Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

Sveikos visos!

Mano skaiciai 86,1 kg.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
105 lygiai šįryt. Esu kaltas, esu kaltas, esu labai pats kaltas ax.gif
Atsakyti
Atsipalaidavau unsure.gif
pykstu ant saves bash.gif
81.2 (+0.4) doh.gif

jau susiemiau, vakar 60 min ant treniruoklio prakaitavau biggrin.gif dabar 4 dienos GB, tai tikiuosi pajudesiu link 7 zonos smile.gif

QUOTE(nerina @ 2016 03 14, 08:30)
Labas rytas, 95,4 kg , t.y. -2,6 kg.

wow bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2016 03 14, 10:09)

pykstu ant saves  bash.gif

Gal gali man savo plaktuku patrankyt, kad smegenys daugiau nebeišskystų rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=natuliona,2016 03 14, 10:09]
Atsipalaidavau unsure.gif
pykstu ant saves bash.gif
81.2 (+0.4) doh.gif

Na na, pasakok, ko skanaus privalgei? smile.gif
As tai vakar visai nepastebimai sulapnojau du bulvinius blynus ax.gif
doh.gif
Zodziu, kitakart po atostogu Lietuvoj reikes maziau skanumynu vezti....o dar bent keturi obuoliu suriai saldytuve guli rolleyes.gif

Papildyta:
[quote=*Inga:),2016 03 14, 10:08]Sveikutės  4u.gif
105 lygiai šįryt. Esu kaltas, esu kaltas, esu labai pats kaltas  ax.gif
[/quote]

Gal reiktu dar be vieso svorio prisidavimo ir visus griekus ispasakot, kas ko "paragavo", kad puodas tuscias liko, kas nakti tyliai saldytuva okupavo, kas skilandi apsikabines miegojo, kas viso sakocio ragelius nuvalge (cia apie mane ax.gif)....Gal tada maziau noretusi kita karta smaliziauti.
As pvz visa praeita savaite po truputi griauziau lazdyno riesutus blush2.gif Nu toookia treba buvo, kad vienintele iseitis buvo tiesiog juos suvalgyt.
Papildyta:
[quote=nerina,2016 03 14, 08:30]Labas rytas, 95,4 kg , t.y. -2,6 kg.
[/quote]
Savaites stropuole!!!! thumbup.gif
Tai turbut labai saziningai laikaisi, ar ne? Jokiu paklydimu ir zvilgsniu i sona?Ech, pradzioj tai as kaip pagal abecele laikiausi, net pati savim stebejausi, kaip cia as taip i viska akis uzmerkiu. Kokius pirmus du menesius.
Kur gi, kur ta mano valia dingo? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nese85: 14 kovo 2016 - 14:26

Savaites stropuole!!!! thumbup.gif
Tai turbut labai saziningai laikaisi, ar ne? Jokiu paklydimu ir zvilgsniu i sona?Ech, pradzioj tai as kaip pagal abecele laikiausi, net pati savim stebejausi, kaip cia as taip i viska akis uzmerkiu. Kokius pirmus du menesius.
Kur gi, kur ta mano valia dingo? unsure.gif
[/quote]

biggrin.gif kol kas laikausi stropiai be paklydimų, bet ir to dietinimosi dar nedaug, tik pora savaičių. Kažin kaip toliau bus?smile.gif
Atsakyti
Šaunuolės merginos thumbup.gif , visas su minusiukais 4u.gif
Atsakyti
Mano rezultatai 81,3kg. t.y. +0,5kg schmoll.gif schmoll.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiepaMėta: 14 kovo 2016 - 20:11
Merginos, ne visos su minusais. 2 dienos sveciu, neatlaike mano valia. ax.gif
Kalta kalta..
87,7. Krito krito ir pakilo..+0,2 kg.

Nuo siandien susiemus.. Kaip daryt, kad toliau isvengt tokiu nuklydymu?
Atsakyti
QUOTE(Nateja @ 2016 03 14, 20:11)

Nuo siandien susiemus.. Kaip daryt, kad toliau isvengt tokiu nuklydymu?

Šiaip jei nuo pradžios dietos nuklydimai prasideda nelabai gerai verysad.gif ...bent jau 2-3 mėn. ištvert persilaužymui reikia...nes vieną kartą "sugriešini" - mažai atauga, tada pagalvoji , kad galima, po to seka ir antras ir trečias ir t.t. rezultate grįžti su trenksmu į pradinį tašką, o kartais net ir jį pranoksti ....Man iš trečio bandymo su PD susigyvent pavyko, pirmi du bandymai buvo max mėnuo ištverti....

p.s "pareksalavau" savaitgalį- persikroviau, šiandien vėl kultūringai: psrč. tradiciškai košė, pietūs jogurtas su pasukom, vakarienė varškė su jogurtu lotuliukas.gif + dar sporto min 2 val...jėgiškai jaučiuosi...
Atsakyti
extravaganza, visata1015, Vėtra.l kur svoriai????

Toza
irtavo skaiciu laukiu, dar esi lentelej biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(nerina @ 2016 03 14, 15:30)

biggrin.gif kol kas laikausi stropiai be paklydimų, bet ir to dietinimosi dar nedaug, tik pora savaičių. Kažin kaip toliau bus?smile.gif

man patinka tavo nusiteikimas smile.gif pradzia ir turetu buti tokia motyvojanti 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(nese85 @ 2016 03 14, 14:25)
Gal reiktu dar be vieso svorio prisidavimo ir visus griekus ispasakot

Gerai, dvasiškas tėveli biggrin.gif Keptų bulvių lėkštė su marinuotu agurku ir DVI lėkštės daržovių sriubos su grietine blush2.gif Šiandien pasisvėriau 102,6 rodo tai -2,4 nuo pirmadienio prisidavimo, bet niekam čia jau nebeįdomu, o be to man pora kilų per parą gali į tą ar kitą pusę pasislinkt. Dar daugiau judėt reiktų, šuniukas būtų patenkintas rolleyes.gif

Ai, čia dienos meniu, ne vienu prisėdimu viskas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Inga:): 15 kovo 2016 - 09:59