QUOTE(visata1015 @ 2016 03 09, 20:07)
Swerkites karta i sawaite, o ne kozna ryta.
Maziau streso apturesit ir paprasciau bus vertiti dieta
Maziau streso apturesit ir paprasciau bus vertiti dieta

t.y. drąstiškai neapriboti maisto.

arba didžiulį poką traškučių.....
 arba didžiulį poką traškučių..... 

tame tarpe ir aš
  tame tarpe ir aš   esu mėgėja skaniai pavalgyti ir tai kiša pagalį į mano ratus ...Visa gyvenimą domiuosi sveika gyvensena ir mityba, bet žinoti dar neužtenka, reikia ir  pripažinti sau ką darai netaip..
 esu mėgėja skaniai pavalgyti ir tai kiša pagalį į mano ratus ...Visa gyvenimą domiuosi sveika gyvensena ir mityba, bet žinoti dar neužtenka, reikia ir  pripažinti sau ką darai netaip.. Na galima leisti sau apsivalgykti keletą kartų per metus, pvz. prisikirsti braškių, kai prasideda sezonas, bet tikrai nėra logiška kirsti mandarinus, melionus ar kt. kilogramais viduryje žiemos, nes tariama nauda (vitaminai) nevisada atsveria gaunamą žalą (fruktozė, pesticidų likučiai). Tarp vaisiaus ir saldaino galima dėti lygybės ženklą, nes vaisius tai cukrus! Dabar selekcija taip "ištobulino" vaisių veisles, kad praktiškai neįmanoma rasti  rūgštesnio obuolio,jie netgi vadinami taip -  desertinės veislės...O kiek deserto per diena galima valgyti? Yra mokslinių staripsnių, kuriuose teigiama, kad vaisių cukrus - fruktozė nėra toks nekaltas, kad valgant labai daug vaisių ir geriant jų sultis (tam tkros vaisiavalgystės dietos), galima pažeisti kepenis ir pažeidimai panašūs kaip alkoholikų, nes kepenys fruktozę turi paversti į gliukozę...taigi šia prasme saldainis netgi sveikesnis, nes cukrus (sacharozė) yra sudarytas iš gliukozės molekulių, be to saldainyje tikriausiai nėra pesticidų likučių...
 Na galima leisti sau apsivalgykti keletą kartų per metus, pvz. prisikirsti braškių, kai prasideda sezonas, bet tikrai nėra logiška kirsti mandarinus, melionus ar kt. kilogramais viduryje žiemos, nes tariama nauda (vitaminai) nevisada atsveria gaunamą žalą (fruktozė, pesticidų likučiai). Tarp vaisiaus ir saldaino galima dėti lygybės ženklą, nes vaisius tai cukrus! Dabar selekcija taip "ištobulino" vaisių veisles, kad praktiškai neįmanoma rasti  rūgštesnio obuolio,jie netgi vadinami taip -  desertinės veislės...O kiek deserto per diena galima valgyti? Yra mokslinių staripsnių, kuriuose teigiama, kad vaisių cukrus - fruktozė nėra toks nekaltas, kad valgant labai daug vaisių ir geriant jų sultis (tam tkros vaisiavalgystės dietos), galima pažeisti kepenis ir pažeidimai panašūs kaip alkoholikų, nes kepenys fruktozę turi paversti į gliukozę...taigi šia prasme saldainis netgi sveikesnis, nes cukrus (sacharozė) yra sudarytas iš gliukozės molekulių, be to saldainyje tikriausiai nėra pesticidų likučių... 

nerealus rezultatas
  nerealus rezultatas  sekmes judant link tikslo
 sekmes judant link tikslo  Pas mane siandien "pižamadienis ir ėdadienis" ....noriu persikrauti, pavargau...nuo sekmadienio susiimsiu, nes siek tiek jauciuosi isskydus...truksta saules...
   Pas mane siandien "pižamadienis ir ėdadienis" ....noriu persikrauti, pavargau...nuo sekmadienio susiimsiu, nes siek tiek jauciuosi isskydus...truksta saules...  

Viriau sūnui spagečius ir pati sukirtau visą bliūdą
  Viriau sūnui spagečius ir pati sukirtau visą bliūdą   Kažkokia nesamonė, bet taip jų norėjau...Jaučiu, kad liūdnas bus pirmadienis.
  Kažkokia nesamonė, bet taip jų norėjau...Jaučiu, kad liūdnas bus pirmadienis. nerealus rezultatas
  nerealus rezultatas  sekmes judant link tikslo
 sekmes judant link tikslo  Pas mane siandien "pižamadienis ir ėdadienis" ....noriu persikrauti, pavargau...nuo sekmadienio susiimsiu, nes siek tiek jauciuosi isskydus...truksta saules...
   Pas mane siandien "pižamadienis ir ėdadienis" ....noriu persikrauti, pavargau...nuo sekmadienio susiimsiu, nes siek tiek jauciuosi isskydus...truksta saules... 
 ..eina 15 menuo...vakar po darbo uzsukau i PC ir sakau pati sau....dabar pirk ka tik nori- saldaus, rugstaus, riebaus....bet tik siandien...
 ..eina 15 menuo...vakar po darbo uzsukau i PC ir sakau pati sau....dabar pirk ka tik nori- saldaus, rugstaus, riebaus....bet tik siandien... ir ka- grizau namo su buteliu sampano, cola zero, midijom, krevetem, kalnu vistos mesos, suriu- kurio net nepalieciau:) ir rezultate -ner ko valgyt:)
 ir ka- grizau namo su buteliu sampano, cola zero, midijom, krevetem, kalnu vistos mesos, suriu- kurio net nepalieciau:) ir rezultate -ner ko valgyt:) ryt saltibarsciai, sekmadieni bandysiu pasukom but gyva, nes nenoriu atgal i bekoniuko svori:)
 ryt saltibarsciai, sekmadieni bandysiu pasukom but gyva, nes nenoriu atgal i bekoniuko svori:)

Aš irgi nurtrūkau šiandien, bet nepasiduosiu, rytoj nauja diena, taisysiuos
  Aš irgi nurtrūkau šiandien, bet nepasiduosiu, rytoj nauja diena, taisysiuos