QUOTE(Rupūs Miltai @ 2016 04 06, 12:42)
Nepasiduokim nepasiduokim

. Nors kartais tikrai rankos svyra. As vakar valgiau neitiketino skanumo morkas ir svogunus troskintus

,niekada nemaniau, kad jie skanus tokie..... bet po septyniu dienu atakos jie susoko i skrandi pagal lambados ritma

, o siandien svarstykles vel pliusiuka parode

. Sedziu ir galvoju, pagal kokia melodija dabar atgal isprasyti tuos gramus priaugusius

. Kazkaip tikrai tikejausi akivaizdesnio rezultato, bet matyt, mano lasiakai labai prie manes prisirise.....

Ir maista as valgau visai paprastuti,jokiu mandrybiu ir imantrybiu kol kas, bet dabar galvoju, kad gal tos avizu selenos vakare netinka, gal geriau ryte jas suvartoti..... Kornelija

, laikykimes susikibe uz sonu ir nepasiduokime, uz mano sonu tai tvirtai gali laikytis dar kelios
Po grynų baltymų pradėjus su daržovėm, visada šokteli koks kilogramas į viršų, bet paskui normalizuojasi

Taip buvo bent man.. Ir iš viso, keletą dienų rytais svoris stovėjo gramas į gramą, nors dabar gryni baltymai pas mane, nu ir sugriešijau..

Su drauge į kavinukę, kavos ir torto gabalėlį..

Kaifavau valgydama..

Na, priaugs kilogramas koks, priaugs, ką dabar, galvojau... matyt organizmui patiko, šįryt - 400 g. Reikalai pajudėjo, ir tortas skanutis buvo

Išvada - matyt galima labai labai labai retai taip saldžiai nusidėti

Ir iš viso, geriau kartais va taip nusidėti, nei tų mandrybių, pyragų prisišlamšt, kad ir iš vien tik baltymų, kur receptų pilna.. tokia mano nuomonė