vaje kaip temute apmirusi. Na va gavau 4T, ir man patinka labiau, dar labiau isiliemuoja, peciai ir rankoves judesiu nevarzo, kas liecia skeltuka nugaroje, kuri dauguma peikia, tai man kaip tik graziai jis prasiskecia ir riestesnis uzpakaliukas atrodo, tokia isformuota figura gaunasi 6T pilka, ko gero pardavinesiu dar bordo skrybeliukas ir bordo lupos, tai tokia "penktadieniska" as sau siandien
vaje kaip temute apmirusi. Na va gavau 4T, ir man patinka labiau, dar labiau isiliemuoja, peciai ir rankoves judesiu nevarzo, kas liecia skeltuka nugaroje, kuri dauguma peikia, tai man kaip tik graziai jis prasiskecia ir riestesnis uzpakaliukas atrodo, tokia isformuota figura gaunasi
as tai irgi tokia salcio bijanti, bet man tai pakankamai siltas jis, o jei per salta, tai vyniuojuosi gigantiska kokia skara silta. Tik vat juodas paltukas panasu bus labai traukiantis pukus visokius, koks kokybiskas bebutu
as tai irgi tokia salcio bijanti, bet man tai pakankamai siltas jis, o jei per salta, tai vyniuojuosi gigantiska kokia skara silta. Tik vat juodas paltukas panasu bus labai traukiantis pukus visokius, koks kokybiskas bebutu