QUOTE(sypt @ 2016 04 06, 14:59)
Siandien susiskaiciavau kiek turiu jalapenu, astriu ir papriku , rezultatas 100 daigu. Vos nenukritau

Klausimas paciai sau ir velniam tau ju tiek reikia nu ir niekaip nerandu atsakymo
jezusmarijajuozapaisventas! turiu keturis jelapenus ir dar labai abejoju ar man juos visus keturis ir sodint, ar dviems iekoti nauju namu. jie gi tokie derlingi
QUOTE(Paladė @ 2016 04 06, 15:02)
į turgų nuneši, bent jau ne veltui vargas

o jei rimtai, tai sėkmingai šaldyt galima
nu jo...prisaldysi cia derliaus nuo 100 daigu- atskira saldikli reiktu pirkti...
QUOTE(sypt @ 2016 04 06, 15:20)
Neturiu as laiko po turgus lakstyt, saldyt nebandziau.Jusu forumai man daro neigiama itaka, tik dabar pastebejau

Nu neveltui protingi zmones sako:maziau zinai- ramiau miegi, ne gi prisireike papriku pagal mainu programa , o kur dar my dobro, sitos dar mazos i daigu skaiciu nei neitraukiau. 100 metu gyvenau be jalapeu, be aji crystal ir dar visokiu kitokiu, o dabar emiau ir praradau sielos ramybe.
praeis... man kazkaip per 5 metus atsisijojo ciliuose ko as is ju noriu ir ka augint. na ir kiek...
o daigai neprapuls- imesit cia sodinimo meta pertekliu- migom ispirks. man tik klausimas- o juk jus tiek daigu sutalpinat?

itariu ciliais gi neapsiribojat, turit ir kitu gerybiu?