QUOTE(Linučiuks @ 2016 04 07, 17:09)
Na, mano išvada irgi panaši

Kai pirmąkart laikiausi šios dietos, tai pastebėjau, kad valgant kiek nori ir kada nori, kad ir TIK leidžiamų dalykų, svoris nekrisdavo, net kildavo kartais, o, kai truputį prisilaikydavau kiekių ir laiko, tada krisdavo gerai.Logiškai mąstant, juk daug valgant, kad ir tik baltymus, ar su daržovėm, juk skirsis kiek tų kalorijų suvalgysi suvalgius kilogramą ko nors, ar tik pusę
Juk, jei surinksi per dieną daug kalorijų, kad ir iš baltymų, tai ir nekris svoris?
Kažkada dietologė buvo sudarius dukrai dietą, kai buvo paauglė, tai dietos pagrindas irgi buvo baltymai, tik pietums daržovių buvo galima, tai ten buvo griežtai apskaičiuoti kiekiai, kad ir baltymų-negalėjo kiek nori jų valgyt...
Tai ir šioj dietoj gal vistik nekažką labai daug niamniot?
Ar aš čia nusišneku...
Svarbiausia valgyti pusryčius ir pietus, manau. Aš ryte sočiai pusryčius, va su pietumis tai kartais laiko nesuderinu (kaip šiandien, diena be pietų, žinau, negerai, bet taip gaunasi), o kai vakare grįžtu namo kaip šuo nusikalus po darbų ir mokslų, tada nieko išvis nebenoriu, tik kokio jogurto..

Žinoma, per visą dieną vandens sueina ir virš 2 litrų.. tad ir pastebėjimas toks, jei nepersivalgai, kad vos pajudi, tai ir svoris žymiai geriau krenta, bet jei pastoviai prisikemši, manyčiau, tikrai nėra gerai

Ir miegoti juk mieliau, kai skrandis neapkrautas