Vakar x faktoriuje Alenas Ciko atliko Laisvę, šiurpai ėjo. Viena graziausiu laisves dainu 😀
Man irgi. Apsiblioviau. Ir dar pasakė, kad laisvę turime turėti čia, t. y. širdy. Ir balsas

Jei manai, kad laisvoje salyje gali netrukdomai veikti prieso kariuomenes agitatoriai, tada tikrai, ne laisva salis. Antarktidoje manau galima pingvinams aiskinti, kokie amerikonai blogi, o rusu armija gera

Jei manai, kad laisvoje salyje gali netrukdomai veikti prieso kariuomenes agitatoriai, tada tikrai, ne laisva salis. Antarktidoje manau galima pingvinams aiskinti, kokie amerikonai blogi, o rusu armija gera
Prieso kariuomenes agitatoriai, nu ka cia nussinekejai? cia tokei terminai gali gimti tik va lietuvio galvoje, ypac vyresnes kartos, jaunu mazai tokiu uzfanatejusiu
Sakau negirdejau kad Airijoje kas butu teistas uz literatura ar pasisakymsu fb ir kai paminejau tikrai yra airiu, kuriu nuomone su mano sutampa, tai pagal tavo suvokima jie irgi kremliniai prieso armijos agitatoriai
Nors ir ne į temą, bet negali taip garantuota būt. Niekada už saviškį negarantuoju. Už save negali garantuot, o už vyrą tai tuo labiau

Man irgi. Apsiblioviau. Ir dar pasakė, kad laisvę turime turėti čia, t. y. širdy. Ir balsas
. Gal net gražiau nei originalas
. Nubalsavau iš visų telefonų.
Taip.labai taikliai jis pasake.
Airija yra toli nuo Rusijos ir jos gresme neaktuali.
Geriau pabandyk jiems padraskyt zaizdas del konflikto su UK Siaures Airijoje.
The Troubles -
taip vadinasi ten tas laikotarpis. Tik paskui neverk jei reikes issikraustyt is to krasto.
Dabar ta problema vel iskilo rysium su Brexit ir sienos galimu sugrizimu. Tikrai jautri tema, daug zmoniu nukentejo, ar prarado artimus, jei turi drasos tai pirmyn
Geriau pabandyk jiems padraskyt zaizdas del konflikto su UK Siaures Airijoje.
The Troubles -
taip vadinasi ten tas laikotarpis. Tik paskui neverk jei reikes issikraustyt is to krasto.
Dabar ta problema vel iskilo rysium su Brexit ir sienos galimu sugrizimu. Tikrai jautri tema, daug zmoniu nukentejo, ar prarado artimus, jei turi drasos tai pirmyn
Tu kuriam amziui uzstriges ?

Dirbu ir su anglais ir airiais ir daug metu ir nesu girdejusi nieko net panasaus, kas darosi pas mus, kad kazkaip airiai varytu ant anglu ar kazkas negaletu diskutuoti ta tema, Ir net nezinau ka cia reiktu diskutuoti ir taip aisku, anglai bvo uzeme Airija, okupave sie issikovojo Nepriklausomybe, siek tiek tikresne nei musu

Brexit itakos versla ir zmones tam ruosiasi, cia viskas daroma is anksto dau ruosiantis, nenumeta istatymu ant zmoniu galvu ir diskuotuojama laisvai APIE VISKA. Aisku sventa tema yra seksualines mazumos :lokl: visgi europos saujungos dalis, bet va ir tai randu tokiu pasisakymu, siandien is fb
Defend Marriage in Ireland: Husband And Wife
8 val. ·
WHY THE EU IS NOW A CULTURAL MARXIST CAPITALIST REMINDER OF THE USSR.
https://www.theguard...n-court-adviser
taigi stai tokios nuomones NEBAUDZIAMOS, NEBLOKUOJAMOS IR LEIDZIAMA LAISVAI JAS ISREIKSTI.
o Lietuvoje panasu kgb niekur nedingo tik pavadinimas pasikeite, zmones tai tie patys liko.... ir sis forumas deja, matau parode tikras savo vertybes. Argumentuota nuomone blokuojama, o darkymaisi , zmoniu keikimai, keiksmazodziai istisai pas kai kuriuos narius leidziami laisvai, net siulymai pasikarti toleruojami, tai man labai geras zenklas buvo, kad nera cia ka veikti vis tiek zmoniskos diskusijos nesigaus.
Ubuntu***
p.s. Taip dziaukites mane blokavo kazkuriam laikui, galeciau prisikurti kitu niku ir testi cia poklabius, bet nelabai yra su kuo, taigi sekmes savo baluteje mirkti ir taskytsi toliau, ka ir tesugebat.
O su pora zmoniu , galiu ir gyvai pabendrauti is cia dar mastanciu

Dekui moderatorei uz bana, supratau, kad veltui svaistau savo laika.

netikiu, keli metai tas pats vyksta