Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(jolituxxx @ 2016 03 04, 14:16)
Arklių taip. Bet yra pas mus kaimynų gal už 4 namų gyvena, užsiveža vis, man atrodo kiaulių, ar tai maišyto tai visas rajonas "mėgaujamės" aromatu kokią savaitę...  schmoll.gif

na mes kiauliniu tręšiam..bet perpūdytu,nors ir šviežias neturi bjauraus kvapo...gal dėl to,kad pašarai natūralūs g.gif labai aitrus galvijų mėšlas,kuriuos šeria silosu....oi patikėkit,pas draugus nuvažiavus gerklę graužia prie fermų
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2016 03 04, 14:23)
o nitratus nebandėt labaoratorijoj pasitikrint? Jei ką joks čia ne sarkazmas. 4u.gif

Normos ribose. Vienas iš pirmųjų darbų.
Atsakyti
dėl kvapų ir aromatų, nežinau kodėl, bet mėšlas pirktas iš fermų ir kompleksu smirda daug kartu labiau, negu tas iš savo ūkio....
gal todėl, kad nenaudojam pašarų ir visokių vaistų skatinančių augimą?
gal todėl, kad jie ganomi laukė, o vištos laksto kur nori?
kartais aromatas iš kiaulių komplekso su vėjeliu atklysta ir už 10-15 km, o Krekenavoj svečiuose pajutom dar iš toliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 03 04, 14:27)
na mes kiauliniu tręšiam..bet perpūdytu,nors ir šviežias neturi bjauraus kvapo...gal dėl to,kad pašarai natūralūs g.gif labai aitrus galvijų mėšlas,kuriuos šeria silosu....

Daba pusę temos diskutuosim kieno šūdai labiau smirdi wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2016 03 04, 16:26)
Daba pusę temos diskutuosim kieno šūdai labiau smirdi  wacko.gif

Vištų , iš Kaišiadorių paukštyno. Teko pravažiuoti kai ūkinikas lauką tręšė ( paskui bulves sodino) - tris dienas kvapas persekiojo. Ir gerklę graužė . Kaip tręšikai liko gyvi - nežinau .
Aš sodindama savo smėlynuose pakasu po pomidorų visokio gėrio , bet vat mėšlo nebandžiau .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 04 kovo 2016 - 15:40
QUOTE(Dusia37 @ 2016 03 04, 15:39)
Vištų , iš Kaišiadorių paukštyno.  Teko pravažiuoti kai ūkinikas lauką tręšė ( paskui  bulves sodino) - tris dienas  kvapas persekiojo. Ir gerklę graužė .  Kaip tręšikai liko gyvi - nežinau .
Aš sodindama savo smėlynuose pakasu po pomidorų visokio gėrio , bet vat mėšlo nebandžiau .

Vištų. Prieš du metus specialiai vežiau pas save,mašinoje keturis maišus. 70 km atstumas buvo tikras iššūkis. O dar žvyrkeliu, galvojau nedavažiuosiu.
Imam pas kaimynus, mainais už daigus. Jie karves sau laiko.
Atsakyti
Sveikos gyvos, šiandien į mano namus atėjo siuntinėlis iš Babtų - šešių lietuviškų veislių pomidorai: Rutuliai, Svara, Jurgiai, Milžinai, Slapukai ir Skariai. Kadangi kiekvienos veislės atseikėjo po pusę gramo, o sėsiu daugiausia po tris sėklytes, jų užtektų keliolikai metų į priekį. Todėl, jei kam dar ne per vėlu - mielai pasidalinsiu 4u.gif . Šioje trioboje suradau du superinius dalykus: puikių patarimų apie pomidorus, kuriuos labai mėgstu, ir nepakartojamą jumoro jausmą, kurį gali turėti tik labai draugiški žmogučiai. Tad, jei neišvarysit, aš pati iš tos triobos nebeišeisiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2016 03 04, 15:26)

kai atvažiuosi ,duosiu pauostyt tongue.gif tada ir padiskutuosim...siaurame rate
gerai,baigiam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2016 03 04, 15:26)

aktuali tema, nieko nepadarysi. Pomidorai tau ne kvietkai, visokio š reikalauja biggrin.gif Užeik, kai prasivėdins biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zinule53 @ 2016 03 04, 16:18)
Tad, jei neišvarysit, aš pati iš tos triobos nebeišeisiu smile.gif

kiek mano atmintis siekia, dar nė vienas nebuvo išvarytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zinule53 @ 2016 03 04, 16:18)
Sveikos gyvos,                                                                                                                                       Tad, jei neišvarysit, aš pati iš tos triobos nebeišeisiu smile.gif

tai,kad nieks čia nieko nevejoja g.gif o jei dar ir dalytis mėgsti,tai tikrai gali likt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 04 kovo 2016 - 16:38
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 03 04, 17:37)
tai,kad nieks čia nieko nevejoja g.gif o jei dar ir dalytis mėgsti,tai tikrai gali likt  biggrin.gif

Ačiū už svetingumą, deklaruoju savo gyvenamą vietą Pomidorų namuose drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 03 04, 16:37)
o jei dar ir dalytis mėgsti,tai tikrai gali likt  biggrin.gif

aha, ypač jei delikatesais ir tauriais gėrimais bigsmile.gif
Atsakyti