Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(Frofesorė @ 2016 03 14, 16:47)
as save visad kritiskai vertinu, ka ten krirtiskai, as sau veidrodyje nesu gyvenime patikusi  biggrin.gif  bet is aplinkiniu as esu girdejusi realia nuomone (aisku anksciau, kai ta girdejau, man rodesi, kad nesamone biggrin.gif ). Dabar irgi, va kai vasara buvau numetusi gerokai svorio, visi gyre, nes matesi, dabar kas mane mato apie svori ne mur mur,ir as  suprantu, kad mato, jog priaugusi, tik is mandagumo  nesako, kad priaugau smile.gif  nors turiu drauge, kuri visad sako teisybe, jei numeciau pagiria, jei priaugau pasilazdavoja, kad apsileidau biggrin.gif  nepiktybiskai, bet man geriau tegu sako kaip yra smile.gif

as manau kitos sutiks, kad prisijungtum i musu albuma, bendrauji cia jau nemazai ir intensyviai, tai jei noro mus pamatyt yra ir parodyt save, sakyk mirksiukas.gif

Jei albumas uzdaras ir jei nera priestaraujanciu,mielai pasirodyciau ir su jumis susipazinciau ax.gif

Meniu:
Obuolys
Jogurto 150 g su chia, glaistytas surelis, kava su sauskteliu cukraus
keli kiaulienos sonkauliukai troskinti su sveziom darzovem, 3 gabaleliai sushi
3 obuoliai, juoda arbata su cukrum ir pienu
varskes apie 200 g su saukstu grietines, sauksteliu curaus ir saldytom braskem
dar bus puodelis saldzios arbatos...
Atsakyti
Meniu;
Kava, bananas
4 kiaušinių keksiukai ( du du tunu, du su lašiša ), padažas iš natūralaus jogurto, česnako, citrinpipiriai
Gabaliukas marinuotos skumbrės, rodiklis, šiek tiek agurko
Keli bulvių traškučiai
Kava
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 03 14, 18:25)
Jei albumas uzdaras ir jei nera priestaraujanciu,mielai pasirodyciau ir su jumis susipazinciau  ax.gif

uzdaras, esam tik nuolatines nares mirksiukas.gif
as ne pries, kaip kitos?
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 03 14, 18:35)
as ne pries, kaip kitos?

Aš irgi ne smile.gif
O kas tvarko albumą? Gal reikėtų nebesilankančiųjų nuotraukas ištrinti ir slaptažodį pakeisti? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 03 14, 18:35)
as ne pries, kaip kitos?

tikrai butu smagu su smile_at susipazinti smile.gif

albuma angeliux tvarkydavo.
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 14, 18:39)
Aš irgi ne  smile.gif
O kas tvarko albumą? Gal reikėtų nebesilankančiųjų nuotraukas ištrinti ir slaptažodį pakeisti? cool.gif

reiktu, bet as tai net nezinau kaip ten slaptazodi pakeist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 03 14, 19:51)
reiktu, bet as tai net nezinau kaip ten slaptazodi pakeist  biggrin.gif

Gal galėtum man atsiųsti prisijungimą ir slaptažodį, pamirsau....
Atsakyti
Angeliux, eikš tavrkos daryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zingeidi @ 2016 03 14, 18:53)
Gal galėtum man atsiųsti prisijungimą ir slaptažodį, pamirsau....

nusiunciau. vos prisiminiau slaptazodi, nes pas mane kai automatiskai prijungia, tai dar galvojau, ar tikrai toks biggrin.gif ta proga ir savo lelyte parodyt galetum blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Pagaliau baigės pirmadienis thumbup.gif thumbup.gif
Fainai kurios leliukus auginat, galit papliurpt viena su kita, ir maistu ribot save.
Man šią savaitę nesigaus nevalgyt nuo 18 val, nes dirbu vakarinėm valandom, todėl tikiuosi, kad savaitgalio minusiuką išsaugosiu iki penktadienio smile.gif
Mačiau diskutavot apie amazon parduotuvę. O tai čia ne taip kaip ebay ar aliexpress? Pats negali užsakyti, reikia per tarpininkus?
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2016 03 14, 19:04)
Man šią savaitę nesigaus nevalgyt nuo 18 val, nes dirbu vakarinėm valandom, todėl tikiuosi, kad savaitgalio minusiuką išsaugosiu iki penktadienio smile.gif
Mačiau diskutavot apie amazon parduotuvę. O tai čia ne taip kaip ebay ar aliexpress? Pats negali užsakyti, reikia per tarpininkus?

Nelabai supratau, o tai ką darbe po 18 val tik valgyt beieka? Susiplanuoji meniu iki to laiko ir laikaisi g.gif

Galima gal ir pačiam. Bet aš kai niekada neužsisakinėjau ir daugiau nežadu iš ten pirkti, tai man tiks per tarpininkes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 14, 19:11)
Nelabai supratau, o tai ką darbe po 18 val tik valgyt beieka? Susiplanuoji meniu iki to laiko ir laikaisi g.gif

Galima gal ir pačiam. Bet aš kai niekada neužsisakinėjau ir daugiau nežadu iš ten pirkti, tai man tiks per tarpininkes biggrin.gif

Na darbe tai ne, bet grįžtu po darbo alkana kaip šuo ir tada valgau. Čia matyt jau kažkoks refleksas grįžus atidaryti šaldytuvą lotuliukas.gif
Atsakyti