Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(qqte @ 2016 03 08, 22:43)

bet tai tas 50 ziuriu nepriklausomai nuo ugio svajone kai kurioms  biggrin.gif

Nemanau schmoll.gif cia reik labai nesveikai but, kad esant nuo 175cm noret svert 50kg ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 03 08, 23:01)
Nemanau schmoll.gif  cia reik labai nesveikai but, kad esant nuo 175cm noret svert 50kg ax.gif

Čia jaučiu mane ta nesveika palaikė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lera*: 08 kovo 2016 - 23:03
Na pas mane tai kaulai stambus, jau prie 60 groblai atsikisa. Aisku kieno kaulai smulkuciai, gal vaizdas kitas, cia jau reiktu matyt ir ivertint ax.gif Bet kalbant apie save,tai ne ne ne schmoll.gif
Man pvz katazyna jau ziaurokai atrodo su savo liesumu, nors ir neatsikisa jos kaulai, nezinau koks ugis, bet mano akiai ne schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(lera* @ 2016 03 08, 23:03)

Apie save gal pasisake, kad irgi nenoretu smile.gif
Atsakyti
Reik sportuot ir i nebus jokių grobų smile.gif
Katažina man labai dabar graži smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 03 08, 23:03)

ne, cia as sakiau, kad nesveika butu noret 50kg su minimum 175cm ugiu smile.gif

QUOTE(smile_at @ 2016 03 08, 23:16)
Na pas mane tai kaulai stambus, jau prie 60 groblai atsikisa. Aisku kieno kaulai smulkuciai, gal vaizdas kitas, cia jau reiktu matyt ir ivertint  ax.gif  Bet kalbant apie save,tai ne ne ne  schmoll.gif
Man pvz katazyna jau ziaurokai atrodo su savo liesumu, nors ir neatsikisa jos kaulai, nezinau koks ugis, bet mano akiai ne  schmoll.gif

as su savo ugiu visad apie 60-62kg sveriau vasaromis, ziema iki 65kg uzsimesdavau. ir visi man sake, kad esu per kuda. aisku, man tada taip neatrode, ta supratau tik dabar, bet tikrai buvau sakalys.
Katazyna gerai atrodo nebent per telika. Patikekit. As ja daznai savo rajone matau, dievazi, vaiksciojantis skeletas doh.gif ne veltui sako, kad televizija "priduoda" kilogramu.
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 03 08, 23:36)

Katazyna gerai atrodo nebent per telika. Patikekit. As ja daznai savo rajone matau, dievazi, vaiksciojantis skeletas doh.gif  ne veltui sako, kad televizija "priduoda" kilogramu.

Įdomu tuomet realiai pamatyti būtųsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 03 08, 23:43)
Įdomu tuomet realiai pamatyti būtųsmile.gif

as ja savo Norfoj sutinku daznai, nu rimtai per kuda stipriai schmoll.gif ne is pavydo sneku. zinau ja gerokai is anksciau, nei ji tapo izymybe smile.gif ji dar toli grazu iki Zvonkaus dainavo tiesiog baliuose visokiuose, ir buvo laaabai dazna viesnia restorane/viesbutyje, kuriame mano vyras dirbo pries ~7 metus smile.gif pamenu kai Katazyna tik pradejo rodytis televizijos eteryje as jau vyrui sakydau, ziek ziek, cia ta, kur pas tave ateina biggrin.gif bet esme ne ta. esme ta, kad tada ji buvo normali liekna moteris. dabar ji yra perkarusi schmoll.gif nu ir netikiu, kad nuo per dideles veiklos tas svoris tiek nukrito, ji ir anksciau buvo populiari kaip vestuviu dainininke, tikrai nebuvo ta, kuri sedi namie ir valgo. tiesiog televizijos eteris reikalauja daugiau. pradedu manyt, kad ne veltui jie ir vaiku nesusilaukia, nors afisuoja, kad labai nori, kur cia tokiai dziusnai pastot, kai neaisku ka ji ten valgo ir kiek valgo. bet cia, aisku, tik mano nuomone ir mano mano pamastymai smile.gif
Atsakyti
Ka pleputes smile.gif as jau nebezinau kiek sveriu, tai nebeturiu ir svorio svajones:D Katazina ir man schmoll.gif ir tikrai nepavydziu...
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 03 08, 23:01)
Nemanau schmoll.gif  cia reik labai nesveikai but, kad esant nuo 175cm noret svert 50kg ax.gif

Tai as sakau kai kurioms gi
mano supratimu irbsu 165 ugiu 50 yra per mazai, bet ne mano cia reikalas
realiai tai ir as nenoriu tu 50, nu bet su jais dar visai padoriai atrodau, nes ugis mano leidzia tiek noret biggrin.gif
pas mane dar is viso senas supratimas kad idealu sverri ugis -110

Labas rytas, pusryciams karsti sumustiniai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 09 kovo 2016 - 06:38
QUOTE(lera* @ 2016 03 08, 23:20)
Reik sportuot ir i nebus jokių grobų smile.gif
Katažina man labai dabar graži smile.gif

Nepades jau kokie sportai kaulu sutraukt schmoll.gif kaip pvz galiu pasakytu, kad ziedus visus nesioju 18-19 dydzio. Riesas ir plastaka panasaus dydzio kaip MB , Batu nr 41-42, kaip kurie, atitinkamai sonkauliai platus ir dubens kaulai, kurie negraziai atsikisa jau prie 60... O del sporto esu is tu, kuriems patinka sportuot, aisku ne specialiai raumenys vystyt smile.gif labai sportuojantiems apie 50 svajot reiktu, nes raumenys sunkiai sveriau...
Katazynos gyvai nemaciau, bet Facebook drauguose kazkas nuolatinis jos nuotraukas laikina. Jau net nuotraukose man negrazu, kvepia anoreksija... As ir kaip frofe neseniai net pamaciau, kad gal del to ir vaiku sunku susilaukt (cia siaip mintis kilo). Mano sesuo dirba vaisingumo klinikoj, ne LT, salt kurioj dirbtinio apvaisinimo procedures kompensuojamos, tai viena is salygu nemokamam apvaisinimo - KMI turi buti normaliai...

Labas rytas smile.gif

Spaliuke, juk zinai kiek sveri biggrin.gif ir kiek nori sverti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 03 09, 00:33)
as ja savo Norfoj sutinku daznai, nu rimtai per kuda stipriai schmoll.gif  ne is pavydo sneku. zinau ja gerokai is anksciau, nei ji tapo izymybe  smile.gif  ji dar toli grazu iki Zvonkaus dainavo tiesiog baliuose visokiuose, ir buvo laaabai dazna viesnia restorane/viesbutyje, kuriame mano vyras dirbo pries ~7 metus  smile.gif pamenu kai Katazyna tik pradejo rodytis televizijos eteryje as jau vyrui sakydau, ziek ziek, cia ta, kur pas tave ateina biggrin.gif bet esme ne ta. esme ta, kad tada ji buvo normali liekna moteris. dabar ji yra perkarusi schmoll.gif  nu ir netikiu, kad nuo per dideles veiklos tas svoris tiek nukrito, ji ir anksciau buvo populiari kaip vestuviu dainininke, tikrai nebuvo ta, kuri sedi namie ir valgo. tiesiog televizijos eteris reikalauja daugiau. pradedu manyt, kad ne veltui jie ir vaiku nesusilaukia, nors afisuoja, kad labai nori, kur cia tokiai dziusnai pastot, kai neaisku ka ji ten valgo ir kiek valgo. bet cia, aisku, tik mano nuomone ir mano mano pamastymai smile.gif

Nu jo, realiai paskaičiavau jos ūgio ir svorio santykį tai blink.gif !,aš su savo ūgiu turėčiau 46 kg sverti, kad atrodyčiau, kaip ji

Labas rytas
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 03 09, 06:36)

pas mane dar is viso senas supratimas kad idealu sverri ugis -110

as irgi panasiai manau drinks_cheers.gif as su 65 labai gerai atrodziau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frofesorė: 09 kovo 2016 - 07:31