Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 03 04, 16:57)
,nebent ...kaip ir aš,nemoka fotografuot

tetulyt, panelyt, na tik nepasakokit jog niekad nevartėt jaunojo fotografo vadovėlio, cituoju: ,,Fotografuojamąjį ( ją) parimdote prie sienos, tada smeigtukais, segtukais, pagaliukais ar kuo pataisote, patiesinate, palenkiate kai kurias dalis , kad būtų gražus vaizdas, prieš tai pasirinkite kuriuo žandu į priekį pageidautina nuotrauka, tada patūpčiojate, kad bent kokia fotografuojamojo detalė patektų į kadrą ir spaudžiate fiksavimo mygtuką" Tinka šis metodas daugeliui išmaniųjų ir senesnio modelio telefonams, potiaparatams. Nu galų gale- turit sumanius vyrus, vaikus, anūkus- paprašykit jų, kad nutrauktų jus savo turtų apsuptyje- o mes jau įvertinsime visa kita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2016 03 04, 18:24)
Gražūs daigeliai  wub.gif

Ačiū ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2016 03 04, 18:03)
oi, pataikiau į naujokų krikštynas  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  na tai matau- temą pasmardinot, tai dabar bandot iškaulint bent vaizdų nuotaikai pagerint  lotuliukas.gif  kas ten alaus siūlė- tiks, sakykim ax.gif

gražių vaizdų naturiu ir aš kolkas, mano ankstyvukai visi jau AA, vat kokia aš gabi arba žemė netikus- neapsisprendžiu dar. Kiti išlindę dabar naujojoj sukišti- nu dar gyvi, keli išgyvenę vilmukai- jau baigia užlinkt- tikrai nieko iš jų nebus. Taip kad norėjau įdomiau, gavosi nikažkas, teks makaulę dar pasukt biski, nes ka sman per pora sav sužaliuos padoriai g.gif

ale įdomiai su tais babtais- įdeda kiekvienai vis kitaip, kaip suprantu, ar čia pačios renkatės iš meniu?

Kai parašiau Babtams pirmą laišką, atsiuntė turimų veislių sąrašą ir ne tik pomidorų. Taip pat kainoraštį, kur buvo nurodytos pomidorų kainos už 0,5 gr., o kitų daržovių - kitokie svoriai, sakykim, agurkų - kaina už 1 gr. Matyt, po tiek pakuoja. Aš po to parašiau, kiek pakelių ko man reikia. Dar pirkau agurkų, ridikėlių ir burokėlių. Keista, kad lietuviškų veislių parduotuvėse beveik nebūna, gal tik Vilma...
Atsakyti
tai teip teip su tais Babtais, jie negaili to ką turi, šaunuoliai. Aš tai kaip kažkas pamokino- gražiai paklausiau- o gal dar kitokių pomidorų gali pasiūlyt, kad ir hibridai man tiktų, tai kad įdėjo keliom daugiau nei 6, tai žagtelėjau ( kažkada apakus buvau net surašius ką gavau). Man mūsų klimate išvesti gal irgi patinka labai- ir auga, ir dera padoriai, negaliu peikt.šiemet teks niolika naujų išbandyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uze3 @ 2016 03 04, 10:03)
Kiek atsiuntimas kainuoja? Sudomino "SUPERefektas" pomidorams, įdomu ar vertas dėmesio g.gif

Dar kolkas nezinau, tik pateikiau uzsakyma, kai tiksliai zinosiu ,papiesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2016 03 04, 10:28)
Pritariu.  Pridėsiu, kad kaulamilčių nenaudoju iš vis. Rudenį užvežiau 4 karučius perpuvusio mėšlo ir priemoliui palengvinti du pokus po 240 ltr durpių.  Dera siaubingai gerai ir ne tik sau, bet ir visiems norintiems lieka.

As sutinku ,kad galima tresti su meslu ir visa kita, bet as gyvenu vidury Klaipedos,ir mano kaimynai tikrai nesuprastu tu kvapu . Pernai antai is sekancio namo bobulyte is kazkur parsityso to meslo ,tai dvoke kokia savaite musu tas kvartaliukas,daejo iki apilinkinio:) nu ne visi nori suprasti, oas bandau ieskau savo variantu , o mazu ir man pavyks smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 03 04, 17:21)
Nepavydek  liezuvis.gif

man šitas jausmas išvis nepažįstamas biggrin.gif Nenoriu jokių pomidorų, kokių neturiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bambuziuke @ 2016 03 04, 19:15)
As sutinku ,kad  galima tresti su meslu ir visa kita, bet as gyvenu vidury Klaipedos,ir mano kaimynai tikrai nesuprastu tu kvapu . Pernai antai is sekancio namo bobulyte is kazkur parsityso to meslo ,tai dvoke kokia savaite musu tas kvartaliukas,daejo iki apilinkinio:) nu ne visi nori suprasti, oas bandau ieskau savo variantu , o mazu ir man pavyks smile.gif))

Mes ne vidury miesto, bet dar miestas oficialiai skaitomės. Pas mus ir bobulytė tą mėšlą užsifundyja ir marina tuo kvapu visą rajoną. Bobulytėms mėšlas- geriausia trąša. Jau jų mąstymo nelabai ir pakeisti kas gali schmoll.gif doh.gif Kažkada kai atsivarėm žemių priekabą atlėkė žiūrėt- galvojo, kad mėšlo užsivežėm, kai pasakiau, kad žemės- nusivylė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 04 kovo 2016 - 20:35
Atsivežėm į savo daržą 8 tonas komposto - pirkom iš Panevėžio atliekų tvarkymo centro žaliųjų atliekų kompostavimo aikštelės. Atrodo visai neprastai - juodas, gan riebus smile.gif Yra šiek tiek nesupuvusių šakelių, bet nedaug. Kaina padori - 10 eurų už toną. Iš pradžių lyg ir negražiai skambėjo, kad reikės vežti "iš sąvąrtyno", bet toji žaliųjų atliekų aikštelė yra visai atskirai nuo buitinių atliekų tvarkymo vietos. Joje kompostuojami sugrėbti lapai, nupjauta žolė ir pan.
Atsakyti
Grįžtant prie pomidorų ir sėjos: ,,..Sėkloms beicuoti tinka valerijono ekstraktas, vaistinių ramunėlių arbata, asiūklių, krienų, česnakų, tagečių (serenčių), dirvinių pentinių ištraukos, alijošiaus sulčių tirpalas, paprastosios ievos šakučių nuoviras, medžio pelenai ir kt..."
Atsakyti
QUOTE(zinule53 @ 2016 03 04, 21:33)
Atsivežėm į savo daržą 8 tonas komposto  - pirkom iš Panevėžio atliekų tvarkymo centro žaliųjų atliekų kompostavimo aikštelės. Atrodo visai neprastai - juodas, gan riebus smile.gif Yra šiek tiek nesupuvusių šakelių, bet nedaug. Kaina padori - 10 eurų už toną. Iš pradžių lyg ir negražiai skambėjo, kad reikės vežti "iš sąvąrtyno", bet toji žaliųjų atliekų aikštelė yra visai atskirai nuo buitinių atliekų tvarkymo vietos. Joje kompostuojami sugrėbti lapai, nupjauta žolė ir pan.

Jie atveža ar patiems reikia atsivežti?
Atsakyti
Reikia atsivežti, jie tik pakrauna. Geriau prieš važiuojant pasiskambinti, nes krautuvas dažniausiai dirba iki pietų
Atsakyti