Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

mano polempiniai šiemet taip atrodo

user posted image

vazoniukai jau puslitriniai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 06 balandžio 2016 - 09:55
QUOTE(Paladė @ 2016 04 06, 09:49)
mano polempiniai šiemet taip atrodo

vazoniukai jau puslitriniai

grazus
ar jau nesat i siltnami?
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2016 04 06, 14:51)
grazus
ar jau nesat i siltnami?

balkone per dieną būna, nakčiai pagailiu, parnešu smile.gif
Atsakyti
Siandien susiskaiciavau kiek turiu jalapenu, astriu ir papriku , rezultatas 100 daigu. Vos nenukritau blink.gif Klausimas paciai sau ir velniam tau ju tiek reikia nu ir niekaip nerandu atsakymo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 04 06, 14:59)
Siandien susiskaiciavau kiek turiu jalapenu, astriu ir papriku , rezultatas 100 daigu. Vos nenukritau  blink.gif Klausimas paciai sau ir velniam tau ju tiek reikia nu ir niekaip nerandu atsakymo  ax.gif

į turgų nuneši, bent jau ne veltui vargas smile.gif
o jei rimtai, tai sėkmingai šaldyt galima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 06 balandžio 2016 - 15:04
QUOTE(Paladė @ 2016 04 06, 16:02)
Neturiu as laiko po turgus lakstyt, saldyt nebandziau.Jusu forumai man daro neigiama itaka, tik dabar pastebejau blink.gif Nu neveltui protingi zmones sako:maziau zinai- ramiau miegi, ne gi prisireike papriku pagal mainu programa , o kur dar my dobro, sitos dar mazos i daigu skaiciu nei neitraukiau. 100 metu gyvenau be jalapeu, be aji crystal ir dar visokiu kitokiu, o dabar emiau ir praradau sielos ramybe.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 04 06, 15:02)

man nepetelpa i saldiklius,nes labai daug saldau.tai pernai dziovinau.palikau kubeliais i troskinius,kitas sumaliau.sueina i sriubas,padazus.taip ir su pomidorais dariau
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2016 04 06, 16:23)
man nepetelpa i saldiklius,nes labai daug saldau.tai pernai dziovinau.palikau kubeliais i troskinius,kitas sumaliau.sueina i sriubas,padazus.taip ir su pomidorais dariau

Aš maltų paprikų antrą puslitrį baigiu, o ir čilių nemažai maliau. Tuos surikiavau pagal aštrumą, tai visi žino, kad vienoj pusėj pepperonciniai, kitoj velniai raguoti, kokius nori, tokius dedi į maistą
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 04 06, 09:07)
reikia, ir palaistykit kokiom huminėm trąšom su NPK, bet skirtom būtent daigams, kad per riebiai nebūtų. pvz tokiom organix ar panašiom

Ačiū 4u.gif Rytoj nusipirksiu trąšų.

Daigai jūsų thumbup.gif thumbup.gif Įstiklintam balkone laikot dieną?
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 04 06, 14:59)
Siandien susiskaiciavau kiek turiu jalapenu, astriu ir papriku , rezultatas 100 daigu. Vos nenukritau  blink.gif Klausimas paciai sau ir velniam tau ju tiek reikia nu ir niekaip nerandu atsakymo  ax.gif

jezusmarijajuozapaisventas! turiu keturis jelapenus ir dar labai abejoju ar man juos visus keturis ir sodint, ar dviems iekoti nauju namu. jie gi tokie derlingi ax.gif

QUOTE(Paladė @ 2016 04 06, 15:02)

nu jo...prisaldysi cia derliaus nuo 100 daigu- atskira saldikli reiktu pirkti... lotuliukas.gif
QUOTE(sypt @ 2016 04 06, 15:20)
Neturiu as laiko po turgus lakstyt, saldyt nebandziau.Jusu forumai man daro neigiama itaka, tik dabar pastebejau  blink.gif Nu neveltui protingi zmones sako:maziau zinai-  ramiau miegi, ne gi prisireike papriku pagal mainu programa , o kur dar my dobro, sitos dar mazos i daigu skaiciu nei neitraukiau. 100 metu gyvenau be jalapeu, be aji crystal ir dar visokiu kitokiu, o dabar emiau ir praradau sielos ramybe.

praeis... man kazkaip per 5 metus atsisijojo ciliuose ko as is ju noriu ir ka augint. na ir kiek...
o daigai neprapuls- imesit cia sodinimo meta pertekliu- migom ispirks. man tik klausimas- o juk jus tiek daigu sutalpinat? g.gif itariu ciliais gi neapsiribojat, turit ir kitu gerybiu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2016 04 06, 21:26)
Ačiū   Įstiklintam balkone laikot dieną?

taip, įstiklintam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 07 balandžio 2016 - 08:19
As mielai Kaune pora daigu jalapenos nupirkciau ir dar pora kitos veisles wub.gif Siemet nepasejau verysad.gif
Turejau kitu reikalu verysad.gif
Paprikos daigeliu tai pas augintojus rasiu, o va astrumos jie neaugina, o as taip megstu...

Tad jei kuri turite Kaune pertekliu, mielai nupirkciau ax.gif wub.gif
Atsakyti