Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Is agentes gavau oficialu laiska is Novaturo, kad siuloma keisti krypti iki kovo galo, anksciau tik agente minejo, akd galima, o dabar oficialiai patvirtino laisku
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 03 21, 18:04)
Is agentes gavau oficialu laiska is Novaturo, kad siuloma keisti krypti iki kovo galo, anksciau tik agente minejo, akd galima, o dabar oficialiai patvirtino laisku

Normaliai čia😕vat tau ir baimės.Gal galit laiško kopija įdėti.Aš tokio laiško negavau.Čia aš suprantu tiems,kas greitai skrenda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 21 kovo 2016 - 17:15
QUOTE(knopke* @ 2016 03 21, 17:04)

O kada jus isskrendat?
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 03 21, 17:04)

Jus gal rasete laiska,gal norejote keisti krypti? Ar cia agentes iniciatyva? Kokios tokio pasiulymo priezastys?
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2016 03 21, 18:16)
Jus gal rasete laiska,gal norejote keisti krypti? Ar cia agentes iniciatyva? Kokios tokio pasiulymo priezastys?

Parašiau ir aš savo agentei.Novaturas tiesiog leidžia dabar visiems nemokamai pakeisti kryptį.Kelionės į Turkiją atšaukiamos ,bent jau kol kas , nebus.Nžn.,kaip čia vertinti,bet man agentė iš karto parašė ,kad mes už tokia kaina nieko panašaus kitoje šalyje nenupirksim. Lieka laukti ir tikėti,kad viskas bus OK.štai agentės atsakymas: Laba diena,

siandien Novaturas isplatino laiska, kad zmones kurie nori pasikeisti kelione vietoj Turkijos gali tai padaryti. Tai nera raginimas ar rekomendacijos, tiesiog kas nori gali pasikeisti. Visi skrydziai i Turkija planuojami ir neatsaukiami.
Uzsisakius is anksto Jus turite teise 1 karta nemokamai pasikeisti keliones data, krypti uz siuo metu galiojancias kainas ne veliau nei 21 diena iki isvykimo. Jeigu Jus norite keisti kelione, taip, tai galima daryti. Kainos kitu saliu nera zemos ir Jusu uzsakyta kelione yra tikrai uz gera kaina ir geras salygas. Klausimas ar Jus norite keisti kelione?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 21 kovo 2016 - 18:20
QUOTE(zvakide @ 2016 03 21, 12:56)
Mūsų šeima taip pat skrenda balandžio 10d. Labai tikimės, kad neatšauks skrydžio.  ax.gif

Mes taip pat tą dieną skrendam. Ar nesibaiminate blogo oro, nes dabar tai rodo ne kažką tuo metu. Pirmą kartą būsim Turkijoj ne kokiu oru tokiu atveju. Jei ne paslaptis, į kokį viešbutį?
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2016 03 21, 17:55)
Parašiau ir aš savo agentei.Novaturas tiesiog leidžia dabar visiems nemokamai pakeisti kryptį.Kelionės į Turkiją atšaukiamos ,bent jau kol kas , nebus.Nžn.,kaip čia vertinti,bet man agentė iš karto parašė ,kad mes už tokia kaina nieko panašaus kitoje šalyje  nenupirksim. Lieka laukti ir tikėti,kad viskas bus OK.štai agentės atsakymas: Laba diena,

siandien Novaturas isplatino laiska, kad zmones kurie nori pasikeisti kelione vietoj Turkijos gali tai padaryti. Tai nera raginimas ar rekomendacijos, tiesiog kas nori gali pasikeisti. Visi skrydziai i Turkija planuojami ir neatsaukiami.
Uzsisakius is anksto Jus turite teise 1 karta nemokamai pasikeisti keliones data, krypti uz siuo metu galiojancias kainas ne veliau nei 21 diena iki isvykimo. Jeigu Jus norite keisti kelione, taip, tai galima daryti. Kainos kitu saliu nera zemos ir Jusu uzsakyta kelione yra tikrai uz gera kaina ir geras salygas. Klausimas ar Jus norite keisti kelione?

O ankstesniais metais būdavo tokių pasiūlymų iš Novaturo? Tiesiog įdomu, kur čia šuo pakastas. O gal tai įprasta praktika. Aš visada per tezus skrendu, tai nesusidūriau.
Atsakyti
As per Novatura, bet is agentes nieko negavau. Nezinau kame saknys cia, bet nemanau, kad jie save nusiskriaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2016 03 21, 19:43)
O ankstesniais metais būdavo tokių pasiūlymų iš Novaturo? Tiesiog įdomu, kur čia šuo pakastas. O gal tai įprasta praktika. Aš visada per tezus skrendu, tai nesusidūriau.

Manau viskas tik dėl to,kad žmonės pradėjo atšaukinėti kelionės.Visada,kas pirko kelionės per išankstinės pardavimus galėjo pakeisti kelionę.Bet dabar,kai padaugėjo sprogimų ir pan.dalykų operatoriai bando išlaikyti klientus.Arba mes kažko nežinom.
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2016 03 21, 18:43)

Jei užklausdavai, gaudavai panašius atsakymus. Kartą galima keisti kelionės kryptį, laiką. Prieš trejetą metų keitėm iš Graikijos į Kretą. Su priemoka
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2016 03 21, 20:02)
Jei užklausdavai, gaudavai panašius atsakymus. Kartą galima keisti kelionės kryptį, laiką. Prieš trejetą metų keitėm iš Graikijos į Kretą. Su priemoka

ne, neklausiau, as tik apie avansa ana diena rasiau, ar yra tikimybe sulaukti grazinimo, atsake, akd ne..o po keliu dienu, siandien, persiunte oficialu laiska, tai yra todel, akd manau daugelis uzverte agenturas klausimais, todel bando islaikyti klientus
Papildyta:
QUOTE(BonaDona @ 2016 03 21, 19:43)

tikrai nebudavo, nors neramumu ir buvo, ir skrydziai buvo nukreipti per kita puse Ukrainos, bet laisku negaudavom
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 03 21, 19:44)
ne, neklausiau, as tik apie avansa ana diena rasiau, ar yra tikimybe sulaukti grazinimo, atsake, akd ne..o po keliu dienu, siandien, persiunte oficialu laiska, tai yra todel, akd manau daugelis uzverte agenturas klausimais, todel bando islaikyti klientus
Papildyta:

tikrai nebudavo, nors neramumu ir buvo, ir skrydziai buvo nukreipti per kita puse Ukrainos, bet laisku negaudavom

Aš irgi per Novaturą, bet jokio laiško negavau.
Atsakyti