Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

Nepasiduokim nepasiduokim mirksiukas.gif . Nors kartais tikrai rankos svyra. As vakar valgiau neitiketino skanumo morkas ir svogunus troskintus smile.gif ,niekada nemaniau, kad jie skanus tokie..... bet po septyniu dienu atakos jie susoko i skrandi pagal lambados ritma biggrin.gif biggrin.gif , o siandien svarstykles vel pliusiuka parode sad.gif . Sedziu ir galvoju, pagal kokia melodija dabar atgal isprasyti tuos gramus priaugusius g.gif g.gif . Kazkaip tikrai tikejausi akivaizdesnio rezultato, bet matyt, mano lasiakai labai prie manes prisirise..... doh.gif Ir maista as valgau visai paprastuti,jokiu mandrybiu ir imantrybiu kol kas, bet dabar galvoju, kad gal tos avizu selenos vakare netinka, gal geriau ryte jas suvartoti..... Kornelija smile.gif , laikykimes susikibe uz sonu ir nepasiduokime, uz mano sonu tai tvirtai gali laikytis dar kelios lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupūs Miltai @ 2016 04 06, 13:42)
...uz mano sonu tai tvirtai gali laikytis dar kelios  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Cha cha cha lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Čia tai geras!!!
Ko turim, tai turim-gerų šonų laikymuisi lotuliukas.gif
Na, morkos daug cukraus turi, o, jei dar su kokiu aliejuku troškinot, tai gavosi šokas organozmui po baltymų dienų.
Atsakyti
ka Jus blush2.gif ..... gryniausiame vandenelyje , su vos trupuciu druskos ir krapiuko sakele.... biggrin.gif .Bet jau jie manes (kilogramai) neiveiks.....ir taip ilgai uzsibuvo paciose nepadoriausiose vietose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupūs Miltai @ 2016 04 06, 12:42)
Nepasiduokim nepasiduokim  mirksiukas.gif . Nors kartais tikrai rankos svyra. As vakar valgiau neitiketino skanumo morkas ir svogunus troskintus smile.gif ,niekada nemaniau, kad jie skanus tokie..... bet po septyniu dienu  atakos jie susoko i skrandi pagal lambados ritma  biggrin.gif  biggrin.gif , o siandien svarstykles vel pliusiuka parode sad.gif . Sedziu ir galvoju, pagal kokia melodija dabar atgal isprasyti tuos gramus priaugusius  g.gif  g.gif . Kazkaip tikrai tikejausi akivaizdesnio rezultato, bet matyt, mano lasiakai labai prie manes prisirise.....  doh.gif Ir maista as valgau visai paprastuti,jokiu mandrybiu ir imantrybiu kol kas, bet dabar galvoju, kad gal tos avizu selenos vakare netinka, gal geriau ryte jas suvartoti..... Kornelija smile.gif , laikykimes susikibe uz sonu  ir nepasiduokime, uz mano sonu tai tvirtai gali laikytis dar kelios  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Po grynų baltymų pradėjus su daržovėm, visada šokteli koks kilogramas į viršų, bet paskui normalizuojasi smile.gif Taip buvo bent man.. Ir iš viso, keletą dienų rytais svoris stovėjo gramas į gramą, nors dabar gryni baltymai pas mane, nu ir sugriešijau.. lotuliukas.gif Su drauge į kavinukę, kavos ir torto gabalėlį.. blush2.gif Kaifavau valgydama.. lotuliukas.gif Na, priaugs kilogramas koks, priaugs, ką dabar, galvojau... matyt organizmui patiko, šįryt - 400 g. Reikalai pajudėjo, ir tortas skanutis buvo thumbup.gif Išvada - matyt galima labai labai labai retai taip saldžiai nusidėti ax.gif Ir iš viso, geriau kartais va taip nusidėti, nei tų mandrybių, pyragų prisišlamšt, kad ir iš vien tik baltymų, kur receptų pilna.. tokia mano nuomonė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Veidukas @ 2016 04 06, 17:41)
... matyt organizmui patiko, šįryt - 400 g. Reikalai pajudėjo, ir tortas skanutis buvo  thumbup.gif  Išvada - matyt galima labai labai labai retai taip saldžiai nusidėti  blush2.gif

Nu taip, kartais taip svoris pakimba neaišku kodėl, kad gal ir praverčia toks supurtymas g.gif
Atsakyti
Noreciau kasdien savo organizma taip supurtyti: torto gabaliuku arba geriau tortuko gabalu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupūs Miltai @ 2016 04 06, 17:51)
Noreciau kasdien savo organizma taip supurtyti: torto gabaliuku arba geriau tortuko gabalu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Jo... ir kad į kūną neitų.. valgom tortukus ir lieknėjam thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Linučiuks @ 2016 04 06, 17:09)
Nu taip, kartais taip svoris pakimba neaišku kodėl, kad gal ir praverčia toks supurtymas g.gif

Na šįkart taip gavosi netyčia.. blush2.gif Bet dažnai, manau negalima tikrai, nes tada ir dieta nepanaši į dietą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupūs Miltai @ 2016 04 06, 18:51)
Noreciau kasdien savo organizma taip supurtyti: torto gabaliuku arba geriau tortuko gabalu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jo...Bet koks paradoksas!!!-kaip pradedi vertint maistą, kai jo netenki😊Man, pavyzdžiui, per bet kokią dietą, sapnuojasi bulvės su kefyru😊O, kai nesilaikau dietų, tai tų bulvių su kefyru net nevalgiau!-visokias nesąmones ryjau schmoll.gif
Mano bėda tokia ir yra...-kai nesilaikau dietų, nu tada ir šlamščiu visokias nesąmones, o kai laikausi, ir tos valios turiu, ir tom pagundom atsispiriu lengvai...Kaip išmokt tvarkingai valgyt visą laiką???!!!
Atsakyti
QUOTE(Linučiuks @ 2016 04 06, 18:37)
Jo...Bet koks paradoksas!!!-kaip pradedi vertint maistą, kai jo netenki😊Man, pavyzdžiui, per  bet kokią dietą, sapnuojasi bulvės su kefyru😊O, kai nesilaikau dietų, tai tų bulvių su kefyru net nevalgiau!-visokias nesąmones ryjau schmoll.gif
Mano bėda tokia ir yra...-kai nesilaikau dietų, nu tada ir šlamščiu visokias nesąmones, o kai laikausi, ir tos valios turiu, ir tom pagundom atsispiriu lengvai...Kaip išmokt tvarkingai valgyt visą laiką???!!!

Turbūt savo foto pasikabinti ant šaldytuvo (dar padidinant fotoshopu savo gabaritus) su prierašu: "ŽIŪRĖK, KAIP ATRODYSI, JEI NENUSTOSI VALGYTI TO AR ANO .... " lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Veidukas @ 2016 04 06, 20:00)
Turbūt savo foto pasikabinti ant šaldytuvo (dar padidinant fotoshopu savo gabaritus) su prierašu: "ŽIŪRĖK, KAIP ATRODYSI, JEI NENUSTOSI VALGYTI TO AR ANO .... "  lotuliukas.gif

Man, turbūt, labiau veiktų savo ankstesnės foto kabintis thumbup.gif Svėriau 60 ir vis bandydavau iki 55 numest doh.gif Kai dabar pagalvoji, kad kas duotų tokį svorį doh.gif Ir ne taip senai tai buvo-tik prieš 2 metus.Man su keturiasdešimtmečiu viskas kažkaip pasikeitė, ir ne į gera schmoll.gif Anksčiau užtekdavo biški prisilaikyt ir nelikdavo tų kilogramų, o dabar jau gero mėnesiuko reikia, kad juos nurident...Kaip sakoma-"starost ne radost" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linučiuks @ 2016 04 06, 19:12)
Man, turbūt, labiau veiktų savo ankstesnės foto kabintis thumbup.gif Svėriau 60 ir vis bandydavau iki 55 numest doh.gif Kai dabar pagalvoji, kad kas duotų tokį svorį doh.gif Ir ne taip senai tai buvo-tik prieš 2 metus.Man su keturiasdešimtmečiu viskas kažkaip pasikeitė, ir ne į gera schmoll.gif Anksčiau užtekdavo biški prisilaikyt ir nelikdavo tų kilogramų, o dabar jau gero mėnesiuko reikia, kad juos nurident...Kaip sakoma-"starost ne radost" lotuliukas.gif

Jetau, kad man toks organizmas, tokie kilogramai... verysad.gif Mano genuose jau didelėm raidėm yra užrašyta nuo gimimo: " Kūda niekada nebūsi.." unsure.gif Būdavo net oras į kūną eina.. o dar saldumynams niekaip neatsispirdavau.. ir sporto nemyliu.. ech.. blush2.gif Nors dabar, gal tie baltymai tikrai veikia.. saldaus netraukia, kaip anksčiau. Na tas torto gabalėlis doh.gif sugundė.. bet jau pabaigoje valgant nelabai ir beskanus buvo, net pagalvojau, matyt nuo tikro cukraus atpratus lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai va...O dabar jau nuo 80 tenka mest blush2.gif

Radau tokį receptuką.Turėtų būt skanu, pakeitus džiuvėsius į sėlenas, o grietinę jogurtu.Jei dar patroškint baltam grybų-pieno-kukurūzų miltų padažiuke, manau, būtų super!

http://pasidalinkime...ptas/maltiniai/
Atsakyti