Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos

QUOTE(amba41 @ 2016 04 25, 15:00)
Nuo sėklų perdžiuvimo priklauso man regisi. Pernai daiginau 2014 metų ir laikytas moliniame  neuždengtame alaus bokale, tai dygo 5-7 dienas (čia tas, kurias norinčioms išdalinau šiemet ).

ačiū amba41 wub.gif wub.gif wub.gif man jūsiškės puikiai sudygo mirksiukas.gif ir dar pasidalinau su 3 moteriškėm savo krašte, taip, kad galite jaustis Sniegių ambasadore Šiaurės Lietuvoje lotuliukas.gif thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(aurute66 @ 2016 04 25, 16:26)
Mano irgi nė krust ax.gif Tą pačią dieną sėti moliūgai(APETIT be luobelės)jau šiandien pasirodė.

Mūsų sėklos iš amba41 mirksiukas.gif
Maniškiai alwaysuose ant gyvatuko 2 dienas praleido, savaitgalį išvažiavau į sodybą, bijojau, kad sukeps, tai nuėmus paprastai vonioje padėjau - šiandien grįžau - oho ilgiausios uodegos kyšo thumbup.gif lotuliukas.gif reikia jau kaišiot žemėn smile.gif
Atsakyti
Sniegius i vazonus sukisau 21 diena. Nekemsa dar nosiuku, pakrapščiau vieną - yra žalias daigelis. Agurkai ta pacia diena sodinti beveik visi iskise galvas., moliugu ir cukiniju nesimato
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2016 04 25, 18:07)
ačiū amba41  wub.gif  wub.gif  wub.gif man jūsiškės puikiai sudygo  mirksiukas.gif ir dar pasidalinau su 3 moteriškėm savo krašte...

Smagu girdėtii, kad dygsta. Auginkit ir dalinkitės. Man sėklas taip pat davė, o ne pirkau.
Atvirai kalbant, man pasidarė nesmagu, kai sužinojau po kiek mergaitės moka už sėklas, o čia pusė alaus bokalo , kurias teks išmesti. Na ir išmečiau pasidalinimui biggrin.gif . Saldžiai gyvenu dabar....
Atsakyti
kažkaip ne taip daiginat, jei sunkiai dygsta. Pas mane ant gyvatuko per dvi dienas visos penkiasdešimt ne tik uodegas, bet ir skilčialapius išleido smile.gif
Atsakyti
aš visada (na tas visada, tai kokie 3 ar 4 metai) cukinijas ir moliūgus tiesiai lauke sėdavau ir net minties nebūdavo, kad reikia daigus sodinti rolleyes.gif o dabar čia skaitau ir galvoju, kad reiktų pamėginti ax.gif tik va nurodytos geros dienos jau praėję verysad.gif kada dabar tinkamos sėjimui dienos?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 04 25, 19:04)
kažkaip ne taip daiginat, jei sunkiai dygsta. Pas mane ant gyvatuko per dvi dienas visos penkiasdešimt ne tik uodegas, bet ir skilčialapius išleido smile.gif

tavo 2014 m duotos išdygo per 1 parą, prieš tai dar 1 parą buvo mirkytos margancovkėj, kaip kad Nedzveckai pataria.
net keliems sezonams užteko tavo sėklų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 04 26, 08:43)
tavo 2014 m duotos išdygo per 1 parą,

smagu girdėt smile.gif
Aš irgi manau, kad ir senesnės sėklos turi be problemų dygti. Pamirkyt reiktų, o paskui kad pastovi šiluma ir drėgmė būtų, ir turi augt kaip didelės smile.gif
Atsakyti
Kas esat augine moliugus Hokkaydo kiurbis mazavaisiai?Ar derlingi?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2016 04 26, 15:35)
Kas esat augine moliugus Hokkaydo kiurbis mazavaisiai?Ar derlingi?

labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 04 26, 15:39)

Aciu. bigsmile.gif
Atsakyti
Daiginu moliūgų, melionų ir Sniegių sėklas. Sniegius reikia tupdyti į nuolatinį indelį, o kaip moliūgus ir melionus?
Pirmi metai daržininkausiu, labai noriu Sniegių užsiauginti. Žemė sunkus priemolis, kaip man ją palengvinti, kad arbūzai augtų? Smėliu? Šalia yra mišrus miškas, dabar miškininkų su technika išartas, gal miško žemė tiktų?
saintlina, arbūzų ''mama'', patarkit 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benicio: 26 balandžio 2016 - 18:23
QUOTE(Benicio @ 2016 04 26, 19:22)
Daiginu moliūgų, melionų ir Sniegių sėklas. Sniegius reikia tupdyti į nuolatinį indelį, o kaip moliūgus ir melionus?
Pirmi metai daržininkausiu, labai noriu Sniegių užsiauginti. Žemė sunkus priemolis, kaip man ją palengvinti, kad arbūzai augtų? Smėliu? Šalia yra mišrus miškas, dabar miškininkų su technika išartas, gal miško žemė tiktų?

taip, į atskirus indelius po vieną ir melionus su moliūgais.

Dėl priemolio nežinau.. merginos skundžiasi, kad molingoje žemėje sunkiai auga. Gal pabandykit pamaišyti, jei ten žemė lengvesnė. Nors duobes lengvesnes padaryt, kur tupdysit arbūziuką. Pas mane priesmėlis ir durpė, ir ten, ir ten puikiai auga.
Atsakyti