Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos

QUOTE(pagyvenus @ 2016 06 20, 16:59)
Va kaip mano molyje agurkiniai atrodo.

Fantastiškai atrodo thumbup.gif Vakar net "oho" išsprūdo pamačius. Pas mane agurkai tik su 5-6 lapais, ir tai tie, kurie po agro doh.gif Moliūgai mano irgi labai kuklūs, tik cukinijos pusėtinos.
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2016 06 21, 17:42)
Va čia tai vaizdelis  thumbup.gif
Ar ten juoda agroplėvele dengta dirva?

Keliu dar vieną nuotrauką. Bendras vaizdas. 2-jų lysvių su tarpuvagiu plotas ( virš 2 m) uždengtas juodų agro gabalais. Sandūroje gabalų 3 augalai, o per gabalo vidurį skylėje 1 augalas.
Taip mano žemėje auga pakankamai gerai. Mulčiavau , tai iš viso silpni buvo. Nieko nedengiau, tai piktžolių pastovus rovimas, krutinasi šaknys, kas kaip suorantu nelabai jiems.
Jau 3-čia vasara ta pati danga su ta pačia skyle per vidurį.
Prieš tai buvusi pirkta maxsėje danga subyrėjo per metus, o šita storesnė ir manau dar atlaikys.
Dabar gaunasi labai paprasta. Sugrėbliuoju plotą. užtiesiu dangą , sukišu daigus ir toliau tik skinti kai prinoksta.
Tiesa, pradžioje patvarkau kryptį , kad būtų krūvoj virkščios. Geriau bitutei apdulkinti, kai žiedai arčiau. Vėliau jau nesikišu, nes greitai jie užgula visą plotą.
Dėl agro sumasčiau paskaičiusi kažkur .ru tinklapiuose. Rašė, kad arbūzų šaknys turi jausti šilumą.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2016 06 21, 21:39)
Rašė, kad arbūzų šaknys turi jausti šilumą.

Įtariu, kad todėl mulčiuot negerai - žemė per vėsi po mulču g.gif

idealūs tavo arbūzai thumbup.gif
Atsakyti
amba41, ačiū 4u.gif
Pas mane žemė per sunki be mulčo auginti. Sukietėja taip, kad kauptuku neįkertu. Bet tokioj sunkioj žemėj po mulču šaknims tikrai vėsu. Reikės pagalvoti dėl juodos agro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagyvenus: 22 birželio 2016 - 08:15
hm, aš kaip tik kažkada krapštydama mulčą, pastebėjau, kad šilta po juo, gal vėsu giliau? g.gif
Atsakyti
Dėkui mergaitės už pagyrimus. Perduosiu jiems, kai nueisiu į daržą. Tegul ir toliau stengiasi. biggrin.gif .
Gal reikėjo 2 skyles agro padaryti, tada būtų šachmatine tvarka , bet taip ir tempiasi, kaip pradžioj prapioviau. Tada sandūroje buvo 2. Bet pasirodė, kad labai jau retai, tai sutankinau. Tipo, kad daugiau tilptų.
Jei bus ką (tikiuosi) , parodysiu vėliau. Tai bus geras įkvėpimas nenuleisti rankų toms, pas kurias šiemet nelabai kaip auga.
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2016 06 22, 09:33)
Dėkui mergaitės  už pagyrimus. Perduosiu jiems, kai nueisiu į daržą. Tegul ir toliau stengiasi.  biggrin.gif .
Gal reikėjo 2 skyles agro padaryti, tada būtų šachmatine tvarka , bet taip ir tempiasi, kaip pradžioj prapioviau. Tada sandūroje buvo 2.  Bet pasirodė, kad labai  jau retai, tai sutankinau. Tipo, kad daugiau tilptų.
Jei bus ką (tikiuosi) , parodysiu vėliau. Tai bus geras įkvėpimas nenuleisti rankų toms, pas kurias šiemet nelabai kaip auga.

o jei dabar patiest tiems likusiems gyviems? ar spėtų pasivyt, nes po 4-5 lapelius turi, viskas, stovi vietoj...
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2016 06 22, 10:31)
o jei dabar patiest tiems likusiems gyviems? ar spėtų pasivyt, nes po 4-5 lapelius turi, viskas, stovi vietoj...

O mano arbūzas kur buvo pasodintas ant juodos agro numirojo doh.gif ,kiti kurie auga kitose vietose ,laikosi ax.gif Bet tikrai nebujoja blush2.gif
Atsakyti
Pagaliau karštis, šiltos naktys, turėtų augti arbūzai . Šiltnamyje melioniukai Serebrianaja zvezda mezga, didėja melionai valandomis smile.gif
Atsakyti
Truputi zalumos Joniniu proga 4u.gif
user posted image
Papildyta:
Moliugelis APETIT
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 06 23, 20:43)
Truputi zalumos Joniniu proga 4u.gif

Kaip gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 06 23, 20:43)