Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(-_erinija_- @ 2016 02 26, 20:58)
Nu ar patiko majesty..? cool.gif

medžiaga labai gera, kaip nepatiks..., bet nuo lady skirsis, nes lady kiek įžiūriu-tokia kaip kramplenas senovinis, kas man labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 02 26, 20:58)
medžiaga labai gera, kaip nepatiks..., bet nuo lady skirsis, nes lady kiek įžiūriu-tokia kaip kramplenas senovinis, kas man labai patinka wub.gif

dives, neerzink... Jauciu nebebus pigiai ju.. Liksiu be palto sad.gif
Ka reiks nesiot?! lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2016 02 26, 22:59)
dives, neerzink... Jauciu nebebus pigiai ju.. Liksiu be palto sad.gif
Ka reiks nesiot?!  lotuliukas.gif  doh.gif

šita dalis labiausiai patiko lotuliukas.gif

kas pasakys kaip nešiot beretę, nemoku išfasonuot, griūk iš juoko tongue.gif

nusipirkau prie naujų paltų smoke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 26 vasario 2016 - 22:08
QUOTE(dives @ 2016 02 26, 21:58)

Taip, Lady palto visai kitoks audinys, nei kitu paltu (bent jau mano turimu). Jis turi faktura, jauciasi atskiri siulai, kitu tai vientisas pavirsius. Ir jau, aisku, nesivelia.
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2016 02 26, 17:09)
ne viena, ne viena biggrin.gif bet man apskritai Crew paltai per daug nuobodūs. Tokie strigę laike. Nors žinoma, kas klasiką megsta, tai toms, matyt, gražu smile.gif

QUOTE(Aireda @ 2016 02 26, 19:09)
Teisybes yra mirksiukas.gif Jcrew paltai labai klasikiniai, damiski. Jeigu rubu modeliai labai pasikeite per pastaruosius metus, tai paltams lyg naujos mados negalioja. Modeliai kartojasi, tik kazkokias detales pakeicia. Ir dauguma tokie pagal figura, iliemenuoti. Arba bent jau tie, kurie iperkami ir patenka i sale.

papriestarausiu, yra ir neklasikiniu tongue.gif
O populiariausius modelius kazkiek keisdami "kepa" kasmet, nes jie perkami ir kaip sakot klasikiniai arba beveik klasikiniai.
O pasiuvimas, kokybe medziagu tikrai gera drinks_cheers.gif bent jau buvo iki pernai metu tikrai. Spalvine prasme tai turbut nelabai yra lygiu JCrew g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 02 26, 23:05)
šita dalis labiausiai patiko lotuliukas.gif

kas pasakys kaip nešiot beretę, nemoku išfasonuot, griūk iš juoko tongue.gif

nusipirkau prie naujų paltų smoke.gif

Berete grazu wub.gif Miroslawa Duma labai graziai devi beretes ax.gif

user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Kaip gražiai joms wub.gif reiks priprast, man neįprasta pačiai

nes labai fainas pamačiau macy ur nesusilaikiau, cielas 3 nusipirkau lotuliukas.gif

Realybėj irgi gražios taipat

kad būt į temą, man atrodo Jcrew tik skrybėlės turi, lyg nemačiau berečių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 26 vasario 2016 - 22:47
QUOTE(Aireda @ 2016 02 26, 22:39)
Berete grazu wub.gif

nors pati nenesiociau, bet pirmoj ir priespaskutinej nuotraukose labai graziai atrodo ir tinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Enura, man tai dauguma atrodo klasikiniai g.gif

user posted imageuser posted image
user posted image
Papildyta:
dives, RL grazios, kokybiskos tikriausiai beretes. 3 skirtingu spalvu? Ar vienodas biggrin.gif Tokios nelabai isformuosi, ja tik taip ir deveti kaip foto mirksiukas.gif

O Jcrew nera bereciu, nesu maciusi.
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 02 27, 00:03)
dives, RL grazios, kokybiskos tikriausiai beretes. 3 skirtingu spalvu? Ar vienodas biggrin.gif Tokios nelabai isformuosi, ja tik taip ir deveti kaip foto mirksiukas.gif
O Jcrew nera bereciu, nesu maciusi.

skirtingas, navy, juoda-dabar galvoju be reikalo juodą ir baltą pūkuotą, modelis-tai taspats
Papildyta:
o man tas bow coat, kur su bantu-nelabai, ne ta medžiaga, dievinu būtent ta ale kramplena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 02 26, 22:39)
Berete grazu wub.gif Miroslawa Duma labai graziai devi beretes ax.gif

QUOTE(enura @ 2016 02 26, 22:51)
nors pati nenesiociau, bet pirmoj ir priespaskutinej nuotraukose labai graziai atrodo ir tinka  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Aš taip nešiodavau. mėgau beretes dar nuo mokyklos laikų, kai stilių "laužiau" smile.gif
O dabar turiu - nelimpa, ir viskas. Negaliu. Net norėčiau, kad pamilčiau iš naujo doh.gif smile.gif

QUOTE(Aireda @ 2016 02 26, 23:03)
Enura, man tai dauguma atrodo klasikiniai  g.gif

Kiek paltų!!! thumbup.gif
Atsakyti
O sita factory palta as pardaviau, o po to atgal perpirkau, nes netiko mergaitei. O dabar labai dziaugiuosi, kad atgavau biggrin.gif
Factory paltais kazkaip niekas nesigiria g.gif
user posted image
Atsakyti