Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(oaze 2 @ 2016 03 21, 17:55)
Parašiau ir aš savo agentei.Novaturas tiesiog leidžia dabar visiems nemokamai pakeisti kryptį.Kelionės į Turkiją atšaukiamos ,bent jau kol kas , nebus.Nžn.,kaip čia vertinti,bet man agentė iš karto parašė ,kad mes už tokia kaina nieko panašaus kitoje šalyje  nenupirksim. Lieka laukti ir tikėti,kad viskas bus OK.štai agentės atsakymas: Laba diena,

nemokamai? gal galite pacituoti laiska? nes mano turimas toks:

Klientai, pageidaujantys įsigytas keliones į Turkijos kurortus pasikeisti į bet kurią kitą NOVATURO organizuojamą poilsinę kelionę lėktuvu gali tai padaryti iki š. m. kovo mėn 31 d. Keitimo mokestis 40 EUR/asmeniui, jei iki kelionės liko ne mažiau kaip 7 d., keičiant į kitą 2015 - 2016 žiemos arba 2016 vasaros sezono NOVATURO organizuojamą poilsinę kelionę lėktuvu. Keliaujančių asmenų skaičiaus bei vardų ir pavardžių keisti negalima. Keičiant kelionę, kelionės kaina perskaičiuojama pagal keitimo dieną galiojančias kainas ir sąlygas.
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2016 03 21, 20:55)
nemokamai? gal galite pacituoti laiska? nes mano turimas toks:

Klientai, pageidaujantys įsigytas keliones į Turkijos kurortus pasikeisti į bet kurią kitą NOVATURO organizuojamą poilsinę kelionę lėktuvu gali tai padaryti iki š. m. kovo mėn 31 d. Keitimo mokestis 40 EUR/asmeniui, jei iki kelionės liko ne mažiau kaip 7 d., keičiant į kitą 2015 - 2016 žiemos arba 2016 vasaros sezono NOVATURO organizuojamą poilsinę kelionę lėktuvu. Keliaujančių asmenų skaičiaus bei vardų ir pavardžių keisti negalima. Keičiant kelionę, kelionės kaina perskaičiuojama pagal keitimo dieną galiojančias kainas ir sąlygas.

Taigi įdėjau agentės atsakymą.Man rašė,kad nemokamai.Bet aš pirkau per išankstinius pardavimus.Gal dėl to nemokamai.Be to man iki kelionės dar 3,5mėn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 21 kovo 2016 - 20:05
Per isankstinius perkant, taip, nemokamai
Atsakyti
Tai kaip supratau, nieko naujo jie nepranese. Kai uzverte agenturas su klausimais, tai paskelbe (primine) info, kuri ir taip yra sutarty. Galit keisti krypti, kas mokamai, kas nemokamai, priklausomai kada pirkta kelione.
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2016 03 21, 17:13)
ar normalu keturių žvaigždučių viešbutyje  už Wi-Fi mokėti atskirai, atrodo tokie dalykai kaip ir nemokami turėtų būt blink.gif

Praeitais metais ilsejomes penkiu zvaigzduciu viesbutyje reikejo moketi atskirai uz wi-fi, tai manau ne zvaigzdutese esme.
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2016 03 22, 10:55)
Praeitais metais ilsejomes penkiu zvaigzduciu viesbutyje reikejo moketi atskirai uz wi-fi, tai manau ne zvaigzdutese esme.

Dabar dažniausia nemokamas wi-fi buna tik lobby bare arba prie viešbučio recepšeno,nors kartais galima pagauti ir kambariose.Tik ryšys buna silpnas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 22 kovo 2016 - 11:10
O kiek kainuoja seifas? Nors panasiai 7 naktims.
Atsakyti
Kiek esam buvę Turkijoj, dar nė karto nė vienam nebuvo problemų su skrandžiu ar virškinimu. Ir jokių kolų, vaistų ar dezinfekcijų negėrėm smile.gif
Vaikams gal sudėtingiau.

QUOTE(oaze 2 @ 2016 03 22, 11:58)
Dabar dažniausia nemokamas wi-fi buna tik lobby bare arba prie viešbučio recepšeno,nors kartais galima pagauti ir kambariose.Tik ryšys buna silpnas.

Amaroj visur tobulas ryšys buvo, net ant pirsų. Ech, tikiuosi ir šį kartą taip smile.gif
Bet šiaip dažniausiai lobby/reception.

QUOTE(ointriga @ 2016 03 22, 14:58)
O kiek kainuoja seifas? Nors panasiai 7 naktims.

dabar jau dažniausiai nemokamai, bent jau ir daugumoj viešbučių aprašymų taip nurodyta.

Prieš 4 metus vienam viešbuty teko mokėt 1dolerį už dieną.
Atsakyti
Merginos...As vis dar moraliniose kanciose biggrin.gif Akka Antedon ar Amara dolce vita? biggrin.gif
Blyn, Amara biski kerta per kisene musu seneliam, kurie 14 dienu nori vaziuot...mum savaitei kaip ir tinka kaina cool.gif
Papasakokit kas placiau (galit i az) apie Antedona...as 7 metu vaikui bus veiklos? g.gif Kaip kambariai? teritorija?animacija...
Atsakyti
Gal vykstate kas ar esate buvę, WOW TOPKAPI PALACE, nerandu jokių atsiliepimų is lietuvių, ir pirmam puslapyje sąrašiuke neradau ten vykstančių 4u.gif
Atsakyti
Merginos, pasakykit, ar verta iš Alanijos į Kapadokiją važiuoti? kelias tolimas... bet sako pati gražiausia Turkijos vieta
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2016 03 22, 15:39)
Merginos, pasakykit, ar verta iš Alanijos į Kapadokiją važiuoti? kelias tolimas... bet sako pati gražiausia Turkijos vieta

Jei nebus gaila viešbutį trims dienoms palikt lotuliukas.gif Aišku, manau, kad tokias vietas geriausia savarankiškai lankyt, kad galėtumėt kur norit ramiai, neskubant pasivaikščiot. Su grupe tai daug lėkimo būna smile.gif O bendrai paėmus tai Kapadokija tikrai verta pamatymo, n metų apie ją svajoju, jei pasaulis nesugrius, planuoju ir aš tuos stebuklus savomis akimis pamatyt smile.gif
Atsakyti