QUOTE(Karosė @ 2019 05 10, 09:54)
Kokia gera saves reklama ,pasirodo pati is saves nusipirkot agurku
Pirma. Aš esu Vyras. Čia jūs tamsta suklydot
Antra. Iš savęs neperku kokia man iš to nauda jei PVM'ą moku už kiekvieną klientą kuris perka iš manęs ir esu VMI pastoviai tikrinamas? Nesu vaikas, kad žaisčiau su tokiais dalykais tik kvailys tai darytų, klientų kurie pirko negaliu įvardint pagal BDAR ir net nesiruošiu niekam nieko įrodynėt. Man užtenka žinoti tai, kad jūs klystat.
Trečia. Turiu klientų kurie jau pirko.

Na bet žmonėms neįtiksi atsiras tokių kurie tyčiosis ir netikės

. Tik nesuprantu vieno dalyko, kodėl toks lietuvių mentalitetas teist kitą net nepažinus žmogaus? Pavydas, ne?....
PS. Na atsiprašau, kad čia tema ne tam skirta bet tik atsakau į Tamstos žinutę. Nebetesiu diskusijos apie tai, nes bus beprasmiška. Jei norite gynčiotis, įžeidinėt tai prašau galit man į PM rašyt, bet ne čia, nes tema tikrai ne tam skirta.

O parašą kokį noriu tokį ir naudoju, nieko įžeidžiančio. Nerašiau jog pirkau kur parašyta, tekstas, kad pirkau iš savęs būtent? Kad užmačiau tai dar nereiškia kad pirkau

Turėjau omenyje rašydamas, kad geri agurkai, nes pats esu tikrai ragavęs ir valgau juos nevienerius metus. Aš pats iš kitur perku tas sėklas ir dideliais kiekiais jei reikia metam visiem ir kad dar antriems užtektų maišą jų prisiperku kur po 100 sėklų.