Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(Kirisama @ 2016 03 01, 21:27)
Bet tai kas tada su tais paltukais negerai, kad isparduotuvej pilna? O kodel su ugiu 170 cm perka petite dydzius? Ar as kazko nesuprantu?  g.gif  blush2.gif

Viskas tikrai gerai su tais paltukais, pasiuvimo kokybė ir audinys - be priekaištų wub.gif Maniškis keliauja pas naują šeimininkę, nes netiko modelis, ties liemeniu sukrenta, o ties klubais jau skečia skeltuką.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 03 02, 13:49)
Tik 2 dydį matau  g.gif

Dideja, lyg ir ieškojo cocoon pilko 2 dydžio - tai kaip tik yra.

na liudnumas is tiesu...sirgau, nelindau vakar ir va..... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kirisama @ 2016 03 02, 14:26)
Nu duok die taip sakant, nusiunčiau cocoon 2R dydį, gal pagaus man jį. Jei netiks, tai arba pas siuvėją, arba išparduotuvėj atsidurs  doh.gif

Kokia spalva emei ir ar pagavo ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2016 03 02, 23:31)
Maniškis keliauja pas naują šeimininkę, nes netiko modelis, ties liemeniu sukrenta, o ties klubais jau skečia skeltuką.

Mano mamai taip pat (ji labai ryškios kriaušės figūros), tai pasitaisys paltuką - liemenuos nugaroje, nes pagalvojom, kad už tokią kainą nieko panašios kokybės nerasi 4u.gif

Pernai pirko Lelijos paltą nepigiai, tai šiemet jau susinešiojęs baisiai, kokybės nerasta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2016 03 02, 12:22)
Na kas gaudot-griebkit https://www.jcrew.co...C8554/C8554.jsp, R4, R6 yra smile.gif ,
gal su Day Coat nuoroda galite kuri pasidalinti, mano visos neveikiančios g.gif Ačiū 4u.gif

Mergaičiukai, pamatuokit kas 6R paltuko rankovės ilgį plyyyyz 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zanavyke @ 2016 03 02, 21:29)
priminkit su kokiais ismatavimais tiko 00P, koks jo ilgi?

Sijonas dabar ant manes, galesiu veliau ikelt foto, jei idomu.
Vakare galeciau ismatuoti, nes su liniuote nelabai pavyks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2016 03 03, 11:18)
Sijonas dabar ant manes, galesiu veliau ikelt foto, jei idomu.
Vakare galeciau ismatuoti, nes su liniuote nelabai pavyks biggrin.gif

Aleja.lt, kokio dydžio perkate paltus? gal turite cocooną arba peacoat, arba Day coat?
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2016 03 03, 10:07)
na liudnumas is tiesu...sirgau, nelindau vakar ir va..... ax.gif
Papildyta:
Kokia spalva emei ir ar pagavo ?  smile.gif

Pagavo, emiau pilka, regular 2. Tikiuos tiks g.gif

Dabar dar pixie snap front pan 2 R dydzio uz gera kaina pagaut.... buvau gavus, bet pardaviau, o dabar gailiuos verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirisama: 03 kovo 2016 - 10:27
QUOTE(Kirisama @ 2016 03 03, 11:23)

Dabar dar pixie snap front pan 2 R dydzio uz gera kaina pagaut.... buvau gavus, bet pardaviau, o dabar gailiuos  verysad.gif

As is "Pixie" neislendu visa ziema, kaip kvaisa, pilna spinta dzinsu, kelniu ir pan., bet nepaprastai patogios, liemuo ne zemas, keliai neissitampo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2016 03 03, 09:52)
Aleja.lt, kokio dydžio perkate paltus? gal turite cocooną arba peacoat, arba Day coat?

Turiu is jcrew tik du paltus, abu oversize, abu 00. Vienas is ju kokonas, bet is senu kolekciju(pries 2 metus pirktas) 00 dydis. Kadangi jis oversized tai nesijaucia ar didokas ar kaip tik biggrin.gif Day coat neturiu.
Atsakyti
o kazi dar imanoma pagauti "Woven geometric scarf" ? O gal kuri uzsipirko per daug ir noretu man perleisti? Mielai priglausciau ax.gif

https://www.jcrew.co...E7643/E7643.jsp
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2016 03 03, 11:58)
As is "Pixie" neislendu visa ziema, kaip kvaisa, pilna spinta dzinsu, kelniu ir pan., bet nepaprastai patogios, liemuo ne zemas, keliai neissitampo thumbup.gif

Uuu, kaip gerai! Aš juos ką tik išparduotuvėj perpirkau, laukiu nesulaukiu siuntinio drinks_cheers.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2016 03 03, 13:04)
o kazi dar imanoma pagauti "Woven geometric scarf" ? O gal kuri uzsipirko per daug ir noretu man perleisti? Mielai priglausciau ax.gif

https://www.jcrew.co...E7643/E7643.jsp

Per paskutines 2 savaites buvo 1 karta tik sviesusv 4u.gif ar tykau tamsaus dar rolleyes.gif

Siandien buvo jau papildymas? g.gif
Atsakyti