Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 11, 09:59)
...snd pas mus didelis balius, vyro 30-meti, Joringio 3menesius ir mamos gimtadieni svesim, tiesa viska truputi paankstintai smile.gif darem masvarpones torta su braskem, kaip laukiu kada pjausim smile.gif o dat saslykai, zodziu snd esiu biggrin.gif

tai klausyk, ir tavo vyras uz tave beveik pusmeciu jaunesnis, ane? biggrin.gif

as irgi nepasisveriau, keliaus anksti, ejau ruostis, veziau maze i draugo gimtadieni, o taip miego norejau, kad siaubas doh.gif gerai, kad bent labai skania kava vaisino, tai du puodelius per tas tris valandas ismaukiau, truputi prasibudinau.

gal kuri ziurejot ta lietuviska filma "Gautas iskvietimas"? kokios nuomones? verta eit ziuret?
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 11, 07:40)

Pusryciams grikiai su sviestu suvalgyti, geriu kava ir einu ruostis i Jonava begti. Merginos, laikykit kumscius, pasirasiau intrigai doh.gif jei pavyks man ir pazistamai pakeisti trasa begsiu 15 km unsure.gif

sekmes,tu gali 4u.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 11, 09:59)
Labas rytas,
neprisiduosiu, netikiu tevu svarstyklem, nors pliusa tikrai turiu, o lentute jums sekmadieni ikelsiu,nepykit labai:)
buvau vakar kirpykloj gera sprindi plauku nureze:D net galva palengvejo:) snd pas mus didelis balius, vyro 30-meti, Joringio 3menesius ir mamos gimtadieni svesim, tiesa viska truputi paankstintai smile.gif darem masvarpones torta su braskem, kaip laukiu kada pjausim smile.gif o dat saslykai, zodziu snd esiu biggrin.gif

sveikinimai visiems 4u.gif
QUOTE(Frofesorė @ 2016 03 11, 14:20)

gal kuri ziurejot ta lietuviska filma "Gautas iskvietimas"? kokios nuomones? verta eit ziuret?

man irgi idomu kokia nuomone apie ji,norim nueit.

Laba diena,vaikis su teciu daro katems nameli-draskykle,as prie kompo ir tv,maze snaudzia,grynas sekmadienis man siandien biggrin.gif
Valgyt priruosiua,kad ryt laisva buciau,tikiuosi nelis,vaziuotume su mama po miesta pasivaiksciot.
Ka jus veikiat mergytes?
Piku dama tu selenu tikrai Maxei yra,virs visokio krakmolo,cukraus,netoli miltu kazkur.Ju buna ir ruginiu ir kvietiniu,as Malsenos perku.
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 03 11, 15:20)

Pažįstama eis, nes jos draugams labai patiko tas filmukas smile.gif Aš tai vyro nenutempčiau ax.gif
Atsakyti
Laba dienąwink.gif
Priduodu 0 šiandien
Beje, su svente;)
Mes tinginiaujam lovoj: aš su sūnum, mažoji savo lovytej guli, tik vyras darbe.

TITA, gal gali pasidalinti torto receptu? Mes sekmadieni į Kauną į svečius planuojama, tai visai norėčiau pabandyt
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 03 11, 09:34)
labas rytas smile.gif
kur minusai visu? parpiat laisva diena? smile.gif

Labas labas 4u.gif
Yra minusas! 58,4 kg sveriu thumbup.gif
Varau savaitgaliauti! smile.gif
Atsakyti
Švenčiant visos?
Atsakyti
Ryte pamiršau pasisverti, db 64,4kg 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 03 11, 14:20)
tai klausyk, ir tavo vyras uz tave beveik pusmeciu jaunesnis, ane? biggrin.gif

aha thumbup.gif tavo irgi?smile.gif
prisibaliavojau biggrin.gif chebra monopoly zaidzia, o mes su vaiku drybsom.
Atsakyti
QUOTE(zingeidi @ 2016 03 11, 18:32)
Švenčiant visos?

Ilsiuosi, drybsau prie tv smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 11, 20:35)
Ilsiuosi, drybsau prie tv smile.gif

kaip savijauta po rekordo? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Ilsiuosi ir aš,nepasisvėriau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 03 11, 20:44)
kaip savijauta po rekordo?  bigsmile.gif  bigsmile.gif

thumbup.gif Puiki. Labai bijojau, nepasitikejau savim. Bet stabdydama save, susikalbejau su savim biggrin.gif
Atsakyti