Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(pgituke @ 2016 03 03, 10:58)
As is "Pixie" neislendu visa ziema, kaip kvaisa, pilna spinta dzinsu, kelniu ir pan., bet nepaprastai patogios, liemuo ne zemas, keliai neissitampo thumbup.gif

O Pixie turit savo įprasto dydžio, ar mažesnes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Philadelpha @ 2016 03 03, 13:40)
O Pixie turit savo įprasto dydžio, ar mažesnes? smile.gif

Jos laaabai tamplios, tai mazesnes
Papildyta:
mergaites gal kam grazuolio juodo tasiuko, as tai gaudau vis bordo doh.gif

https://www.jcrew.co...or_name=ENGLISH SADDLE&isFromSale=true&isNewSearch=true&hash=row13
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2016 03 03, 15:38)
Jos laaabai tamplios, tai mazesnes
Papildyta:
mergaites gal kam grazuolio juodo tasiuko, as tai gaudau vis bordo doh.gif

https://www.jcrew.co...or_name=ENGLISH SADDLE&isFromSale=true&isNewSearch=true&hash=row13

man tai rodo, kad isparduota g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitro @ 2016 03 03, 14:52)
man tai rodo, kad isparduota  g.gif

pabuvo pardavime 20min ir gana doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2016 03 03, 17:18)
pabuvo pardavime 20min ir gana doh.gif  lotuliukas.gif

o kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Vitro @ 2016 03 03, 16:58)
o kokia kaina?

90$ berods buvo g.gif
Atsakyti
vaje kaip temute apmirusi. Na va gavau 4T, ir man patinka labiau, dar labiau isiliemuoja, peciai ir rankoves judesiu nevarzo, kas liecia skeltuka nugaroje, kuri dauguma peikia, tai man kaip tik graziai jis prasiskecia ir riestesnis uzpakaliukas atrodo, tokia isformuota figura gaunasi thumbup.gif
6T pilka, ko gero pardavinesiu ax.gif
dar bordo skrybeliukas ir bordo lupos, tai tokia "penktadieniska" as sau siandien bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pgituke: 04 kovo 2016 - 13:15
QUOTE(pgituke @ 2016 03 04, 13:15)

Labai grazu..
Man tai tie Majesty nerealiai patinka- vat limpa prie dusios nors tu ka.. ax.gif wub.gif Gaila nebeimeta ju..
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2016 03 04, 13:15)
vaje kaip temute apmirusi. Na va gavau 4T, ir man patinka labiau, dar labiau isiliemuoja, peciai ir rankoves judesiu nevarzo, kas liecia skeltuka nugaroje, kuri dauguma peikia, tai man kaip tik graziai jis prasiskecia ir riestesnis uzpakaliukas atrodo, tokia isformuota figura gaunasi thumbup.gif

grazu 4u.gif
as irgi sakau, kad tas skeltukas skeciasi ne del dydzio mazumo, o jeigu nors kiek apvalumu daugiau drinks_cheers.gif

o jums jau nesalta su siais paltukais ? unsure.gif as nors ir su masina, bet dar is pukines striukes neislendu.... salta dar ...
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 03 04, 14:57)
grazu  4u.gif
as irgi sakau, kad tas skeltukas skeciasi ne del dydzio mazumo, o jeigu nors kiek apvalumu daugiau  drinks_cheers.gif

o jums jau nesalta su siais paltukais ? unsure.gif as nors ir su masina, bet dar is pukines striukes neislendu.... salta dar ...

as tai irgi tokia salcio bijanti, bet man tai pakankamai siltas jis, o jei per salta, tai vyniuojuosi gigantiska kokia skara silta. Tik vat juodas paltukas panasu bus labai traukiantis pukus visokius, koks kokybiskas bebutu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2016 03 04, 14:56)
as tai irgi tokia salcio bijanti, bet man tai pakankamai siltas jis, o jei per salta, tai vyniuojuosi gigantiska kokia skara silta. Tik vat juodas paltukas panasu bus labai traukiantis pukus visokius, koks kokybiskas bebutu doh.gif

as vat vargstu su su juodu kokonu ir navy majesty. kiek turiu saliku/skaru nuo visu apsivelia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 03 04, 15:17)
as vat vargstu su  su juodu kokonu ir navy majesty. kiek turiu saliku/skaru nuo visu apsivelia  doh.gif

Paguodet. smile.gif Laukiu juodo kokono ir melyno lady. biggrin.gif doh.gif Labai nepatinka kai pukuojasi. schmoll.gif
Atsakyti