Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai mamyčių namučiai

sveikos mamules,

Ar kuri savo vaikams turi nupirkusi ar gavusi dovanu vadinamu ergoterapiniu zaislu? ergoterapinis zaislas
Kadangi jie brangus nes medinukai pagrinde, noreciau izgirdti nuomone apie tokio tipo zaislus - patinko jusu vaikams, buvo ilgai zaidziama su jais, lavino kalba, vaizduote ir visa kita ir pan. ? nes noretusi ne tik plastmases pasiulyti savo vaikiukams, bet kazka naturalesnio ir manau naudingesnio, bet jeigu stoves kampe ir dar toks brangus tai irgi ne kazka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2016 03 23, 14:29)
obaba - nu labai aiskiai isdestei  thumbup.gif pas mus tai irgi idomiai gavosi, mano yra II Rh+, o vyro I Rh- tai vaikai gavo sukryzmintai kazkaip - mergyte II Rh- o berniuko I Rh+  biggrin.gif

Oho bigsmile.gif Mano tai II +, vyro IV -, bet vaikams bent jau gimdymo lapuose visiems surašyta II + biggrin.gif Vyras sako nesamonė, turbūt niekas netyrė biggrin.gif

Krown, aš saviškiams kaip tik šiandien nupirkau medinį stumduką su šitais ergoterapiniais dalykais. Kol kas jiems labai įdomu, bent, aišku, kol naujas. Žadėjau nepirkti jokio stumduko, bet kad jie stumdo atsistoję viską ką gali, tai tegu pažaidžia ir su tikru stumduku. Bet pirkau medinį, nes irgi nenoriu, kad vien plastmasę matytų.
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2016 03 25, 12:36)
Oho  bigsmile.gif  Mano tai II +, vyro IV -, bet vaikams bent jau gimdymo lapuose visiems surašyta II +  biggrin.gif Vyras sako nesamonė, turbūt niekas netyrė  biggrin.gif

Krown, aš saviškiams kaip tik šiandien nupirkau medinį stumduką su šitais ergoterapiniais dalykais. Kol kas jiems labai įdomu, bent, aišku, kol naujas. Žadėjau nepirkti jokio stumduko, bet kad jie stumdo atsistoję viską ką gali, tai tegu pažaidžia ir su tikru stumduku. Bet pirkau medinį, nes irgi nenoriu, kad vien plastmasę matytų.

suuuper, kaip laiku parasiau! smile.gif lauksiu tolesniu atsiliepimu nes as irgi labiausiai apie stumduka medini mastau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O histeroskopijos kaina 1psl.teisinga??? g.gif Mastura raso, kad 500€ unsure.gif
Truputi ne i ta puslapiuka parasiau - sorry... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux1984: 25 kovo 2016 - 14:02
Krown,turiu beveik lygiai tokį patį, kaip tavo nuorodoj. Atrodo nieko įmantraus,bet maniškis laaabai žaidžia-vienas iš geriausių jo žaislų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 03 25, 16:01)
O histeroskopijos kaina 1psl.teisinga???  g.gif  Mastura raso, kad 500€  unsure.gif
Truputi ne i ta puslapiuka parasiau - sorry...  ax.gif  blush2.gif

hihihi.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 25 kovo 2016 - 14:03
Krown, mes pries pora savaiciu toki nupirkom pas mamas uodo trugeli, tai grizom isvaliau ir nufilmavom net kaip ji panaudojio, ikeliu trumpam video, taip stumde tik ta pirma diena, nes is vakaro buvo ismokus stumdyt lego daiktadezes 😀
Dabar jau eina paskui karuti, na trumpam pusdieniui pasidalinu video senu ir naujuoju vakaryksciu 😊 Kam idomu smile.gif
Smagu butu, kad ir kitos bent trumpam ikeltumet , taip idomu paziureti kuo uzssiima vaikuciai rolleyes.gif

gaila tuo metu nezinojom, kad ir tokiu kubu stumduku buna, o tuos laidukus kartais priejus pakrapsto, na, bet kaip ir su visais zaislais, po truputi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armante: 25 kovo 2016 - 14:42
Tino, tavo mergytės tokios gražios ir mielos.. thumbup.gif

Armantės mergaitė visada pasipuošus kokiu nors kaspinėliu ar banteliu tikra gražuolė biggrin.gif . Tu ją kasdieną taip puoši ar tik kaip fotkini ar filmuoji?. Bet kokia pirmūnė, kaip gerai vaikšto ir nusileidžia ant žemės... thumbup.gif
Mano labai merginai nepatinka niekas ką bandau ant galvos uždėti:(

Kalbat apie kraujo grupę, aš net nežinau kokia mano dukrytės. Bet pas mane mergina mėlynų akių, o vyro mano rudos akys. Tai labai nustebom kaip čia taip galėjo būti, nes rudos visada beveik laimi. O mano žalios g.gif
Man vyras net uždavė klausimą, o kas būtų jei apvaisintus kiaušinėlius sumaišytų ir įkeltų ne tai moteriai...
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2016 03 25, 14:27)
Krown, mes pries pora savaiciu toki nupirkom pas mamas uodo trugeli, tai grizom isvaliau ir nufilmavom net kaip ji panaudojio, ikeliu trumpam video, taip stumde tik ta pirma diena, nes is vakaro buvo ismokus stumdyt  lego daiktadezes 😀
Dabar jau eina paskui karuti, na trumpam pusdieniui pasidalinu video senu ir naujuoju vakaryksciu 😊 Kam idomu  smile.gif
Smagu butu, kad ir kitos bent trumpam ikeltumet , taip idomu paziureti kuo uzssiima vaikuciai  rolleyes.gif

gaila tuo metu nezinojom, kad ir tokiu kubu stumduku buna, o tuos laidukus kartais priejus pakrapsto, na, bet kaip ir su visais zaislais, po truputi  smile.gif

Aciu, armante kad pasidalini man labai dabar naudinga info 4u.gif tavo stiliaga tai kokia saunuole, sakes, stumdo viska tik thumbup.gif bigsmile.gif tikra saunuole wub.gif

Atisa - kadangi tavo bicas toks ramiakas, tai man labai irgi turetu sueiti mergytei, nes ji tokia krapstuke yra, patinka jai viska krapstineti tai uztat labai uzsidegiau dabar toki zaisla nupirkti bigsmile.gif tik vat dar nzn ar ta kuba labiau ar stumduka apsimoka, nes galvoju stumdukas neblogas plastmasinis Vtech yra, kur ir priekis nusiima tai savotiskai vietoj to veiklos centro galima panaudoti, vistiek jie kol dar ziolpliukai tai reikia ir tu balalaiku kur daug sviesu ir garso biggrin.gif o tas medinukas, ypac tie kubai man atrodo nuo metu turetu taip jiems eiti kad ten spalvos visos nueis nuo tu medinuku hihihi.gif
Siandien 7 menesiu proga banden versienos - na ir mano vaikis visai skaniai valge thumbup.gif mergyte gal maziau buvo suzaveta, bet suvalge thumbup.gif gal atrasim su juo dabar vis skanesniu ir skanesniu tu kosyciu

Retai bunu fotoalbumelyje, bet dabar apziurejau jusu nuotraukas - armante, tavo dukryte kaip papuosalas wub.gif nu aisku tavo deka, labai moki stilingai ja puosti bigsmile.gif thumbup.gif
Tino - nerealios tavo pupos wub.gif ir jos skiriasi, viena kudesnio veiduko, kita putlesnio tongue.gif aisku, gal greit uzmetus aki sunku pastebeti kuri yra kuri, bet foto tai man jos lengvai atskiriamos mergytes 4u.gif dar karta sveikinu su metukais - jos labai grazios mergytes! bigsmile.gif
Atsakyti
NORIU PASIDALINTI INFO. Velykiniai kiaušiniai marginti dekupažo būdu- labai gražu ir labai paprasta. Pati atradau internete. Nesu mėgėja jokių rankdarbių, bet pabandžiau ir tikrai pavyko. Rezultatas puikus thumbup.gif .

https://www.facebook...h...e=3

Atsakyti
Jetus, kiek streso.pamigdziau dukryte balkone, po pusvalandzio prabudo labai verkdama, parsiveziau ir neina nuraminti, dvi valandas jau ant ranku nes jei paguldau isvis greit verkia.
Taip ryja seiles ir rydama verkia, gal skrandukas. Neturiu nei vaistu. Gyd jau nedirba laukiu vyro ir labai neramu
Sakyciau dantys, bet nemanau, kad iki siol neskaudejo dabar taip staiga ir taip stipriai, kad sitaip verktu.Prisiglaudus prie manes kiek nusnusta kartais vis rydama seiles paverkia, atsirugsta.
Neramu jei nepageres teiks gal i priimama.
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2016 03 25, 15:59)
Tino, tavo mergytės tokios gražios ir mielos.. thumbup.gif

QUOTE(Krown @ 2016 03 25, 16:06)
Tino - nerealios tavo pupos  wub.gif  ir jos skiriasi, viena kudesnio veiduko, kita putlesnio  tongue.gif aisku, gal greit uzmetus aki sunku pastebeti kuri yra kuri, bet foto tai man jos lengvai atskiriamos mergytes  4u.gif dar karta sveikinu su metukais - jos labai grazios mergytes!  bigsmile.gif

ačiū blush2.gif dėl skirtumų Tu visiškai teisi - mes jas dabar jau skiriam be jokių problemų: viena į vieną panaši, kita - į kitą. spėkit, kas fotkino ax.gif

Armante, gal tiesiog mergytė šiek tiek paspringo ar atsirūgimas ėjo. juk dar atsirūginėja. svarbu, kad nurimsta, bet jei nepraeis, tai važiuokit. sakė, klinikose tai ilgai prasėdi priimamajam, todėl gydytoja man rekomendavo, jei kas, važiuot į 3 ligoninę, bet kad man ta ligoninė irgi ne itin geros reputacijos, o draugės vaikui tai net į venas nepataikė. kokių atsiliepimų kaunietės turit apie priimamuosius, kur geriausia važiuot, jei kas?
Atsakyti
Tino mergaites isskirtines, akys, blakstienos ir bendra visuma vau! Sakyciau net nuotraukose neatsispindi ka teveliai mato kasdien, bet ir judrios wub.gif

Ruta B , Krown, aciu, ai as saviske sakyciau kasdien vos padabinu kokiu saguciu, man kol plaukeliu mazai mergaitiskiau atrodo smile.gif na ir aplamai as megeja, turiu savo toki stiliu tai vis pazaidziu su derinukais 😊
O ten kur stumde ta kuba buvom grize is to turgelio uztai labiau pasipuosus.

miega mergaite prie manes, jau reciau suverkia, labai tikiuos, kad pageres.
Kas baisiausia isvis neima nei papo nei vandens, atsirugsta karts nuo karto, nu kasdienybej musu tokio dazno atsiruginejimo is niekur .na ne po valgio, nebudavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armante: 25 kovo 2016 - 17:41