Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Meniu;
Įdarytas kiaušinis. Įdaras iš trynio, svogūno, lašišos, natūralaus jogurto. Kava
Ešerio filė, lydekos didkepsnis kepti orkaitėje, padažas; natūralus jogurtas, krienai, česnakas
Omletas iš dviejų kiaušinių, šiek tiek pieno, svogūno ir krapų, duoniukas
Dabar aviečių arbata dar gersiu
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 16, 20:36)
Man nesuvokiama, kaip su tokiu meniu tu turi energijos ir nekrenta svoris.

Tai kad normalius tas meniu, kcal kazkur apie 1300, gal ir daugiau g.gif o svoris stovi vietoj, gal po delcios g.gif
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 03 16, 22:21)
Tai kad normalius tas meniu, kcal kazkur apie 1300, gal ir daugiau g.gif o svoris stovi vietoj, gal po delcios g.gif

Kurioj vietoj cia tiek kcal? g.gif
Nesamone, kad su tokiu meniu nekrenta, o tu dar sportuoji. Tikrai sedi koloriju minuse smile.gif
Na, palauksim penktadienio, paziuresim ka tavo svarstykles parodys.
Atsakyti
Labas rytas,
jau pliusa buvau beveik panaikinus, bet per vakar vel +2, kaip gali but blink.gif needziau...
bet raumenukus taip maloniai skaudena wub.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(**NoTa** @ 2016 03 16, 23:35)
Kurioj vietoj cia tiek kcal? g.gif 
Nesamone, kad su tokiu meniu nekrenta, o tu dar sportuoji. Tikrai sedi koloriju minuse smile.gif
Na, palauksim penktadienio, paziuresim ka tavo svarstykles parodys.

Paskaiciuokim biggrin.gif
Meniu:
Pusryciai: grikiai su sviestu 420
Pietus: 2kepti kiausiniai su kumpiu 460
Pavakariai: sauja dziovintu obuoliu 200
Vakariene: liesos varskes pakelis 172
isviso: 1232
Cia apytiklsiai, gali buti ir daugiau, kiekius primeciau is akies smile.gif
Svoris siandien net pakiles, pliusa turiu nedideli biggrin.gif
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 17, 06:43)
Labas rytas,
jau pliusa buvau beveik panaikinus, bet per vakar vel +2, kaip gali but  blink.gif needziau...
bet raumenukus taip maloniai skaudena  wub.gif

Raumenys issipute yra, plius pieno rugstis, ir yra pliusas, man po pirmadienio koju dienos, dar ir siand jos tebeskauda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 03 17, 08:23)
Labas rytas smile.gif
Meniu:

Raumenys issipute yra, plius pieno rugstis, ir yra pliusas, man po pirmadienio koju dienos, dar ir siand jos tebeskauda doh.gif

Ar kiaušinienė tavo aliejuj plaukė ar kumpio buvo daug, nes du kiaušiniai ~150 kcal

Labas rytas
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
nu pliusas savaitgalinis nukrito ir dar biski draugu isivede, nedalaukiau rytojaus pasisveriau
QUOTE(..Serena.. @ 2016 03 17, 08:23)
Labas rytas smile.gif
Meniu:

obuolius tai pervertinai
nebent su cukrum dziovinti ar mirkyti kokiam sirupe bet siaip tai jei normali sauja tai nu kokie 25 gr, bent man tiek netelpa i sauja smile.gif jie gi lengvi
100 gr-350 kcal
25 gr - biski virs 80 g.gif

sakyciau vistiek kad ir 1300 kcal sportuojančiai mažoka g.gif nenusibadauk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 17 kovo 2016 - 08:47
QUOTE(lera* @ 2016 03 17, 08:38)
Ar kiaušinienė tavo aliejuj plaukė ar kumpio  buvo daug, nes du kiaušiniai ~150 kcal

Pas mane 1kiausis sveria 70gr, L dydzio, 100gr-150kcal, kepiau ant sviesto, kumpio koki 50gr ir dar buvo 2saukstai zirneliu

Qqte, obuoliai pirktiniai dziovinti, pas mane 50gr drasiai i sauja telpa, net daugiau biggrin.gif kazkada sveriau biggrin.gif
nesijauciu badaujanti, net nejauciu alkio jausmo, nebent kai arteja pietu metas, o taip tai ne schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ..Serena..: 17 kovo 2016 - 08:50
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 17, 06:43)
Labas rytas,
jau pliusa buvau beveik panaikinus, bet per vakar vel +2, kaip gali but  blink.gif needziau...
bet raumenukus taip maloniai skaudena  wub.gif

Nuo sportavimo gali būti 4u.gif
O man kažkaip keistai su svoriu. Vakar kine buvom, leidau sau atsipalaiduoti šiek tiek, popkornų valgėm, nu bet svoris ryte net lb gerai nukritęs lyginant su vakar diena thumbup.gif thumbup.gif . Tikiuosi su tokiu iki rytojaus datemsiu smile.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 03 17, 08:48)
Pas mane 1kiausis sveria 70gr, L dydzio, 100gr-150kcal, kepiau ant sviesto, kumpio koki 50gr ir dar buvo 2saukstai zirneliu

Qqte, obuoliai pirktiniai dziovinti, pas mane 50gr drasiai i sauja telpa, net daugiau biggrin.gif kazkada sveriau biggrin.gif
nesijauciu badaujanti, net nejauciu alkio jausmo, nebent kai arteja pietu metas, o taip tai ne schmoll.gif

Tada jo biggrin.gif , matai pagal save skaičiuoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 03 17, 08:48)

talpi sauja biggrin.gif

visai alkio jausmo nebuvimo irgi nėra gerai mirksiukas.gif
nors realoiai kaip supratau tavo porcijos dideles
as apie pakeli varskes be nieko ir pagalvot negaliu o dar liesos, nu nesulystu man tiek biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 17 kovo 2016 - 08:59
QUOTE(qqte @ 2016 03 17, 08:57)
talpi sauja  biggrin.gif
as apie pakeli varskes be nieko ir pagalvot negaliu o dar liesos, nu nesulystu man tiek  biggrin.gif

As nesikuklinu imdama i sauja biggrin.gif
o man kaip tik ta 9proc springsta burnoj, o liesa kazkaip slapesne yra, ir baltymais ji vertingesne, man pries sporta pats tas ji smile.gif
Atsakyti