Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos

QUOTE(Lakšmi @ 2016 06 20, 12:40)
Laba diena, klausimas profams - jeigu mano moliūgai su 4-5 lapais gelsta ir stovi neauga - viskas, mirs, nebus moliūgų? Kaip jie šiam laikui normaliai augantys turi atrodyt - žydėt? Sniegiai neatsigauna, nyksta - rauti lauk ir užleist vietą kažkam ar tikėtis kokių nors stebuklų? Sėti turbūt jau nei moliūgų, nei kokių patisonų nebeverta? Panika laive. SOS.

Patręškit , atsigaus tie moliūgai .
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2016 06 20, 12:42)
man irgi įdomu, ką veikia šiuo metu dauguma arbūzų, mano tik pradeda žydėti unsure.gif

tai negi galvojat, kad pas kitus jau kamuolio dydžio arbūzai šiuo metu voliojasi?
Mano gal pusė po apšalimo gaivaliojasi. Yra tokių, kurie vargu ar beatsigaus. Ir uždengti dviguba agro buvo..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 06 20, 13:22)
tai negi galvojat, kad pas kitus jau kamuolio dydžio arbūzai šiuo metu voliojasi?

ne, taip negalvoju. gal žydi, gal mezgasi, gal jau teniso kamuoliuko dydžio, nežinau, todėl ir klausiu.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2016 06 20, 12:42)
man irgi įdomu, ką veikia šiuo metu dauguma arbūzų, mano tik pradeda žydėti unsure.gif

nežydi
Atsakyti
Žydi , bet tik vyriškais žiedais kol kas . Kuo labaiu džiaugiuosi , dar turi paaugti .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2016 06 20, 13:08)
Patręškit , atsigaus tie moliūgai .

Tręšiau kompleksinėm prieš gerą savaitę, laisčiau baltijos auksu tik pasodinus, kol kas nesidžiaugia..

QUOTE(saintlina @ 2016 06 20, 13:22)
Mano gal pusė po apšalimo gaivaliojasi. Yra tokių, kurie vargu ar beatsigaus. Ir uždengti dviguba agro buvo..

paguodėt. Ne aš viena nelaiminga... Laikykimės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2016 06 20, 14:38)
Tręšiau kompleksinėm prieš gerą savaitę, laisčiau baltijos auksu tik pasodinus, kol kas nesidžiaugia..
paguodėt. Ne aš viena nelaiminga... Laikykimės  4u.gif

Mano Sniegiai irgi tokie, prie nupiepeliu. Kolegiu irgi ne kazka. Musu saltos naktys su salnom gal nepatiko. g.gif Sodinti is Jusu gautu seklu, taip kad visi vienodi, manau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2016 06 20, 14:45)
Mano Sniegiai irgi tokie, prie nupiepeliu. Kolegiu irgi ne kazka. Musu saltos naktys su salnom gal nepatiko.  g.gif Sodinti is Jusu gautu seklu, taip kad visi vienodi, manau.  4u.gif

kol buvo šiltnamyje vazonuose tai augo, buvo gražu žiūrėti... gal reiktų bandyti šiltnamiuose auginti...
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2016 06 20, 14:38)
Ne aš viena nelaiminga... Laikykimės  4u.gif

ai, aš labai nepergyvenu smile.gif Paliejau su Delfanu. Jei kuris ir neatsigaus, tai ne visi gi. Kiti tuoj išsikeros.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 06 20, 15:15)
ai, aš labai nepergyvenu smile.gif Paliejau su Delfanu. Jei kuris ir neatsigaus, tai ne visi gi. Kiti tuoj išsikeros.

pasiųskit ir man kokį burtą, kad likę 4 išsikerotų.. blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2016 06 20, 12:40)
Žydi , bet tik vyriškais žiedais kol kas . Kuo labaiu džiaugiuosi , dar turi paaugti .

Mano irgi tik vyriški. Virkščios jau 0,5 m . Bet nenuskurėliai. Per šalnas suvargo, bet dabar per tas dienas atsigavo ir puolė augti. Aš niekuo netrėšiu, nes pasodinti į žemę rudenį patręštą ūkiškai. Mėšlu.
Atsakyti
O aš prisinešiau per sniegius šiandien. Viso 8 daigus sodinau. Trys pusėtini, šoninius leidžia, ant jų palikau po vieną arbūziuką, kur turėjo po antrą užmegztą nuskyniau. Keturiems nuprotėjusiems, kurie turėdami tik po kelis nupiepusius lapelius ir dar be šoninių ūglių, nuskyniau visus užmezgusius. Ir tik vienas iš visų normalus - lapus ir šoninius ūglius augina ir apie arbūziukų auginimą dar negalvoja. Paliejau žolių raugu visus - lai stiprėja.
Atsakyti