Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

Agurkų daigai sodinami ~30 dienų amžiaus, dirvos temperatūra turėtų būti bent 17 laipsnių 10 cm gylyje; taigi, labai priklauso nuo to, koks bus balandis.
Bandyčiau persodinti į negilų platų (chrizantemas pardavinėja) vazoną, kad kuo ilgiau pratempti iki išsodinimo; tada, apie balandžio pabaigą, gal jau žemė bus įšilusi, o augalas kad ir didokas, bet nesuvargęs.
QUOTE(kristynka* @ 2017 03 30, 09:29)
Kada anksciausiai isnesat agurkus i siltnami pirmam derliui ?
Pasėjau kelis daigelius kovo 20d, pabandyt pirmam derliui.
Ir jie stipruoliai labai greit auga, manau jaimu balandi reiks apgyvendinti siltnami.

Atsakyti
Kokias agurkų rūšis sėjat ?, kad tiktų marinavimui ir daug derėtų.
Pirmi metai, tai sunku issirinkti. O paskui bandysiu vis kazka naujo.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2017 04 06, 21:47)

man pernai buvo pirmi metai, sėjau Octopus ir Rodničiok, Octopus derėjo geriau ir nesirgo. tiesa, marinuoti nebandžiau, sėjau tik žaliam valgymui.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2017 04 06, 20:47)

Atomic geri, tinka viskam: ir marinavimui, ir rauginimui
Atsakyti
Jau galima daiginti agurkus šiltnamiui?
Atsakyti
regal tinka viskam auginu gal 5 metai lauke
Atsakyti
Gal kas auginot baltus agurkus. Kažin kaip jie atsisunčiau tai labai įdomu bus kas išaugs:):
Atsakyti
kažkas atsitiko agurkams, ant lapų rudos dėmės atsirado
kažin kas čia????? niekada nėra buvę
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=_cogIs41r40
apie agukus 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas galite patarti kokios naujos ir skanios yra agurkų veislės? Noriu išbandyti ką nors naujesnio nei Mirabela ir Rudničiokus. Kažkaip pasenusios veislės nors ir skanios, bet norisi kaip ir sakiau kažko naujo smile.gif
Atsakyti
Pameginkit pasalimo man patinka ir skanus
Atsakyti

Aš tai šiemet pabandysiu Viskonsin (rašo:lauko ir šiltnamio, tinka viskam, derlingi, nekartūs) ir Feniks (rašo vėlyvi, dera iki šalnų).. Girdėjau gerus atsiliepimus apie Marinda ir German, tik nežinau, ar tai ne hibridai.

Atsakyti