As esu maksimoj bigo pirkusi tu selenu
senokai bet tikrai buvo
net paziurejau, barbora turi tai yra ir maksej
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 03 10, 19:50)
Kiekvienoj parduotuvej man rodos yra, myllin paras bent jau tikrai matau prie greit paruosiamu dribsniu
Meniu:
2 obuoliai, 120 g varskes surio su dviem sauksteliais medaus
150 naturalaus jogurto su chia, glaistytas surelis
bananas
apie 200 g varskes su sauksteliu cukraus, saukstu grietines ir pora saukstu slyvienes
dar buvo puodelis kavos su grietinele, ir 2 puodeliai arbatos su cukrum ir pienu
QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 11, 07:40)
Labas rytas,
Pusryciams grikiai su sviestu suvalgyti, geriu kava ir einu ruostis i Jonava begti. Merginos, laikykit kumscius, pasirasiau intrigai
jei pavyks man ir pazistamai pakeisti trasa begsiu 15 km 
Pusryciams grikiai su sviestu suvalgyti, geriu kava ir einu ruostis i Jonava begti. Merginos, laikykit kumscius, pasirasiau intrigai

Sekmes, Nota

Labas rytas. O man galva spaudzia nuo Pat ryto...

labas rytas 
kur minusai visu? parpiat laisva diena?

kur minusai visu? parpiat laisva diena?

QUOTE(?angeliux? @ 2016 03 11, 08:34)
Lbas rytas
Pamirsau pasisvert
Rasau vakar dienos tada 67.8kg
QUOTE(anerita* @ 2016 03 11, 09:39)
as siandien irgi nesisveriau... vyras atnese arbatos su sureliu i lova, nes maze ant manes miega

Labas rytas,
neprisiduosiu, netikiu tevu svarstyklem, nors pliusa tikrai turiu, o lentute jums sekmadieni ikelsiu,nepykit labai:)
buvau vakar kirpykloj gera sprindi plauku nureze:D net galva palengvejo:) snd pas mus didelis balius, vyro 30-meti, Joringio 3menesius ir mamos gimtadieni svesim, tiesa viska truputi paankstintai
darem masvarpones torta su braskem, kaip laukiu kada pjausim
o dat saslykai, zodziu snd esiu
neprisiduosiu, netikiu tevu svarstyklem, nors pliusa tikrai turiu, o lentute jums sekmadieni ikelsiu,nepykit labai:)
buvau vakar kirpykloj gera sprindi plauku nureze:D net galva palengvejo:) snd pas mus didelis balius, vyro 30-meti, Joringio 3menesius ir mamos gimtadieni svesim, tiesa viska truputi paankstintai

Svarstykles rodo 71,8 (-300 g)
Spaliuke, oho kiek progu
mes ryt poryt irgi baliavosim, dvyniu gimtadieni svesim, tai edimas nusimato
Spaliuke, oho kiek progu

Labas rytas, o pas mane pliusas, lygiai 1 kg
Jau bevei 80 sveriu
Na bet gal todėl kad pavalgiau gerai šią savaitę. I normas telpu tai bent tiek gerai. Užsakiau Birštone viešbutuką, nors kur nors išlėksiu, nes jau į tolimesnę kelionę tai nekaip
Tik va kažkaip reikia maudymuka pritaikyt, ar bent kokią skarą parišt, nes nuogu pilvu tai nenorėčiau ten vaikščiuot 
sveikinu!
Ot jauną vyrą turi, mano tai jau visi 40 bus
Ir šiaip pas vyro draugus beveik visus Jubiliejai nusimato, tai įdomu ar kuris ką organizuos

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 11, 10:59)
Labas rytas,
darem masvarpones torta su braskem, kaip laukiu kada pjausim
o dat saslykai, zodziu snd esiu 

sveikinu!

Labas rytas
65.800
Man siandien bus daugiau col. Svesim maziaus gimtadieni. Tiramisu tortas laukia saldytuve.
65.800
Man siandien bus daugiau col. Svesim maziaus gimtadieni. Tiramisu tortas laukia saldytuve.
Labas rytas, -400gr