Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos

Mulciuojant storu sluoksniu sviezios zoles tikrai ten silta,net karsta,bet turi but tikrai didelis sluoksnis wink.gif jei plonai,tai taip,zole uzstoja saule zemei ir tiek jos nekabina,kaip tamsesne zeme wink.gif agurkus mulciuoju bent per puse sprindzio,cia prispaudus prie zemes gerai jau wink.gif
Atsakyti
Klsusimas ne tiesiogiai apie auginimą, bet susijęs. Ką gaminat iš jaunų cukinijų - mėgstami, pasiteisinę daržininkių receptai.
Aš mėgstu ant žarijų folijoj paskrudintą su sūriu fermentiniu, bet tokiu karščiu širdis neleidžia MB prie šašlykinės kankinti. O cukinijų mažučių jau kokios keturios skinamos ir dar visa puokštė lipa ant kulnų.
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2016 06 25, 20:38)
Klsusimas ne tiesiogiai apie auginimą, bet susijęs. Ką gaminat iš jaunų cukinijų - mėgstami, pasiteisinę daržininkių receptai.
Aš mėgstu ant žarijų folijoj paskrudintą su sūriu fermentiniu, bet tokiu karščiu širdis neleidžia MB prie šašlykinės kankinti. O cukinijų mažučių jau kokios keturios skinamos ir dar visa puokštė lipa ant kulnų.

Pieniška daržovių sriuba: tarkuotos morkos, pjaustytos bulvės, tarkuotos cukinijos.
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2016 06 25, 21:38)
Klsusimas ne tiesiogiai apie auginimą, bet susijęs. Ką gaminat iš jaunų cukinijų - mėgstami, pasiteisinę daržininkių receptai.

Trinta sriuba.
Keli svogunai supjaustomi ir aliejuje nesmarkiai apkepimami. Cukinijos nulupamos, supjaustomos griezineliais, sudedamos i keptuve. Viskas istroskinama. Kelios bulves isverdamos ir supilamos troskintos cukinijos, imetamas sultinio kubelis. Viskas paverdama, sublenderiuojama. Deti smulkintu zalumynu, grietines.
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2016 06 25, 21:38)
Klsusimas ne tiesiogiai apie auginimą, bet susijęs. Ką gaminat iš jaunų cukinijų - mėgstami, pasiteisinę daržininkių receptai.
Aš mėgstu ant žarijų folijoj paskrudintą su sūriu fermentiniu, bet tokiu karščiu širdis neleidžia MB prie šašlykinės kankinti. O cukinijų mažučių jau kokios keturios skinamos ir dar visa puokštė lipa ant kulnų.

valgom žalias, juostelėmis į salotas arba raw baltą mišrainę essen.gif mmm, negaliu atsivalgyti
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2016 06 25, 21:38)
Klsusimas ne tiesiogiai apie auginimą, bet susijęs. Ką gaminat iš jaunų cukinijų - mėgstami, pasiteisinę daržininkių receptai.
Aš mėgstu ant žarijų folijoj paskrudintą su sūriu fermentiniu, bet tokiu karščiu širdis neleidžia MB prie šašlykinės kankinti. O cukinijų mažučių jau kokios keturios skinamos ir dar visa puokštė lipa ant kulnų.

cukinijų blynai - sutarkuojam cukinijias, olandiško sūrio, kiaušinio, petražolių,krapų, druskos,pipirų, miltų. Labai skanu
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2016 06 21, 13:26)
Šiandien pamačiau užsimezgusių. Virkščios per porą dienų vos ne 1m pasiekė . Vaizdelis prieš 15 min:
user posted image

Kas turite sėklas iš šio daržo arbūzų (na, kur su MB P.Vileišio g. kontaktavote) , prisipažinkite kaip pas jus dygo ir koks vaizdas.


thumbup.gif thumbup.gif

Pas mane siltnamyje toks vaizdas. thumbup.gif O jau melionu lapai ten pat blink.gif ir nei vieno melioniuko unsure.gif

agurkai po agro plevele jau valgomi, bet sodinti jau su ziedais augintais ant palanges.
(pirmi metai blush2.gif labai skubejau. Bet pasiteisino) biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2016 06 26, 11:16)
cukinijų blynai - sutarkuojam cukinijias, olandiško sūrio, kiaušinio, petražolių,krapų, druskos,pipirų, miltų. Labai skanu

Kokia tarka tarkuoti - bulvių ar burokų?

Šiandien pasiryžau ir paruošiau įdarytą. Blanširavau, kad ilgai orkaitės nekaitinti ir trumpai apskrudinau orkaitės griliumi essen.gif Kaip buvau pasiilgusi.

Ačiū už receptus. Sriubas verdu ir mėgstam, reikės išbandyti abi. Blynus sūrius bandžiau iš moliūgų. Nepavyko permušti saldumo. Reikės pamėginti ir iš cukinijų. Nes atrodo jų bus daug. O mano taip mėgstami kopūstiniai šiemet panašu nesiruošia derliumi džiuginti.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2016 06 26, 10:16)
cukinijų blynai - sutarkuojam cukinijias, olandiško sūrio, kiaušinio, petražolių,krapų, druskos,pipirų, miltų. Labai skanu


ir dar morką biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pagyvenus @ 2016 06 26, 20:19)
Kokia tarka tarkuoti - bulvių ar burokų?




burokine
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2016 06 26, 21:19)
Kokia tarka tarkuoti - bulvių ar burokų?

Šiandien pasiryžau ir paruošiau įdarytą. Blanširavau, kad ilgai orkaitės nekaitinti ir trumpai apskrudinau orkaitės griliumi  essen.gif  Kaip buvau pasiilgusi.

Ačiū už receptus. Sriubas verdu ir mėgstam, reikės išbandyti abi. Blynus sūrius bandžiau iš moliūgų. Nepavyko permušti saldumo. Reikės pamėginti ir iš cukinijų. Nes atrodo jų bus daug. O mano taip mėgstami kopūstiniai šiemet panašu nesiruošia derliumi džiuginti.

burokų 4u.gif

skonis labai primena bulvinius blynus, kas nežino iš ko neatspėdavo,kad tai iš cukinijų
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2016 06 26, 09:53)
valgom žalias, juostelėmis į salotas arba raw baltą mišrainę essen.gif mmm, negaliu atsivalgyti


parašykit kaip gaminat... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2016 06 26, 08:53)
valgom žalias, juostelėmis į salotas arba raw baltą mišrainę essen.gif mmm, negaliu atsivalgyti


jūs žaliavalgiai, ar tiesiog tiko patiekalas?
Atsakyti