QUOTE(kas cia @ 2016 03 19, 22:33)
na nors yra ką paskaityti, o ir apie kai kurias susidaryti nuomonę

kažkaip kai paskaitai kai kurių "mamyčių" pasisakymus, tai nenuostabu, kad tiek patyčių mokyklose, nes jei suaugę žmonės šitaip menkina kitų nuomonę ir leidžia sau tai garsiai pasakyti...
QUOTE(agnmac @ 2016 03 20, 13:47)
Su vaikais Turkijos turbūt nieks neatstos
man ir iki vaikų Turkija yra, buvo ir bus geriausia

o su vaikais išvis tobulą
QUOTE(kas cia @ 2016 03 20, 17:38)
Bet tai galvoju, kad organizatoriams garbes nedaro toks dalykas, kaip avanso negrazinimas. Salyje neramumai, toli jie ar arti kurorto, bet vis tiek yra. Ir jei zmones bijo keliaut, nu nesazininga, kad negrazina...
iš kurios puses pažiūrėsi, jei lektuvas sudužo rusijoje, kitam gali to užtekti, kad norės nebeskristi, nors gresmė nukristi lėktuvui išliko tokia pat. kelionių organizatoriai yra paslaugos pardavėjai, ir savęs nuskriausti nenori. Tikrai kol kas grėsmė ar Antalijoje ar Londone yra vienoda. Kurdai kariavo/sprogdinosi ir kariaus dėl senų tiesų Stambule ir Ankaroje, aišku, mastant galva, norint sužlugdyti Turkijos ekonomiką, skaudžiausia būtų kalti į turizmą
QUOTE(Karigailė @ 2016 03 20, 18:34)
O jei dar jos pasigūglintų apie ankstesnius sprogimus (ne Stambule ir ne Ankaroj), tai nespėtų pampersų keist
karma yra kalė
QUOTE(ointriga @ 2016 03 20, 19:10)
Na gal ir nieko tokio truputi ant zemes nutupdo

nes cia paskaicius kazkaip ir man pilva susuko

.bet ca dabar jau nieko laukiu toliau atostogu.
forumas viešas, todėl kiekvienas jame gali narplioti jam rūpimus kl. visada galima susikurti rožinė temą, be smurto ir be prastų viešbučių, kuriame bendrautu tik Resort and spa mėgėjos ir piktintusi, kad prie suknelės nederėjo staltiesė ar naktinukai prie patalynės
QUOTE(Gyvačiukas @ 2016 03 20, 19:19)
Keičiu temą

kokius kremus,aliejukus naudojat,kad gražiai įdegti?

nusilupu amžinai

,kad ir kuo betepčiau...
Aš iš prigimties gyvatė, todėl kartą per metus odą keičiu
QUOTE(Karigailė @ 2016 03 20, 22:36)
Kažkaip atėjus į temą norisi rast bent kokios informacijos apie šalį, o ne tik verkšlenimus dėl orų ir skristi/neskristi

Bet nieko, paskaičiau kelias temas ir aišku jau, kad neverta tikėtis informacijos. Rasim jos kitur
tai, matyt, kiek naudingos informacijos suteikiate apie pampersus tiek ir gaunat

nelabai informatyviai ir pati reiškiatės.