Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

ahoi panos, su tulpiu diena, arba kaip vyrai sako- su tarptautine reketo diena biggrin.gif
brendam is ligu pagaliau, mazoji siandien jau ant galvos lipa- diagnoze: sveika smile.gif siandien po keliu paru vargelio tikiuosi normaliai issimiegot ir grizt i gyvenimo ritma. visa diena krate saltis, nepaaiskinamai sonus maude, jau galvojau nuo mazes gripa pasigavus busiu, nu bet temperatura 36.6. turbut nuo nuovargio, nes miego buta minamalaus, turbut pirma karta per beveik 6 metus tiek streso jos liga ivare, kai temperatura 2 paras 39.8 laikesi unsure.gif bet viskas gerai, kas gerai baigiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 03 08, 20:43)
Nu kazi ar daug, megink paskaiciuot matysi dar mazai bus  smile.gif

Kazin kazin, todel ir nenoriu skaiciuot blush2.gif Kai skaiciavau kazkada 1000, tai amzinai alkana buvau, mintyse vien kalorijos wacko.gif

As galvoju, ko jus cia visos vynus-sampanus siandien geriat, pamirsau visai kokia proga, tik dabar dasuto doh.gif kai MV nepripazista tokios sventes, tai ir nesveikina niekad, o pati namie sedziu,tai ir is kitu vyru sveikinimu nera blush2.gif

Dar isgeriau puodeli sulciu ir puodeli arbatos su pienu...
Atsakyti
Eina sau, Frofesore, na ir prisikankinai. Tau ir dukrytei po 4u.gif

Kazkaip reikia man delikaciai pasakyti vyrams, kad nepirktu saldumynu doh.gif Nupirko torciuka, o kas ji valgys doh.gif Uztektu ir geliu smile.gif
Atsakyti
Angeliux, ar jau isbandet savo neato? kaip jis?
Mes vel grizomprie klausimo, kad reikia pirkt.
Nors dabar pastebejau labaiu, tai issiurbt man trunka maziausiai, isplaut siek tiek ilgiau, o ilgiausiai ir nuobodziausiai man trunka dulkiu valymas doh.gif
Frofesore 4u.gif mes sausio gale atsikankinom su tokiom temperaturom ir su gripais, tai zinau ka tai reiskia,kiek nakti gali pamiegot ir kiek streso sukelia... sad.gif
Atsakyti

Iki kiek skaiciuosi?ta prasme kiek kaloriju sau leisi?

Max 1400, bet vyraus baltymai meniu

Frofesore, ot prisikankinai su savo mažyte 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 03 08, 19:46)
kaip tau Serena?

Syvakara vyno geriau, seip viskas super, seniai besijauciau tokia lengva, ypac pilvas biggrin.gif

Iki kiek skaiciuosi?ta prasme kiek kaloriju sau leisi?

As sau po delcios leisiu 1300-1400kcal, per sporto diena gal dar koki plius 100kcal smile.gif bet as galvoju ta pati delcios meniu patobulinti smile.gif
Atsakyti
Smile_at nu bet tas 1000 juk ant iskrovos ribos yra tai ne stebuklai uztat ir alkana buvai
kiek zinau 1200 apskritai minimali riba yra su tokia guledama ant patalo nestoretum g.gif nu nebent ten jau visai apykaita suletejus del kokios skydliaukes bedu
man asmeniskai pvz nuo 1200 nekrenta, organizmas matyt badauja ir stabdo, kad kristu apie 1400-1500 turiu suvartot, bet judet prie to dar pakankamai

Lera o kiek dar iki svajoniu figuros truksta?as vis svarstau kiek galiu suvalgyt kad nei storeciau nei kusciau g.gif tas palaikymas sunkiau uz lieknejima, atrodo jau nieko nebereikia ir privalgai vel kelis kg...o jei neatsipalaiduot visai tai taip ir nervus galima susigadint doh.gif
bet kaip noreciau nebut daugiau 54 nei rudeni nei ziema nei vasara
pavasari nesunku ...
Papildyta:
QUOTE(Anike* @ 2016 03 08, 21:24)

Kazkaip reikia man delikaciai pasakyti vyrams, kad nepirktu saldumynu  doh.gif  Nupirko torciuka, o kas ji valgys  doh.gif  Uztektu ir geliu  smile.gif

Maniskis tik vyno partempe biggrin.gif
ir rafaelo maziuka pakeli
bet ta tai vaikui atiduosiu ir ramu
Atsakyti
aciu uz visus ankstesnius ir dabartinius balioncikus, nebuvo net kada padekot 4u.gif

QUOTE(smile_at @ 2016 03 08, 21:32)
Frofesore  4u.gif  mes sausio gale atsikankinom su tokiom temperaturom ir su gripais, tai zinau ka tai reiskia,kiek nakti gali pamiegot ir kiek streso sukelia... sad.gif

joo, svarbiausia as tai tokia ne is tryzniotoju esu, nu sukarsciuoja, tai sukarsciuoja, pasiskambinu gydytojai, pasakau, kad sergam (nes reikia, del darzelio) ir gydau. pasveiksta, nueinam pazymos ir viskas. nu bet dabar unsure.gif nesu savo vaiko tokio maciusi, dvi paras pramiegojo, atrodo nukrenta karstis, jau lyg guvet pradeda ir vel kai duos 39 atgal doh.gif nera ramumo, kai aplink visokie meningokokai siaucia doh.gif bet, kaip as sakau, aciu dievui tik ant gripo papuolem smile.gif issimiegosiu kazkada, svarbu vaikas sveikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 03 08, 22:07)
Smile_at nu bet tas 1000 juk ant iskrovos ribos yra tai  ne stebuklai uztat ir alkana buvai
kiek zinau 1200 apskritai minimali riba yra su tokia guledama ant patalo nestoretum  g.gif nu nebent ten jau visai apykaita suletejus del kokios skydliaukes  bedu
man asmeniskai pvz nuo 1200 nekrenta, organizmas matyt badauja ir stabdo, kad kristu apie 1400-1500 turiu suvartot, bet judet prie to dar pakankamai

Na gallpradejo ir man kaupt su tiek kaloriju, bet kai ir su tiek vargiai krito, tai padaugint bijojau... Kuo baiges jau pasakojau, nesikartosiu, bet tokios patirties nebenoreciau turet unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 03 08, 22:15)
Na gallpradejo ir man kaupt su tiek kaloriju, bet kai ir su tiek vargiai krito, tai padaugint bijojau... Kuo baiges jau pasakojau, nesikartosiu, bet tokios patirties nebenoreciau turet  unsure.gif

Mano manymu tau reik iskrovos, arba ikrovos, nes organizmas ijunges taupymo rezima yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 03 08, 22:07)
aciu uz visus ankstesnius ir dabartinius balioncikus, nebuvo net kada padekot 4u.gif
joo, svarbiausia as tai tokia ne is tryzniotoju esu, nu sukarsciuoja, tai sukarsciuoja, pasiskambinu gydytojai, pasakau, kad sergam (nes reikia, del darzelio) ir gydau. pasveiksta, nueinam pazymos ir viskas. nu bet dabar unsure.gif  nesu savo vaiko tokio maciusi, dvi paras pramiegojo, atrodo nukrenta karstis, jau lyg guvet pradeda ir vel kai duos 39 atgal doh.gif nera ramumo, kai aplink visokie meningokokai siaucia doh.gif bet, kaip as sakau, aciu dievui tik ant gripo papuolem smile.gif issimiegosiu kazkada, svarbu vaikas sveikas  smile.gif

Dar pasaugok savo mergyte, tas gripas labai apgaulingas, mums tempos ir po dvieju dienu nukrito, vaikai atrode sveiki kaip nesirge, o dar po dienos slogos didziausios ir kosuliai islindo, vienai temperaturos dar kazkiek buvo atsirade... Bjaurus reikalas tas gripas doh.gif

Na va, nupirko MB Neato, lauksiu dabar kol atkeliaus blush2.gif Angeliux, vis tiek papasakok, ko tiketis bigsmile.gif
Dabar pasiulykit ideju dulkes kas nusiurbia biggrin.gif
Nieks nesidalina idejom, kuo vaikus per svente vaisint sad.gif
Papildyta:
QUOTE(..Serena.. @ 2016 03 08, 22:16)
Mano manymu tau reik iskrovos, arba ikrovos, nes organizmas ijunges taupymo rezima yra g.gif

Tai jau pasidariau ikrovu, vis maloniau nei iskrovos biggrin.gif Jei tos nepades, tada ir iskrova bandysiu. Kazkada laikydavaus jogurto iskrovos,per diena isgerdavau 1 l (su skoniais, apie 900 kaloriju budavo), tai per ta diena kg palengveji, paskui stovi vietoj toliau

Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 03 08, 22:22)
Dar pasaugok savo mergyte, tas gripas labai apgaulingas, mums tempos ir po dvieju dienu nukrito, vaikai atrode sveiki kaip nesirge, o dar po dienos slogos didziausios ir kosuliai islindo, vienai temperaturos dar kazkiek buvo atsirade... Bjaurus reikalas tas gripas  doh.gif

saugau 4u.gif bet kokiu atveju iki pirmadienio namie mamai nervus gadins biggrin.gif o dabartiniu oru net ir i lauka nematau prasmes vest doh.gif
Atsakyti