Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl neįmanoma leisti į mokyklą vėliau nei 7 metų

Pies 18 metu nevedziau sunaus i pirma klase, nes jis gimes 12-20. Visi pazistami grasino kad nubaus ir t.t., bet buvau pasiryzusi sumoketi ta bauda. Bet nieko neivyko - mano seima nera asociali ar soc remtina, niekas nekele triuksmo, nebaude. Parasiau prasyma i kita grupe ir tiek..
Antra karta daryciau ta pati..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 12 kovo 2016 - 10:53
QUOTE(kice @ 2016 03 12, 10:51)
Pies 18 metu nevedziau sunaus i pirma klase, nes jis gimes 12-20. Visi pazistami grasino kad nubaus ir t.t., bet buvau pasiryzusi sumoketi ta bauda.  Bet nieko neivyko - mano seima nera asociali ar soc remtina, niekas nekele triuksmo, nebaude. Parasiau prasyma i kita grupe ir tiek..

kaip gerai, kad pries 18 metu nebuvo perpildyti darzeliai ir kita sistemos tvarka ir jos valdymo priemones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2016 03 12, 11:51)
Pies 18 metu nevedziau sunaus i pirma klase, nes jis gimes 12-20. Visi pazistami grasino kad nubaus ir t.t., bet buvau pasiryzusi sumoketi ta bauda.  Bet nieko neivyko - mano seima nera asociali ar soc remtina, niekas nekele triuksmo, nebaude. Parasiau prasyma i kita grupe ir tiek..

nedarytumėt to paties, nes dabar tai neįmanoma. tiesa, baudos gal ir dabar negautumėt, gavusios jei tokių yra čia neprisiduoda...
o prieš 18 metų jus kažkas dezinformavo, nes prievolė gruodinukams išeiti tais metais į mokyklą, į pirmą klasę, kai sueina septyni, atsirado tik prieš kokius šešis metus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stripulis: 12 kovo 2016 - 11:35
QUOTE(stripulis @ 2016 03 12, 11:34)
nedarytumėt to paties, nes dabar tai neįmanoma. tiesa, baudos gal ir dabar negautumėt, gavusios jei tokių yra čia neprisiduoda...
o prieš 18 metų jus kažkas dezinformavo, nes prievolė gruodinukams išeiti tais metais į mokyklą, į pirmą klasę, kai sueina septyni, atsirado tik prieš kokius šešis metus...

Tai kad ne prieš 6... Sūnui spalį suėjo 17, jis jau negalėjo likti darželyje... Tačiau metai prieš gimusių tėveliai dar galėjo spręsti, kada ta vaiką išleisti, todėl maniskio klasėje tarp vaikų yra 2 metų skirtumas (išleisti vėliau, laiku ir gimė metų gale) klasiokas prieš du mėnesius atšventė 19 gimtadienį. Maniškiui 18 sueis tik spalį...
Atsakyti
Aš apie tai ir šneku, kalbėdama apie tuos šešis metus - kad tada buvo atimta iš tėvų galimybė spręsti, kada leisti vaiką į mokyklą. Anksčiau tėvai galėjo nuvėlinti spalinukų-gruodinukų ėjimą, dabar - negali. Todėl anksčiau negalėjo būti jokių baudų už tai, kad vaikas nevedamas į mokyklą.
Kaip ten su darželiais, nežinau. aš tais laikais nelankiau, naminė buvau.
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2016 03 12, 21:53)
Aš apie tai ir šneku, kalbėdama apie tuos šešis metus - kad tada buvo atimta iš tėvų galimybė spręsti, kada leisti vaiką į mokyklą. Anksčiau tėvai galėjo nuvėlinti spalinukų-gruodinukų ėjimą, dabar - negali. Todėl anksčiau negalėjo būti jokių baudų už tai, kad vaikas nevedamas į mokyklą.
Kaip ten su darželiais, nežinau. aš tais laikais nelankiau, naminė buvau.

Tai ir sakau, kad ne prieš šešis metus, o anksčiau, nes pirmoji laida, kai tėvai nebegalėjo spręsti mokosi jau 11 klasėje wink.gif
Atsakyti
keistas noras išleisti į mokyklą vėliau smile.gif supasčiau, jei vaiko raida atsilieka ar pan., o čia tiesiog savo noru eiti vėliau... nelabai supatau temos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alita. @ 2016 07 10, 14:25)
keistas noras išleisti į mokyklą vėliau smile.gif supasčiau, jei vaiko raida atsilieka ar pan., o čia tiesiog savo noru eiti vėliau... nelabai supatau temos  ax.gif

ner ka suprast...esme kad kai vaiko raid veluoja - isleist vaika veliau i pirma klase negalima...
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2016 07 29, 07:42)
ner ka suprast...esme kad kai vaiko raid veluoja  - isleist vaika veliau i pirma klase negalima...

mano berniukas gimes pries naujus, siuo metu sestokas, ir vis islenda tas, kad per anksti isleistas

dukrytes antrokes klaseje yra metais vyresnis berniukas, irgi gimes pries naujus, mamos klausiau kaip ji sugebejo nevesti vaiko , sako as tiesiog neleidau, maciau kad nesubrendes (aukletojos darzely irgi taip sake)nieko neklausiau ir jokiu problemu niekur nebuvo.
Atsakyti
Niu ką, turėsim pavyzdį, kaip šiais laikais baigiasi, kai vaiko neleidi į priešmokyklinę, kai jau "tipo" laikas rolleyes.gif
Vis kai ką sužinosiu - pranešiu.
Pradžiai mama paliko vaiką darželyje, perkeldama į mažesnių grupę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo songaila: 20 spalio 2016 - 13:49
QUOTE(songaila @ 2016 10 20, 14:46)
Niu ką, turėsim pavyzdį, kaip šiais laikais baigiasi, kai vaiko neleidi į priešmokyklinę, kai jau "tipo" laikas  rolleyes.gif
Vis kai ką sužinosiu - pranešiu.
Pradžiai mama paliko vaiką darželyje, perkeldama į mažesnių grupę

Čia su antru bandote taip? O su pirma nebandėte nukelti?
Atsakyti
Su pirma jokių bėdų 4u.gif
Atsakyti