Įkraunama...
Įkraunama...

Tai- mano gyvenimas

As tai ziurejau internetu, ten rode i prieki, bet vakar ikele 36 serija ir sustojo, kiek skaiciau nebeaisku kada nauju seriju ikels. Kaip nervas dabar ima doh.gif teks vel rusiskai ziuret verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(neatleidziu @ 2016 04 05, 20:28)
As tai ziurejau internetu, ten rode i prieki, bet vakar ikele 36 serija ir sustojo, kiek skaiciau nebeaisku kada nauju seriju ikels. Kaip nervas dabar ima doh.gif  teks vel rusiskai ziuret verysad.gif

Mane tiek užkabino šis serialas, kad nelaukiau kada lietuviškai įkels ir pradėjau žiūrėti su rusiškais subtitrais, dabar jau 74 seriją pradėjau žiūrėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2016 04 05, 20:01)
Mane tiek užkabino šis serialas, kad nelaukiau kada lietuviškai įkels ir pradėjau žiūrėti su rusiškais subtitrais, dabar jau 74 seriją pradėjau žiūrėti smile.gif

As tai iki 34 rusiskai buvau perziurejus, kai cia uzrodet lietuviskai, pradejau lietuviskai is naujo ziuret. Skaityt tai jau tikrai ne man, tada visa diena viena serija ziuresiu. O iki kelintos serijos rusiskai igarsinta yra? negi liko tos pacios 34?
Jau matau, tik 37, nieko gero, teks pailset verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neatleidziu: 05 balandžio 2016 - 20:10
QUOTE(neatleidziu @ 2016 04 05, 21:08)
As tai iki 34 rusiskai buvau perziurejus, kai cia uzrodet lietuviskai, pradejau lietuviskai is naujo ziuret. Skaityt tai jau tikrai ne man, tada visa diena viena serija ziuresiu. O iki kelintos serijos rusiskai igarsinta yra? negi liko tos pacios 34?
Jau matau, tik 37, nieko gero, teks pailset verysad.gif

O aš jau taip pripratau prie subtitrų, kad net šiandien įsijungus šį serialą per tv8 (norėjau pažiūrėti kokią seriją rodo) pradėjau ieškoti subtitrų doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neatleidziu @ 2016 04 05, 19:28)
As tai ziurejau internetu, ten rode i prieki, bet vakar ikele 36 serija ir sustojo, kiek skaiciau nebeaisku kada nauju seriju ikels. Kaip nervas dabar ima doh.gif  teks vel rusiskai ziuret verysad.gif

cray.gif cray.gif cray.gif buvau pripratus ten vakarais ziuret.kazin kas tam puslapy nutiko? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 04 05, 21:29)
cray.gif  cray.gif  cray.gif buvau pripratus ten vakarais ziuret.kazin kas tam puslapy nutiko? verysad.gif

Jauciu nieko neitiko, matyt nebeprieina prie lt igarsintu juostu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi labai pasigedau serijos šiandien... Jau buvau įpratus vakarais su karštos arbatos puodeliu žiūrėt ax.gif Tikėkimės ryt atsiras naujos serijos unsure.gif Nes kitaip reikės ilgiau nei savaitę laukt kol TV prisivys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiv* @ 2016 04 05, 23:18)
Aš irgi labai pasigedau serijos šiandien... Jau buvau įpratus vakarais su karštos arbatos puodeliu žiūrėt  ax.gif Tikėkimės ryt atsiras naujos serijos  unsure.gif Nes kitaip reikės ilgiau nei savaitę laukt kol TV prisivys  doh.gif

Tai, kad komentaruose parase, jog nezino kada ikels nauju seriju, greiciausiai tik po savaites ar dvieju, rase jog nera daugiau lietuviskai igarsintu seriju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neatleidziu: 05 balandžio 2016 - 23:28
QUOTE(neatleidziu @ 2016 04 05, 22:06)
Jauciu nieko neitiko, matyt nebeprieina prie lt igarsintu juostu biggrin.gif biggrin.gif

As ten visa i prieky Sila.kelias namo praziurejau ir nebuvo tokiu nesamoniu.:/
Atsakyti
QUOTE(neatleidziu @ 2016 04 05, 23:28)
Tai, kad komentaruose parase, jog nezino kada ikels nauju seriju, greiciausiai tik po savaites ar dvieju, rase jog nera daugiau lietuviskai igarsintu seriju.

O čia jau tikrai nieko gero verysad.gif ir dar tokioje įdomioje vietoje baigėsi verysad.gif
Atsakyti
Negi niekur nėra su rusišku įgarsinimu? g.gif Kiek randu, visur iki 37 serijos, o titrus skaityti labai nepatogu doh.gif
Atsakyti
Kas žiūrite į priekį, parašykite geltonai, ar Efsunė susikukuos su tuo kriminalistu.
Atsakyti