Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(?angeliux? @ 2016 03 14, 13:39)
imesk kelias foto i albumeli ar fb smile.gif

kad nieko mandraus, ikeliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 14, 14:04)
kad nieko mandraus, ikeliau smile.gif

koks dickis jau wub.gif o jau i vyra panasus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 03 14, 14:12)
koks dickis jau wub.gif  o jau i vyra panasus lotuliukas.gif

lotuliukas.gif jau susitaikiau kad mano bruozu nera biggrin.gif baisiai piktas paskutinem dienom, didinu maisto porcijas, gal nebedavalgo dickis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 14, 14:17)
lotuliukas.gif jau susitaikiau kad mano bruozu nera biggrin.gif baisiai piktas paskutinem dienom, didinu maisto porcijas, gal nebedavalgo dickis smile.gif

dar ne viskas prarasta biggrin.gif zinok maniske kai mazyte buvo tai visi isvien sake, kad visa i vyra, o dabar jau zinok visi metytis pradeda, sako kad jau gal net mano bruozu daugiau ryskeja, ypac kas mane maza mate, tai sako kad butent siuo metu, tai viens prie vieno, nes abi tokiu metu ilgos buvom, kudos kaip sakaliukai, didziulem akim biggrin.gif tai dar neprarandu vilties, kad supanasesim visai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 03 14, 14:23)
dar ne viskas prarasta biggrin.gif  zinok maniske kai mazyte buvo tai visi isvien sake, kad visa i vyra, o dabar jau zinok visi metytis pradeda, sako kad jau gal net mano bruozu daugiau ryskeja, ypac kas mane maza mate, tai sako kad butent siuo metu, tai viens prie vieno, nes abi tokiu metu ilgos buvom, kudos kaip sakaliukai, didziulem akim biggrin.gif tai dar neprarandu vilties, kad supanasesim visai biggrin.gif

man jus abi panasios smile.gif labai grazi tavo dukryte, dailute wub.gif
Atsakyti
sokolado megejoms biggrin.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 03 14, 14:49)
sokolado megejoms biggrin.gif  biggrin.gif

user posted image

lotuliukas.gif thumbup.gif varau pirkt darzoviu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 14, 14:51)
lotuliukas.gif  thumbup.gif varau pirkt darzoviu  biggrin.gif

Stabdyk, turi 5 l ledų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 14, 14:56)
Stabdyk, turi 5 l ledų  biggrin.gif

koks stabdyk, taigi darzoves sveika biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 14, 14:56)
Stabdyk, turi 5 l ledų  biggrin.gif

vakar biski pamazinom ta kieki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 03 14, 15:12)
koks stabdyk, taigi darzoves sveika biggrin.gif  biggrin.gif

Kaip tau sekasi nwvalgyti po 18 val? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 03 14, 15:36)
Kaip tau sekasi nwvalgyti po 18 val? rolleyes.gif

neslepsiu, sunkiai biggrin.gif bet va sestadieni drauge buvo atvariusi Eurovizijos ziuret, tai gurksnot gurksnojau, bet nuo uzkandziu susilaikiau smile.gif siaip tai sunku i ritma isivaziuot tikrai, dar ir svarstykles nelabai rupi, ta prasme ner dar to nuolatinio noro stebet kaip svoris kinta smile.gif
juokas juokais, bet as tikrai kazkokia nuo oro priklausoma esu, kuo sudinesnis oras, tuo man viskas dzin. vakar tokia pakili nuotaika buvo, tokia grazi sauleta pavasariska diena, o siandien... net verkt noris paziurejus pro langa. nu as ryskiai ne tokiam klimate gimti turejau biggrin.gif
Atsakyti