Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(Ex @ 2016 03 13, 08:32)
Pradėjot šiukšlint temą su tom paprikom.

Yra paprikų nauja tema , bet kaip visada žmonės neskaito .
Tema
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2016 03 13, 07:32)

visi laukia, kad kas nors naują paprikų temą sukurs biggrin.gif

ups, pasirodo yra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 13 kovo 2016 - 09:37
QUOTE(Paladė @ 2016 03 13, 10:36)
visi laukia, kad kas nors naują paprikų temą sukurs  biggrin.gif

ups, pasirodo yra  doh.gif

Labas rytas,
Daigeliai šiltnamio pliaže. thumbup.gif einu likusius pikiuot.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2016 03 13, 10:36)
Labas rytas,
Daigeliai šiltnamio pliaže.  thumbup.gif  einu likusius pikiuot.

Sakai pliaZe:) na taip saule sian ir pas mus plieskia nuo ryto taip ikvepianciai, nors nakti rode -1.. Reikalauju pavasario biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2016 03 13, 01:30)
Aš visus persodinėju į vienkartinius puodelius, šaltiems gėrimams. Iškerpu dugne skylutes ir ten persodinėju.  Iki kol susodinu į šiltnamį,  man pilnai pakanka.  Kaip kitoms - nežinau.

Aišku.Tai mažiau vietos tada užima,gerai.

QUOTE(pauliuzas @ 2016 03 13, 03:25)
sodinkit ir i grietines indelius. saknys i ploti nebetures vietos plestis tai tikrai ir gilyn lys ir dziaugsis kad gilinyn vietos yra iki persodinimo lauk smile.gif svarbiausia leisti saknims bujoti smile.gif jei jau pridus jos mazoje erdveje, mano manymu, tada sugalvos daigai kad jiems gana saknis augint ir prades

4u.gif
QUOTE(sena pažįstama @ 2016 03 13, 06:24)
Išsodinu iki pat pirmųjų lapelių jau 5 metai ir didelius kiekius: po 200-300vnt 4u.gif Bet pikiuoju, kol dar paprikos ir pomidorai neturi trečio lapelio, tik du. Niekas nėra nupuvę, nors ir gąsdino literatūroje.

Pas mane 4lapeliai (su pirmais skaiciuojant).Bet mano po vieną spec.dėžutėse susėta,tai bent jau įsivaizduoju,kad šaknų persodindama nepažeisiu.

QUOTE(Paladė @ 2016 03 13, 08:27)
Būtent, tik literatūroje prigąsdina, o iš tikro aš irgi giliau sodinu. Ir viskas gerai.
Kam ten linksta kotukai - žinoma kiškit giliau, tiek kad pats stovėtų ir ramstyt nereikėtų

4u.gif Ačiū!Bandysiu.
QUOTE(Ex @ 2016 03 13, 08:32)
Paistalai. Blogiausia, kad kasmet apie tą patį šnekam, o tie žiopli paistalai toliau sėkmingai plinta.
Ar bandėt taip sodint daigelius, kad šnekat?

Jaunus paprikų daigelius visada sodinu giliau. Jie sustiprėja ir išleidžia pridėtines šakneles. Esu išbandžiusi praktiškai, nuo labai seniai taip sodinu ir visada būna gerai.

Nemaišykim paprikų su pomidorais. Pomidorus sodinant į šiltnamį, galima tuos storus stiebus užkasti giliai - išleis šaknis. Paprikos gi, skirtingai - sumedėję jų kotai tikrai šaknų jau neišleis ir tokių didelių daigų negalima sodint giliau. Paprikų tik labai jaunus daigelius sodiname giliau.

Ačiū labai už info!
QUOTE(Dusia37 @ 2016 03 13, 10:36)
Yra paprikų nauja tema , bet kaip visada žmonės neskaito . 
Tema

Atsiprašau,vakar neradau temutės apie paprikas,pasirodo buvo sukurta,tik gerokai senokai,tai net neįtariau,kad gali būti,nes niekas į naują nerašė blush2.gif

Bėgu persodinėt,o tai paskui tik po savaitės bus galimybė. 4u.gif
O ir pomidorus reik pasėt.
Atsakyti
necituokit didziausiu paklodziu,naujiems nariams po to sunku rasti naudingu patarimu.Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas parduodate pomidoru seklas po kelias, bet geras. Vilniuje. Rasykite az, noriu uzvesti pomidoriuku, nes gausim vietos pastatyti siltnamiuka, tai auginsim vaikams:)
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2016 03 13, 11:55)

Atsiprašau,vakar neradau temutės apie paprikas,pasirodo buvo sukurta,tik gerokai senokai,tai net neįtariau,kad gali būti,nes niekas į naują nerašė 
O ir pomidorus reik pasėt.

Nuoroda senoj temoj buvo į naujus namus.
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2016 03 13, 10:48)
Sakai pliaZe:) na taip saule sian ir pas mus plieskia nuo ryto taip ikvepianciai, nors nakti rode -1.. Reikalauju pavasario biggrin.gif

Lauke +3, bet vėjas į subinę šiaurys pučia. Toks neblogas, šaltas. O ryte tai pas mus visur šerkšnas ir žemė įšalusi.
Tegul sėdi ant palangės, iki šiltnamio toli
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2016 03 13, 14:01)
Tegul sėdi ant palangės,  iki šiltnamio toli

Bet šiltnamyje 30 laipsnių ir daug daug šviesos. Jokia lempa neatstos saulės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2016 03 13, 13:59)
Bet šiltnamyje  30 laipsnių ir daug daug šviesos. Jokia lempa neatstos saulės.  smile.gif

Žinau, bet 300 metrų iki šiltnamio, po to vakare atgal. Netampysiu. Prieangyje ne ką vėsiau. Ir parnešti netoli.
Atsakyti
Sveikos merginos,jungiuosi ir as smile.gif .Prisipirkau siu seklu ,tik nezinau ,ar jos geros,ar bus derlius ,kaip sako...
1.Batiania
2.Dikaja Roza
3.Carskij Podarok
4.Altaiskij Žoltyj
5.Medovaja Kaplia
6.Siberia
Atsakyti