Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai mamyčių namučiai

ATISA, ar grazu erzintis su karstu vynu? g.gif nu nieko, palauksiu kitos ziemos lotuliukas.gif

BURBULIACIJA, as kaip ir Atisa duodu Bio arba Dobilo naturalius jogurtus. I ranka duoniukas, o mama i tarpus kisa jogurta. ax.gif

RUTA.B, vienintelis kas mums padeda viduriukams tai kivi. Nuo 6 men jis mums vienintelis pagalbininkas, slyvos jokio poveikio neturi. Ir nors Burbuliacija sako, kad jogurtas kietina, man panasu, kad maniskei atvirksciai, nes vakar jo isvalge visa indeli, kivi nedaviau ir siandien daug laisvesni viduriukai nei paprastai
Atsakyti
Tino, su metukais! Kaip greit tas laikas eina..Rodos neseniai apie TR kalbėjom..
Dėl tyrelių maniškė kapoja viską, ir namines ir pirktas, išskyrus bulves. Jau šių nemėgsta kaip ir mama.Nuo užkietėjimo duodu slyvas ir vandenį. Jogurtų turbūt ilgai neduosiu dėl alergijos pienui.
Šiaip pasidariusi jautri mamyčiukas, truputį kas ne taip ir tempia lūpą. Naktim kelias dažnai, bet jau susitaikiau.
Zuikuti, dėl santarų tai aš ten gimdžiau 17 val., buvo galima kampe iš bėdos numest tašę, bet laikėm bagažinėj.
Atsakyti
QUOTE(Vega56 @ 2016 03 21, 22:25)

BURBULIACIJA, as kaip ir Atisa duodu Bio arba Dobilo naturalius jogurtus. I ranka duoniukas, o mama i tarpus kisa jogurta.  ax.gif

RUTA.B,man panasu, kad maniskei atvirksciai, nes vakar jo isvalge visa indeli, kivi nedaviau ir siandien daug laisvesni viduriukai nei paprastai

Lietuvoj daznai naturalus jogurtai buna su tais probiotikias, kurie ir laisvina vidurius, fr tai net ir 'naturalus' vaikiski ir tie pasaldinti, taii gal dar nuo cukruas kietina. NOrs raso kad kalcis jogurtuose kietina vidurius. Be tai kiekvienas organizmas juk skirtingas, nors mano ir suneliui po jogurto siek tiek pakietedavo..Reiks isbandyt cia Lt tuos rugstesnius smile.gif

QUOTE(Karmensita @ 2016 03 21, 23:13)
Zuikuti, dėl santarų tai aš ten gimdžiau 17 val., buvo galima kampe iš bėdos numest tašę, bet laikėm bagažinėj.

Nesuprantu, tai ka Lt ligoninese nera spintu ar bent kokiu nors kabinu tasem susideti?? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 22 kovo 2016 - 07:12
QUOTE(burbuliacija @ 2016 03 22, 07:03)
Nesuprantu, tai ka Lt ligoninese nera spintu ar bent kokiu nors kabinu tasem susideti??  blink.gif

Klinikose tai uzrakino i spinta tases kol perkele i palata
Atsakyti
QUOTE(Vega56 @ 2016 03 22, 08:55)
Klinikose tai uzrakino i spinta tases kol perkele  i palata

Kauno klinikose? man tai nieko neužrakino, turėjau palatoje. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2016 03 22, 09:48)
Kauno klinikose? man tai nieko neužrakino, turėjau palatoje. g.gif

Man cp buvo. I operacine gi neleis nestis.
Atsakyti
Palatoje yra, gimdykloje irgi lyg buvo, bet ten buvo sudėti asmeniniai personalo daiktai, tai kažkaip nejauku buvo:)
Mes po TA. Pasiekė 9,1 kg. Kartu padarė ir kraujo tyrimą (OMG kiek klykimo), venų nerado, subadė visą blink.gif , teko pasikliauti kapiliariniu. Na ir mėsa sakė jau "į trasą" primaitinimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karmensita: 22 kovo 2016 - 21:06
QUOTE(Karmensita @ 2016 03 22, 21:06)
venų nerado, subadė visą blink.gif , teko pasikliauti kapiliariniu. Na ir mėsa sakė jau "į trasą" primaitinimui.

Vargsas vaikas. Maniskiam irgi nesenai is venu eme kai gelezi tyre, jau taip buvau pasiruosus tiem verkimam ir badymam. Ne asaros neisleido ne vienas vaikas!! pataike i vena is pirmo karto. Na cia kitaip as ir nesu macius. Bet mum daktare toki kremuka israse pries si tyrima, kuris numarina vieta durio, tai sakau, vaikuciai net nesucype kai dure.. Kai rasiu uzrasysiu pavadinima to kremo, gal ir lt yra, tikrai praverstu gal kitoms, nes as isivaizduoju kaip sunku matyt kai ta vaika taip kankina. Na bet ir LT seseles kazkaip nemoka durti, kiek girdet tenka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2016 03 22, 21:26)
Vargsas vaikas. Maniskiam irgi nesenai is venu eme kai gelezi tyre, jau taip buvau pasiruosus tiem verkimam ir badymam. Ne asaros neisleido ne vienas vaikas!! pataike i vena is pirmo karto. Na cia kitaip as ir nesu macius. Bet mum daktare toki kremuka israse pries si tyrima, kuris numarina vieta durio, tai sakau, vaikuciai net nesucype kai dure.. Kai rasiu uzrasysiu pavadinima to kremo, gal ir lt yra, tikrai praverstu gal kitoms, nes as isivaizduoju kaip sunku matyt kai ta vaika taip kankina. Na bet  ir LT seseles kazkaip nemoka durti, kiek girdet tenka  doh.gif

o tai krauja is venos ima ziurint hemoglobina? unsure.gif as galvojau kad is pirsciuko ima tai net norejau gydytojos prasyti padaryt 4u.gif jeigu veninio reikia tai dar galvosiu schmoll.gif jau tam alergijos testui reikejo badyt viena tai buvo laaabai gaila ir is tikros butinybes, o cia tik del smalsumo tai nu ne, aciu rolleyes.gif galvojau jei is pirsto tai ir vit D paprasyciau kad paziuretu tuo paciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2016 03 22, 22:30)
o tai krauja is venos ima ziurint hemoglobina?  unsure.gif  as galvojau kad is pirsciuko ima tai net norejau gydytojos prasyti padaryt  4u.gif  jeigu veninio reikia tai dar galvosiu  schmoll.gif jau tam alergijos testui reikejo badyt viena tai buvo laaabai gaila ir is tikros butinybes, o cia tik del smalsumo tai nu ne, aciu  rolleyes.gif galvojau jei is pirsto tai ir vit D paprasyciau kad paziuretu tuo paciu  4u.gif

mum dare pilna kraujo tyrima ne tik hemoglobina, tai gal del to is venos. cia jie kazkaip i feritina labiau kreipia demesi nei hemoglobina, nors aisku visas bendras vaizdas geriausiai nusako situacija
Atsakyti
Kaip įdomiai g.gif mums dare BKT, ir ėmė iš piršto. Penktadienį vėl einm BKT-tai žiūrėsim g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2016 03 23, 07:49)
Kaip įdomiai  g.gif mums dare BKT, ir ėmė iš piršto. Penktadienį vėl einm BKT-tai žiūrėsim g.gif

Aha, idomiai, kazi kodel skiriasi g.gif Nes as pradzioj irgi isivaizdavau kad turetu is pirsto imt tokiam tyrimui
Atsakyti