Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(Aireda @ 2016 02 27, 00:23)
O sita factory palta as pardaviau, o po to atgal perpirkau, nes netiko mergaitei. O dabar labai dziaugiuosi, kad atgavau biggrin.gif
Factory paltais kazkaip niekas nesigiria g.gif
user posted image

gražus šitas, mačiau mieste, nors pati nepirkau, kai visos šlavėt

aha, įdomu kaip tie faktoriniai, aš buckle raudono laukiu ir tai spalva sužavėjo

..mane kažkaip erzina skirtingos spalvos rankovių rūbai, sau vistiek nenorėčiau, bet išskirtinis paltukas, sutinku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 26 vasario 2016 - 23:34
QUOTE(dives @ 2016 02 27, 00:26)
gražus šitas, mačiau mieste, nors pati nepirkau, kai visos šlavėt

aha, įdomu kaip tie faktoriniai, aš buckle raudono laukiu ir tai spalva sužavėjo

..mane kažkaip erzina skirtingos spalvos rankovių rūbai, sau vistiek nenorėčiau, bet išskirtinis paltukas, sutinku smile.gif

As irgi bijojau to skirtingu spalvu derinio, bet kazkaip prilipo.

Pakomentuokit ta buckle puspalti, idomu labai, manau, ne viena i ji irgi ziurejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2016 02 26, 19:58)
Nu ar patiko majesty..? cool.gif

labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 02 26, 23:03)
Enura, man tai dauguma atrodo klasikiniai  g.gif

dauguma, bet ne visi mirksiukas.gif pirma net mano dukra nesioja, nors apie kitus irgi pasakytu kad "bobutiski" biggrin.gif

COLLECTION SHEARLING BOMBER JACKET
user posted image

https://www.jcrew.co...p;bmUID=kX8HRYF

ir sitas tikrai neklasikinis schmoll.gif

Stadium-cloth Standing Collar Coat
user posted image

https://www.jcrew.co...B4840/B4840.jsp
Atsakyti
Šiandien kaip suprantu visos 12tos laukiat, paltukų tykot smile.gif
QUOTE(dives @ 2016 02 26, 23:09)
o man tas bow coat, kur su bantu-nelabai, ne ta medžiaga, dievinu būtent ta ale kramplena wub.gif
O man bordinis paltukas su bantu pats mylimiausias wub.gif

Gal pirkot kuri Calf hair loaferius, o gal jau ir gavot? Labai įdomu atsiliepimai.
Kai nebeliko, sumąsčiau kad man jų visai reikėtų..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyte66: 27 vasario 2016 - 00:04
Naujas labai gražus JCrew factory sijonas su vilna PENCIL SKIRT IN HOUNDSTOOTH, 6 dydis, dydi atitinka. Liemuo 40 cm, klubai 49 cm.

user posted image

kas turit ši? man tai jis labai fainas atrodo

Gyte66, tikiu, kad bordinis gražu, bet aš buvau gavus tipo camel spalva ir dar poto kitą palta vel camel-man labai netinka spalva, tai jau tada ir vaizdo nebelieka...cia pries kelias dienas coconai buvo papigiam imesti-butent tos camel spalvos-neemiau, jau net ir kaina nesugunde
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 02 26, 23:23)
O sita factory palta as pardaviau, o po to atgal perpirkau, nes netiko mergaitei. O dabar labai dziaugiuosi, kad atgavau biggrin.gif
Factory paltais kazkaip niekas nesigiria g.gif
user posted image

As turiu rolleyes.gif Esu labai patenkinta,labai daug komplimentu sulaukiu, nesiojasi gerai, tik melynoji dalis traukia pukus, tad tenka pavalyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 02 26, 22:44)
Kaip gražiai joms wub.gif  reiks priprast, man neįprasta pačiai

nes labai fainas pamačiau macy ur nesusilaikiau, cielas 3 nusipirkau lotuliukas.gif

Fainos, ir sudetis gera, busi patenkinta wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2016 02 27, 00:00)
Gal pirkot kuri Calf hair loaferius, o gal jau ir gavot? Labai įdomu atsiliepimai.
Kai nebeliko, sumąsčiau kad man jų visai reikėtų..

turiu ankstesniu metu, truputi kitokio rasto, tai thumbup.gif vieni mylimiausiu batu siltuoju ir sausuoju laiku
Atsakyti
4P Majesty
Atsakyti
QUOTE(Vitro @ 2016 02 27, 12:11)

per kur jums rodo nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2016 02 27, 13:16)
per kur jums rodo nesuprantu g.gif

per explorer rodo, per chrome ne g.gif
Atsakyti