsakyti