Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

Nuvarau šiandien į turgų ir žiūriu paprikų daigai geresni (didesni) už mano sėtus. blink.gif blink.gif unsure.gif Vos nesusigundžiau nusipirkt, bet kai pasakė, kad vienas daigas 1 EUR, noras truputį priblėso.
Atsakyti
Kada planuojat sodinti į šiltnamį paprikas?Ankstesniais metais jau būdavau pasodinus šiuo metu ,o šįmet net nedrąsu pradėt.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daiveee @ 2017 05 12, 22:19)
Kada planuojat sodinti į šiltnamį paprikas?Ankstesniais metais jau būdavau pasodinus šiuo metu ,o šįmet  net nedrąsu pradėt.... smile.gif

as jau si savaitgali sodinsiu. pert visa 7 metu darzo staza dar niekad nesu taip velai sodinusi. jau paprikytes pas daigus kabaliuoja...
Atsakyti
Na kaip derliai paprikų šiemet?Mane tai nustebino maniškis-sodinau gana vėlai ,bet jau pirmą partiją užmarinavau su medum,dera žiauriai gerai ,dar tokių paprikų nesu turėjusi ,kai kurios siekia beveik 30cm.Tikrai esu nustebinta ,ir ant krūmo ne tiek maźai .Foto yra degtukų dėžutė palyginimui.

http://s019.radikal....0ac5a8995a3.jpg
http://s009.radikal....72fd9067af8.jpg

Atsakyti
QUOTE(daiveee @ 2017 08 15, 21:21)
Na kaip derliai paprikų šiemet?Mane tai nustebino maniškis-sodinau gana vėlai ,bet jau pirmą partiją užmarinavau su medum,dera žiauriai gerai ,dar tokių paprikų nesu turėjusi ,kai kurios siekia beveik 30cm.Tikrai esu  nustebinta ,ir ant krūmo ne tiek maźai .Foto yra degtukų dėžutė palyginimui.

Gražus derlius, kokios čia veislės?
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2017 08 16, 21:28)
Gražus derlius, kokios čia veislės?

Tos ilgosios Marconi ,o kitos neatmenu gerai kažkas iš lenkų pirkta,turiu pakelį.Tos lenkiškos labai saldžios,ošiaip yra ir Robertina ar Roberta,pradėjo nokti ,tai irgi didelės labai.Bet įdomu pernai ta pati Marconi sodinta buvo ,tai tikrai nebuvo tokia didelė.Gi nieko ypatingo nepakeičiau šiltnamyje ,auginau kaip ir kasmet,netręšiu niekuo ,tik mulčiuoju.Ir šiltnamy pilna tokių didelių dar.Pati stebiuosi....o šiaip smagu tokio derliaus sulaukt.
Atsakyti
QUOTE(daiveee @ 2017 08 15, 21:21)
...... jau pirmą partiją užmarinavau su medum,.....

Gal pasidalintumete receptu?? Gal i az? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Apelsina @ 2017 08 17, 21:22)
Gal pasidalintumete receptu?? Gal i az? Aciu

Tai kad visas internetas pilnas to recepto.Aš darau tiksliai pagal šį receptą jau daug metų.Puikiai gaunas.

http://www.anonsas.l...prika-su-medumi
Atsakyti

Internete visko pilna, bet praktikos patikrinti dalykai igyja nepalyginama verte ;) ACIU!

Atsakyti

Sveikos, gal žinot kokia tai pipirų rūšis? Ir kodėl viršujuj prie kotelio ruduoja, ar joms kažkas negerai?
c2d96a2d25d3.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamaiviuke: 24 rugpjūčio 2017 - 18:29

Man panašu į Habanero. Gal bus kokie ,,šokoladiniai", tai keičia spalvą. Bet jums geriau žinoti, kokias sėklas pirkote. Ir kokio aštrumo bus. Jei tikrai Habanero, tai jau dabar pavojingi.

Atsakyti

Nepirkau sėklų, tik valgėm pipirą ir pasilikau kelias sodinimui  :huh2:​ todėl nieko apie juos nežinau, o tas rudumas man labiau primena kaip puvimą, pats pipiras, tai raudonas buvo :mastau:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamaiviuke: 26 rugpjūčio 2017 - 20:52