Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos

QUOTE(Lerikyte @ 2016 05 26, 11:33)
ei aš aš aš aš irgi nooooriu dėmesio  blink.gif

mano derlius 2014metai

jebitute doh.gif

tu irgi kažkur piečiau?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 05 26, 12:42)
thumbup.gif  thumbup.gif  puikiausias derlius  wub.gif

o va dėl tos ligos.. Manau, tiesiog ateina laikas. Atvėsta oro temperatūra, atsiranda drėgmės vėsiomis naktimis, o jie šilumamėgiai augalai.

bet pas tave juk neserga..
Papildyta:
QUOTE(Paladė @ 2016 05 26, 12:45)
jebitute  doh.gif

tu irgi kažkur piečiau?

Prienų rajonas,arčiau Kauno 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 05 26, 12:45)
jebitute  doh.gif

tu irgi kažkur piečiau?

Palade - mano sesės šiauriau vienu rajonu nuo tavęs , užaugina gerą derlių . Sėklų aš parvežiau . O ten irgi sunki žemė , tik kai augina prie namų - tai užuovėjoj sodina ir žemė per daug daržininkiavo metų patręsta mėšliuku ir tt.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2016 05 26, 11:55)
Palade - mano sesės šiauriau vienu rajonu nuo tavęs , užaugina gerą derlių . Sėklų aš parvežiau . O ten irgi sunki žemė , tik kai augina prie namų - tai užuovėjoj sodina ir žemė per daug daržininkiavo metų patręsta mėšliuku ir tt.

va va, dar ir užuovėjos trūksta...
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2016 05 26, 12:46)
bet pas tave juk neserga..

Prienų rajonas,arčiau Kauno  4u.gif

pas mane kažkur nuo rugsėjo vidurio pradeda džiūti, bet kiek kitaip. Džiūsta virkščios po truputį, pats pagrindas toks nebūna.. bet purkšti niekad nebandžiau. Jei sakai, kad purškei prišgrybiniu preparatu ir nėr poveikio, tai tikriausiai ne grybinė liga g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 05 26, 12:58)
pas mane kažkur nuo rugsėjo vidurio pradeda džiūti, bet kiek kitaip. Džiūsta virkščios po truputį, pats pagrindas toks nebūna.. bet purkšti niekad nebandžiau. Jei sakai, kad purškei prišgrybiniu preparatu ir nėr poveikio, tai tikriausiai ne grybinė liga  g.gif

umn.gif umn.gif umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 05 26, 12:58)

o va užuovėjos pas mane nėr.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 05 26, 12:58)

O jei iš šiaurinės pusės kukurūzų juostą ? Skaičiau apie tokius patarimus. Pas mane arbūzų auginimui pietinė įkalnė paskirta.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2016 05 26, 12:04)
O jei iš šiaurinės pusės kukurūzų juostą ? Skaičiau apie tokius patarimus. Pas mane arbūzų auginimui pietinė įkalnė paskirta.

dabar šiaurinę užuovėją nuo žieminių česnakų jau turi biggrin.gif
tiksliau turės, kai išsodinsiu, česnakai jau aukšti
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2016 05 26, 12:04)
o va užuovėjos pas mane nėr.

vadinas į žemę dar per mažai įdėjau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 26 gegužės 2016 - 12:21
QUOTE(Lerikyte @ 2016 05 26, 11:33)
ei aš aš aš aš irgi nooooriu dėmesio  blink.gif

mano derlius 2014metai

dėmesio tai prašom - wub.gif o aš arbūzų noriu... bandžiau 3 metus skirtingose vietose, žemė nėra labai sunki, bet arbūzams kažkas netinka. Šiais metais jau nuleidau rankas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2016 05 26, 15:28)
dėmesio tai prašom -  wub.gif o aš arbūzų noriu... bandžiau 3 metus skirtingose vietose, žemė nėra labai sunki, bet arbūzams kažkas netinka. Šiais metais jau nuleidau rankas  verysad.gif

net sunku ką ir pasakyti..atrodo auga savaime..nors va giminaičiai gyvena už 8 km. Stiprūs daržininkai ilgą laiką iš daržovių gyvenę, turguje prekiavę. O arbūzų na niekaip neišaugina. Bet vis bando.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2016 05 26, 12:33)

mano derlius 2014metai

Na puikus derlius, ne kiekvienai pasiekiamas, o 2015 m. prastesni buvo? Iš kelių daigų toks derlius gavosi, visi Sniegiai matyt čia? smile.gif
Atsakyti